reklama
Ale się uśmiałam 

!
U nas też rośnie etykietkowa góra i znając siebie zapomnę wysłać. Może w weekend nadrobię zaległości
. Czekamy na odpowiedź z mamo to ja w sprawie zdjęcia Martynki, ale chyba się nie spodobało, bo już by pewnie się odezwali ;-)
. A smsów też się nawysyłałam i nic :-(.

!U nas też rośnie etykietkowa góra i znając siebie zapomnę wysłać. Może w weekend nadrobię zaległości
. Czekamy na odpowiedź z mamo to ja w sprawie zdjęcia Martynki, ale chyba się nie spodobało, bo już by pewnie się odezwali ;-)
. A smsów też się nawysyłałam i nic :-(.potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Oglądam właśnie wiadomości, mówili o tych dzieciach, co wczoraj wypadły przez okno, 4-latek zmarł, 7-lata przeżyła, ale jest w szitalu.Pytanie - gdzie się podziała matka tych dzieci ?? Szukali jej całą noc i do tej pory nie znaleźli
.Przecież nie zapadła się pod ziemię
.Nie wyobrażam sobie co ci rodzice przeżywają.Gdzieś przeczytałam na necie, że może matka w szoku popełniła samobójswo...To oczwiście domysły...Ech, współczuję, bo to naprawdę ogromna tragedia...A z relacji sąsiadów wynika, że to bardzo porządna rodzina, nie patologiczna...Smutne to takie :-(
.Przecież nie zapadła się pod ziemię
.Nie wyobrażam sobie co ci rodzice przeżywają.Gdzieś przeczytałam na necie, że może matka w szoku popełniła samobójswo...To oczwiście domysły...Ech, współczuję, bo to naprawdę ogromna tragedia...A z relacji sąsiadów wynika, że to bardzo porządna rodzina, nie patologiczna...Smutne to takie :-(Cynamonka
Fanka BB :)
Tak to tragedia. Jednak sasiedzi nie wszystko widzą i wiedzą. Ile to takich przypadków, gdzie niby porządna rodzina a potem tragedia. W Niemczech niedawno rodzice zagłodzili 5 letnią dziewczynkę. Sąsiedzi też się dobrze wypowiadali.
Z drugiej strony dzieci i ich pomysły są nieobliczalne i czasem nawet najlepszy rodzic nie upilnuje.
Z drugiej strony dzieci i ich pomysły są nieobliczalne i czasem nawet najlepszy rodzic nie upilnuje.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
To fakt, a czasem po prostu nie chcą mówić o tym co się naprawdę działo.Tak czy inaczej matka na pewno odpowie za pozostawienie dzieci bez opieki.
Straszna tragedia...Potwierdza to tylko,że dzieci są nieprzewidywalne a dorośli maja je chronic co nie zawsze im wychodzi...
Cynamonko doczytała na wątku o iminach,ze podobało Ci się imie Bogna dla dziewczynki????Gratuluje gustu;-);-);-)To bardzo piękne, rzadkie imie:-)Ja znam tylko jedna Bogne...siebie:-):-)
Cynamonko doczytała na wątku o iminach,ze podobało Ci się imie Bogna dla dziewczynki????Gratuluje gustu;-);-);-)To bardzo piękne, rzadkie imie:-)Ja znam tylko jedna Bogne...siebie:-):-)
już tak to jest że w tych tzw. dobrych domach dzieja sie tragedie bo członkowie takich rodzin nie maja dla siebie czasu, nie romawiaja ze soba a czesto gosci przemoc, strasznie to przykre że takie tragedie sie zdarzaja:-(
a tak z innej beczki to wkurzylam sie na moja przychodnie bo juz od tygodnia chce Zuzie zarejestrowac na szczepienie i nie moge, albo nie ma miejsca teraz nie moze mnie na 5 grudnia umowic bo maja remont i nie wiedza czy beda przyjmowac
a co mnie to dziecko chce zaszczepic, chyba musza gdzies przyjmowac nawet jak sie remontuja
jak jej nie umowie w piatek to chyba nawtykam im
a tak z innej beczki to wkurzylam sie na moja przychodnie bo juz od tygodnia chce Zuzie zarejestrowac na szczepienie i nie moge, albo nie ma miejsca teraz nie moze mnie na 5 grudnia umowic bo maja remont i nie wiedza czy beda przyjmowac
a co mnie to dziecko chce zaszczepic, chyba musza gdzies przyjmowac nawet jak sie remontuja
jak jej nie umowie w piatek to chyba nawtykam im
reklama
jejku straszna tragedia :-(ja mam obsesje do okien zawsze zamkniete jak mnie nie ma przy dzieciach np jak robie cos w kuchni i mam full kwiatow na parapecie
tak zginal synek mojej babci wylecial przez okno wyszla na chwilke do sklepu a on umarl jej na rekach:-(
ja musze sie dowiedziec o szczepienie bo najwyrazniej sebe cos omija zmienilismy przychodnie musze sie dowiedziec
tak zginal synek mojej babci wylecial przez okno wyszla na chwilke do sklepu a on umarl jej na rekach:-(
ja musze sie dowiedziec o szczepienie bo najwyrazniej sebe cos omija zmienilismy przychodnie musze sie dowiedziec