reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

sikoreczko witaj w klubie ja mam tak czesto jak dzieci chore to zakupy nie dadza sie zrealizowac a moj m w pracy do 23:baffled:wiec musze zawsze kombinowac:dry:
oj ci faceci zabic nie mozna a zyc tez sie nie da;-):-D

reklama
wracam z Sarą dziś ze spaceru a sąsiadka z dołu pyta sie mnie kąśliwie...czemu moja córka tak strasznie płacze- co my jej rorbimy:baffled::no:hm.....ząbki (głupia babo) ząbki nam idą wyksztusiłam z uśmiechem...o rany- brrrr co Ci ludzie myśla ze ją bije ze ona wyje- ale mnie wyprowadziła z równowagi....dobrze ze zaraz mam zajecia poprowadzić to sie wyzyje- dobra ide bo musze jakis układ stepu dla tych moich babeczek wymyslic....jednak sport to jest cos co mnie rozładowuje:tak:

Meggi olej głupiego babona. Pewnie chciałaby Wam nawet pod kołdrę wejść taka ciekawa:-D Nie cierpię takich małpiszonów!
Sikoreczko kochana ściskam mocno - spokojnie, jak to pisze Inna facet to gorszy gatunek, niestety...Oni tak już mają że mózg zostawiają w pracy. Ja często odbieram takie telefony...:-( I co zrobic...

Sikoreczko, ja w Holandii nie mam takich problemów. Jak goście przychodzą to Holenderki (a od jakiegoś czasu ja z wygody też) częstują kawą lub herbatą, a jak są urodziny proszone to i po kawałku (na ogół 1, bez dokładki) się dostanie. Ciasto rzecz jasna kupione lub z papierka:-)
Majka ostatnio tak mi mało śpi a jak nie śpi to jest tak aktywna i zaborcza, że nie mam czasu i chęci na pisanie na forum. Wybaczcie, pewnie niedługo przejdzie. Czasem sa takie gorsze dni, prawda?

Przejdzie Polu, przejdzie. U nas podobnie, więc mam tylko chwilę żeby poczytać.
Słuchajcie - Zosia zwodowała w kibelku ...mój telefon:szok: Głupia matka dała jej zabawkę żeby przez moment nie krzyczała, a ten potwór mig mig do łazienki i ...plum, po komórce. Teraz się biedak suszy, pewnie i tak już nie posłuży, ale oby chociaż kartę dało się odratować. A miałam tam takie fajne zdjęcia Zośki. Ech, życie:dry:;-)

Ojej! Ale tu się dzieje :szok:
Sikoreczko - współczuję :-( My to biedne Matki Polki, im wszystko zwisa :-p Nawet jak pomagają to bardziej... przeszkadzają.
Mój zdziwiony, że więcej wina kupiłam - chciał jedną butelką 13 osób częstować :dry: Kupiłam sobie ciuszek na niedzielę - "ale na święta już nic nie będziesz sobie kupowała?". Omijam szerokim łukiem, bo bym chyba zabiła :wściekła/y:

meggi- współczuję sąsiadów. Taki gatunek najgorszy. Jakbym ja się miała przejmować wszystkimi takimi plotami to by mi dnia nie starczyło (np. buduję dom za pieniądze firmy, którą prowadzi moja mama - nie jest jej właścicielką - tylko ciekawe skąd na moim koncie 200 tys. długu).

Kasiu - twoja historia dała mi do myślenia. Ja daję małej telefon jak nie mogę jej uspokoić. Teraz chyba przestanę ;-)

Yeeeee! Przed chwilą zadzwoniła do mnie kobietka z "Mam Dziecko" i ... wygrałam w konkursie zestaw kosmetyków Oilatum :-D Chyba zacznę grać w totka :cool2: To już 3 wygrana w takich konkursach w ciągu 2 lat...

No kobitki jakoś to pochytałam:-) Przylazł paskud przed 18 i bardzo zdziwiony że się złoszczę:wściekła/y:No to się ubrałam i poleciałam do sklepu, najpierw fryzjera zachaczyłam hehehehe:-p Przyszłam po 1,5 godziny a on się pyta gdzieś ty tak długo była:confused: No na randce a gdzie:cool2: Jutro od rana już mi rodzice z siorką przyjadą, więc resztę pokupię rano:tak: Torty zrobiłam, trochę krem nie wyszedł ale udam że nic nie widzę;-)

reklama
Do góry