reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
Goń go do sklepu niech kupuje czapeczkę polarową teraz! Sierotka :no:;-)

Ja swojego już o nic nie proszę, bo efekty są takie, że drugi raz muszę zasuwać. Hania nie dostaje mleka krowiego. Mówię mu - kup jej obiadki to przynosi wszystko z mlekiem, masłem, śmietaną :confused2:

Najlepsze jest to, że ja go nie prosiłam o wysłanie, naszykowałam sobie kopertę na biurku i pomyślałam, że jak będę szła na spacerek z Oliwką, to wyślę.A on rano jak szedł do pracy to tą kopertę zwinął.Myślałam,że skoro ją zabrał, to wysłał.I pytam go wczoraj, a on że ZAPOMNIAŁ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Trudno, zapłaci za swoją sklerozę i będzie musiał kupić Oliwce sanki :growl:.A czapę to sama jej jakąś fajną kupię ;-).

Inna mnie mąż powiedział,że nic nie robie więc nic nie robiłam pół dnia.Zdziwiony,że łóżko nie posłane, więc ja mu na to,że na codzien to robią krasnale a dziś mają wychodne.Teraz mi wisi pizze bo się tak wkurzyłam,że nic nie jadłam cały dzień:dry::dry:

Faceci:wściekła/y::wściekła/y: Co oni by bez nas zrobili:dry: Moj m tez wiecznie o wszystkim zapomina.Przed chwila schodzil do auta po swoja teczke i prosilam aby zabral przy okazji plyty DVD z wideoteki bo zostaly w samochodzie.Wrocil z teczka ale bez plyt bo zapomnial:dry:Ehh szkoda nerwow:baffled:
Bodzinka a z tymi krasnalami to Ci sie udalo:-D:-D

reklama
Tak tak od dziś mówcie do mnie Krasnal:tak::tak:
No i z pizzy nici bo po obejrzeniu menu stwierdziła,ze nie ma takiej na jaka mam ochote:-p:-pKurcze ale Paweł był zły bo mu narobiłam smaka i nici:-p:-pJA to sobie odbije:tak::tak:Zemsta ma smak pizzy....

Do góry