sikoreczka79
Fanka BB :)
Fajne mebelkiMy dzis zamówiliśmy meble, bede w sobote wiec ja musze opróZnić stare, bo jeszcze gumolit będziemy kłaśc nowy..Także będe do Was rzadziej zaglądać....
![]()
ale roboty nie zazdroszczę
Mój mąż buduje garderobę i zapowiedział że w przyszłym tygodniu kończy, ażs się tego boję.
Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło: będziemy miały zrobione wiosenne porządki już w zimie

trzymaj się kochana!!!!!! Dużo cierpliwości życzę i przede wszystkim żeby się wreszcie wyjaśniło co ci dolega. Buziam mocnoŁadneTo trochę Bodzinko pracy przed tobą
Ja się teraz rzadziej odzywam, bo to praca, dzidzi przekochane hehei choróbsko
Jutro znów rajd po lekarzach a z nimi ostatnio wiadomo jak jestO ósmej rano mam być w dwóch miejscach na raz
U rodzinnego z wynikiem hormonów tarczycy i rtg na wymaz gardła i u laryngologa. Z tym drugim to nie wiadomo czy mnie przyjmie, bo jego pielęgniara dziś stwierdziła, że jej nie obchodzi, że na skierowaniu mam, że to potrzebne na cito i termin wolny ma na 29 stycznia
Mam się wykończyć do tego czasu. Jutro wbijam się na chama do lekarza i z nim będę gadać, może mnie jakoś przyjmie
Kurde, zaczynam być ciekawa co mi jest, lekarz zresztą też. Mam wysokie OB i złe leukocyty a zero gorączki
![]()
Sorry ale musiałam pomarudzić, bo mnie dziś szlag przez to wszystko trafia a na samą myśl o jutrze dostaję gęsiej skórki![]()

po pierwsze bardzo się cieszę że masz dobre wyniki:-) Po drugie gratulacje rocznicowe dla ciebie i męża.A ja dziś bardzo wcześnie rozpoczęłam dzień. To nie taki zwykły dzień dla mnie i mojego męża. Rano byłam na usg piersi, cudownie, że wszystko w porządku (przed ciąża miałam zmiany na jednej piersi).
3-lata temu była piękna słoneczna pogoda i 12-ście stopni! Czyż to nie wymarzona pogoda? :-)

i choróbsko 
Mam się wykończyć do tego czasu. Jutro wbijam się na chama do lekarza i z nim będę gadać, może mnie jakoś przyjmie
Kurde, zaczynam być ciekawa co mi jest, lekarz zresztą też. Mam wysokie OB i złe leukocyty a zero gorączki