potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzinka, 3mam kciuki za terapię 
Kasiu, powodzenia w pracy :-)
Ja to się za specjalnie nie zastanawiam nad roczkiem.Z gości to będzie moja babcia, może mój ojciec (chyba że będzie akurat w pracy, tak jak to było na chrzcinach), rodzice mojego faceta, moja siostra i rodzeństwo mojego faceta.Więc skromniutko.Aż 11 osób.O prezentach nie myślę.Nawet nie wiem co można by było Oliwii kupić.Tzn. ja to bym jej wykupiła cały sklep z zabawkami ale to raczej niemożliwe ;-)

Kasiu, powodzenia w pracy :-)
Ja to się za specjalnie nie zastanawiam nad roczkiem.Z gości to będzie moja babcia, może mój ojciec (chyba że będzie akurat w pracy, tak jak to było na chrzcinach), rodzice mojego faceta, moja siostra i rodzeństwo mojego faceta.Więc skromniutko.Aż 11 osób.O prezentach nie myślę.Nawet nie wiem co można by było Oliwii kupić.Tzn. ja to bym jej wykupiła cały sklep z zabawkami ale to raczej niemożliwe ;-)

.Nieładnie 
. Chyba coś w tym jest, że brakowało mi towarzystwa i takiego oderwania od domu. Nie było mnie w pracy 13 miesięcy, a czułam się jak po urlopie wakacyjnym. Może to taka postawa obronna, ale dzisiaj zadziałała ;-) i jest mi z tym dobrze. Oby tak dalej!
+ nocki (ale to się tak nie liczy). Dobrze że choć weekendy mam wolne