reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Już z rana samego odwiedził nas Mikołajek i przyniósł Karolkowi rakiete edukacyjną.Małemu dużo bardziej podobał się karton;-)Wczoraj przyniósł nam troche słodyczy:-):-)
Wszystki maluszkom prezencików życzymy:-)

reklama
My na prezenty musimy troszkę dłużej poczekac, bo na spotkanie z Mikołajem jedziemy na 17:tak: Mam nadzieję że się dzieciaki będą dobrze bawiły:-)

33.gif

Witamy mikołajkowo!
Po słodyczowym obżarstwie zostały tylko wyrzuty sumienia :-p;-)
Sikoreczko - miłej zabawy! I czekamy na relację z tego spotkania "na szczycie" ;-)

Gdy Mikołaj kogoś minie,
niechaj zrobi smutną minę,
bo to obowiązek Świętych
by przynosić nam prezenty!
dla wszystkich pominiętych i nie - całuskowe życzenia od Pani Mikołajki...:tak:;-)

o jaki rozkoszny maly mikolajek:tak:no po prostu cudo:tak:
u nas mikolaj byl w nocy paula dostala boobiego a seba jezdzikopchacz z fishera lew z grajacym nosem na razie na niego wlazi ale nie kuma ze trzeba sie girkami odpychac:-D
sikoreczko napewno bedzie super zabawa:tak:
Już Mikołaj grzeje sanie,
Czego pragniesz niech się stanie,
Każde z marzeń skrytych w głębi
Święty Dziadek może spełnić

Załączniki

• 24.JPG
    24.JPG
    23,1 KB · Wyświetleń: 25
  • 23.JPG
    23.JPG
    20,1 KB · Wyświetleń: 26
  • 22.JPG
    22.JPG
    18,4 KB · Wyświetleń: 23
  • 25.JPG
    25.JPG
    16,5 KB · Wyświetleń: 29
  • 26.JPG
    26.JPG
    21,4 KB · Wyświetleń: 22
Lilcia cudownie wygląda jako pani mikołajkowa :tak: Skąd wytrzasnęłaś taki strój anii? Naprawdę extra!

ewa - niezłe prezenty Mikołaj twoim pociechom podrzucił :cool2: A ile radości!

A ja mam dosyć :-( Ponad godzinę usypiałam Hanię i padam na twarz ze zmęczenia. Ewidentnie coś jej jest... Może brzuszek ją boli? Już sama nie wiem... Mąż w pracy, od kilku dni siedzę z nią właściwie sama 24 h na dobę i ... wymiękam :zawstydzona/y: To cudowne, żywe dziecko ale momentami już nie mam siły :no: 19tego jedziemy do teściów i zostajemy na święta więc troszkę odpocznę może, wyskoczę gdzieś z małżem... Ta myśl pomaga mi wytrwać ;-):cool2:

nineczko witaj w klubie samotnych prawie 24h ja tak siedze ze swoimi dziecmi waz caly dzien w pracy przychodzi kolo23-24 a ja momentami mam tak dosc ze juz cierpliwosci mi brak nie mam na kogo liczyc a ostatnio gdzies bylam chyba cos kolo marca z moja psiapsiola ktora do irlandii sie zawinela:-(jak ja marze o odpoczynku a jeszcze te choroby dzieci masakra...jutro wizyta kontrolna trzymajcie kciuki zeby moje diablatka juz byly zdrowe:sorry:bo jutro we wrocku 12 stopni fajnie by bylo gdzies w koncu z domu wyjsc bo od tygodnia siedze z maluchami w domu help:eek:

Ewa - trzymam kciuki z całych sił! Co ja narzekam - ty masz dwójkę, którą musisz się zająć, na dodatek chorowitą dwójeczkę... Podziwiam :tak:

reklama
Lila jako Mikołajka CUDOWNA:-):-)
Nineczka moj małz wraca wprawdzie po południami do domu ale też czasem mam dość, bo na żadna ciotke, babcie za bardzo nie moge liczyć...Ale w porównaniu z Tobą i Ewą to i tak mam miód.Dziewczyny ja mam ochte czasem zamknąc Karola w klatce.Kocham go, ciesze się,że jest taki żywy wesoły i wszędzie go pełno ale czasem....Oj nie jesteśmy robotami a moja mama mówi,że nikt nas tak nie wyprowdzi z równowagi i nikt nie wywoła u nas takiej wściekłosci jak dzieci które tak kochamy...
Tryzmajcie sie kobietki:-)
Mikoaj przyniosl Lolowi rakiete, tacie gre a mamie czekolade:confused::confused:

Do góry