reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Lilcia cudowna, pani Mikołajowa pierwsza klasa :laugh2::laugh2::laugh2:!!!
Ewa idzie nowy rok - nowe palny, nadzieje marzenia. Ten już trzeba pomału odkreślić i myśleć o przyjemnościach. A tak przy okazji, ładny awatarek :tak: Czy to dzieło Pauli?
Gratulujemy ślicznych prezentów grzecznym dzieciom :tak:
My wczoraj z okazji mikołajek poszliśmy z mężem na koncert Hey. To jest mój ulubiony zespół i zawsze koniec listopada, początek grudnia mają koncert w Toruniu i zawsze chodziliśmy. W zeszłym roku z wiadomych przyczyn nie dało, ale jak sobie policzyliśmy to sami gdzieś poza domem bylismy w zeszłym roku w październiku :sorry2:. Tak więc teściowa została na noc, a my po koncercie mielismy się jeszcze gdzieś przejśc, skorzystać z okazji, ale z nas już niezłe zgredy, bo byliśmy tak zmęczeni, że wróciliśmy po 23 do domu :sorry2::dry:

reklama
A ja tak jeszcze z innej beczki (;-)). Nineczka czy ten chłopczyk Wiktorek, to jest ktoś znajomy czy znalazłaś go w necie. Szczerze powiem, że żadko robię takie rzeczy, bo nie mam tak naprawdę zaufania do tych wszystkich funadacji, ale wczoraj wysłałam pieniadzę. Mieliśmy kupić misia z tvn-u, ale z docelowej pomocy wg mnie jest lepszy pożytek. Oglądałam kiedyś na discovery całą serię programów o naczyniakach i rzeczywiście wyniki mogą być bardzo dobre. Oby wszystko szczęśliwie się skończyło i chłopczyk miał szansę na normalne życie :tak:

Kasiu - znalazłam go na naszym forum w dziale niemowlaki. Też widziałam kiedyś taki program a widok Wiktorka mną po prostu wstrząsnął :no:

dzięki dziewczyny za komplementy...Nineczko Lila ten strój dostałą od mojej siostry, wparowała do mnie z samego rana i zrobiła bardzo miłą niespodziankę...więc nie wiem skąd ona go wzięła...ale musiałam obiecać że ubiorę tak Lilę na Boże Narodzenie:laugh2:.
Ewuniu Ciebie to ja od dawna podziwiam...trzymaj się dzielnie...zwłaszcza Tobie życzę duuużo, duuużo wytrwałości a dzieciaczkom oczywiście zdrówka. ja to jak siedzę w domu chociaż jeden dzień nigdzie nie wychodząc to mam pier....ca a co dopiero cały tydzień...Nineczka dla Ciebie też wyrazy współczucia...bo ja to siedzę z Lilką do po 17 i mam dość...czekam z wytęsknieniem na Pawła i zamykam się w pokoju...sama...
dziesiaj np Lilka mocno wyprowadziła mnie z równowagi, niedobra jest okropnie, całą noc przebeczała, miała zapchany nos ale dziś kataru żadnego nie ma więc nie wiem co to było. a ja...gardło boli, głowa pęka...coś ząb mnie przestał boleć...ciekawe do kiedy. trzymajcie się dziewuszki wszystkie i życzę nam wszystkim cierpliwości dla naszych Pociech...

dzieki dziewczyny jak fajnie was miec:tak:moje dzieci zdrowe hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa nareszcie :-):-):-):-)w czwartek sebcio ma miec szczepienie
kasiu tak w aviatarku mam pikassa paulinki:tak::-D
aniii ja juz tez pie...dostaje od tego siedzenia w domu ale teraz nareszcie bede mogla gdzies wyjsc:-)
ja rowniez zycze wszystkim mamuska duuuuzoooo cierpliwosc:tak:

Ewa - to super wiadomość :-):tak::-) Ja dziś siedzę w domu, bo leje :wściekła/y: Ale jutro ma być na mazurach ładnie wiec może uda mi się w końcu przewietrzyć kurdupla małego ;-)

Ewa SUPER:-):-):-):-)
Dziewczyny wszystkie was podziwiam i dla każdej z osobna i wszystkim razem przesyłam cóś:-)To nasze matczyne sreduszka.Kochajace ale czasem;-)
Aniii trzymaj się mój Paweł wraca k.16, czasem jest ciężko ale DAMY RADE:tak:

reklama
zmienilam lekarza na razie jestem zadowolona :tak:nie jest ona zwolenniczka szpitali i antybiotykow na szczescie wiec tym razem sebka nie bral antybiotykow
aniii tez mam taka nadzieje:tak:

Do góry