Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
Inna wspolczuje, dobrze, ze wszytko oki, lepiej sie czujesz i jestes w domku.
Bara czekamy na fotki.
Mysmy mieli spiworkowe szalenstwo
Szalaal moja mama i mielismy 1 spiworek 56, 1- 62, polarkowy komplet z chrztu 68 i spiworek 74;-)W wozku jezdzil w becie do chrztu.Istne szalenstwo i wszystko dostalismy.Ten 74 zalozyl kilka razy na wiosne.Karolek urodzil sie 55 cm i w zasadzie najbardziej sprawdzil nam sie ten 62 i 68.Mysle, ze to zalezy od dzidziusia ale najbezpieczniejszy bedzie taki 68

Bara czekamy na fotki.
Mysmy mieli spiworkowe szalenstwo
Szalaal moja mama i mielismy 1 spiworek 56, 1- 62, polarkowy komplet z chrztu 68 i spiworek 74;-)W wozku jezdzil w becie do chrztu.Istne szalenstwo i wszystko dostalismy.Ten 74 zalozyl kilka razy na wiosne.Karolek urodzil sie 55 cm i w zasadzie najbardziej sprawdzil nam sie ten 62 i 68.Mysle, ze to zalezy od dzidziusia ale najbezpieczniejszy bedzie taki 68

.I są na nią dobre.Więc najlepiej dokładnie poprzymierzać.I kupić taki trochę za duży, ale nie za bardzo.I tak jak mówię - u nas na początku Oliwka była ubierana w zwykłe ciuszki i wkładana do śpiworka i do wózka.Było o wiele wygodniej
.
.Skarpetki.Kurteczkę jakąś.Cieplejszą czapeczkę.I najlepiej przed zakupami zrobić napad na bank ;-)

;-) Nie wiem co zrobić z zimowymi bucikami. Nie wiadomo kiedy mała ruszy a u mnie w mieście nie ma szans na kupienie obuwia dla niemowląt. Nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać, ile taka nózia urośnie przez te parę miesięcy