reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Dziwnie u was z tymi przychodniami :eek: Ja po każdym szczepieniu dostaję karteczkę z datą następnego i zawsze na nas czekają. Muszę się zarejestrować ale lekarz przyjmuje wszystkie dzieci, niezależnie od ich ilości.

Aha! Miałam napisać co z tą ospą. Szczepimy małą ale dopiero 6 tygodni po następnym szczepieniu, które wypada w styczniu. Te mała zniosła dobrze nad podziw, jakby w ogóle jej nie kłuli. Z następnym może być gorzej, bo będą aż trzy ukłucia :szok:

reklama
wogóle jakos pokręcone bo mi sie wydawało że teraz sie szczepi na ospe, odre i świnke:dry:a wy mówicie ze na ospe osobno trzeba juz nic nie wiem:no:

Wiecie ja tez bardzo wspolczuje tej rodzinie. Smierc dziecka to najgorsza tragedia. Nie podoba mi sie to ze media juz wydaly na nia wyrok. Wiele matek zostawia dzieci na chwilke w domku bo musi na szybko gdzies wyjsc cos kupic.Nie nam ja osadzac bo co tam sie stalo nie wie nikt... Wcale tez sie nie zdziwie jak wlasnie ta kobieta targnela sie na wlasne zycie.... Ehh smutne to takie:-(

Cztery lata temu leżałam na porodówce o tej porze i myślałam, że za chwilę umrę albo zatłukę męża jak odbierze jeszcze jeden telefon! Jakie to wkurzające kiedy sił brak a wszyscy dzwonią pytając czy już:wściekła/y: Na szczęście o 12.15 Adrianek pojawił się na świecie! KOCHAM CIĘ SYNKU!
33sx3.gif

Adrianku z okazji urodzinek życzymy duuużo zdrówka,
zawsze usmiechniętej buźki, wielu przyjaciół oraz
beztroskiego dzieciństwa:-):-):-)

Sto lat w szczęściu dla Adrianka!!!
A ja się strasznie cieszę, bo moja sąsiadka i jednocześnie koleżanka z pracy urodziła hmm, już wczoraj :baffled: synka - Mateuszka. Biedna w środę na noc dostała skurczy, w czwartek rano pojechała do szpitala i ... przeszło. Została w szpitalu, bo rozwarcie już na 2 cm było, a dzisiaj zrobili jej cesarkę. Nie znam szczegółów, ale trochę musiała się jednak namęczyć. Pierwszego synka też urodziła przez cesarkę, ale wtedy miała gestozę. A z tym wszystko było ok. Może za słabo się zssunął :confused:. Nie wiem. Grunt, że już na świecie. 10 pnk dostał. Waży 3kg i ma chyba 56 cm - taki makaronik ;-).

reklama
Adrianek bardzo cioteczkom za życzonka dziękuje
21xo5.gif
A my wczoraj z tej okazji odwiedziliśmy taki bawiland dla dzieci! Oboje , Adrian i Magdusia, byli zachwyceni! Mama dziś troszkę mniej bo mnie okropnie ręce bolą:baffled:

Do góry