reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A wiecie co Jacek zrobił?? Nie wysłał etykiet z Gerbera
Bo zapomniał 

Uduszę go 

Bo zapomniał 

Uduszę go 

nineczka
Fanka BB :)
Goń go do sklepu niech kupuje czapeczkę polarową teraz! Sierotka
;-)
Ja swojego już o nic nie proszę, bo efekty są takie, że drugi raz muszę zasuwać. Hania nie dostaje mleka krowiego. Mówię mu - kup jej obiadki to przynosi wszystko z mlekiem, masłem, śmietaną
;-)Ja swojego już o nic nie proszę, bo efekty są takie, że drugi raz muszę zasuwać. Hania nie dostaje mleka krowiego. Mówię mu - kup jej obiadki to przynosi wszystko z mlekiem, masłem, śmietaną

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Najlepsze jest to, że ja go nie prosiłam o wysłanie, naszykowałam sobie kopertę na biurku i pomyślałam, że jak będę szła na spacerek z Oliwką, to wyślę.A on rano jak szedł do pracy to tą kopertę zwinął.Myślałam,że skoro ją zabrał, to wysłał.I pytam go wczoraj, a on że ZAPOMNIAŁ 

.
Trudno, zapłaci za swoją sklerozę i będzie musiał kupić Oliwce sanki
.A czapę to sama jej jakąś fajną kupię ;-).

.Trudno, zapłaci za swoją sklerozę i będzie musiał kupić Oliwce sanki
.A czapę to sama jej jakąś fajną kupię ;-).Inna mnie mąż powiedział,że nic nie robie więc nic nie robiłam pół dnia.Zdziwiony,że łóżko nie posłane, więc ja mu na to,że na codzien to robią krasnale a dziś mają wychodne.Teraz mi wisi pizze bo się tak wkurzyłam,że nic nie jadłam cały dzień

Faceci
Co oni by bez nas zrobili
Moj m tez wiecznie o wszystkim zapomina.Przed chwila schodzil do auta po swoja teczke i prosilam aby zabral przy okazji plyty DVD z wideoteki bo zostaly w samochodzie.Wrocil z teczka ale bez plyt bo zapomnial
Ehh szkoda nerwow
Bodzinka a z tymi krasnalami to Ci sie udalo

Co oni by bez nas zrobili
Moj m tez wiecznie o wszystkim zapomina.Przed chwila schodzil do auta po swoja teczke i prosilam aby zabral przy okazji plyty DVD z wideoteki bo zostaly w samochodzie.Wrocil z teczka ale bez plyt bo zapomnial
Ehh szkoda nerwow
Bodzinka a z tymi krasnalami to Ci sie udalo

reklama
Tak tak od dziś mówcie do mnie Krasnal

No i z pizzy nici bo po obejrzeniu menu stwierdziła,ze nie ma takiej na jaka mam ochote
Kurcze ale Paweł był zły bo mu narobiłam smaka i nici
JA to sobie odbije
Zemsta ma smak pizzy....

No i z pizzy nici bo po obejrzeniu menu stwierdziła,ze nie ma takiej na jaka mam ochote

Kurcze ale Paweł był zły bo mu narobiłam smaka i nici
JA to sobie odbije
Zemsta ma smak pizzy....Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 5
- Wyświetleń
- 1 tys
- Odpowiedzi
- 8 tys
- Wyświetleń
- 351 tys
- Odpowiedzi