reklama
No to ja tez gratuluje kolejnej zafasolkowanej mamusi:-)
:-)
Ja w ciazy z Julka ta mialam mdlosci i wymioty do 14tc
Meczyło mnie przez cały dzien. A jak kładlam sie spac wieczorem to dopiero mnie mdliło
Mam nadzieje ze przy nastepnej ciazy bedzie o wiele lzej
Ale poki co jeszcze sie nie spiesze
:-) Ja w ciazy z Julka ta mialam mdlosci i wymioty do 14tc
Meczyło mnie przez cały dzien. A jak kładlam sie spac wieczorem to dopiero mnie mdliło
Mam nadzieje ze przy nastepnej ciazy bedzie o wiele lzej
Ale poki co jeszcze sie nie spiesze
Ja w ciąży wymiotowałam pare razy, mdłości nie miała.Co ciekwe przy okresie zawsze mnie mdliło także nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży
Miała za to takie wzdecia,że och
No i nie miałam apetytu, ale tylko w I trumestrze;-)
Moje dziecko dziś w nocy budziło się co godzine, ja zapomniałam wyłączyc komputer na noc a Lolo od 6 nie śpi.Wstał równo ze ,mną.Teraz siedzi na łóżko i ogląda bajki a ja zbieram siły na sprzątanie.Mają mnie dziś odwiedzić obie mamy.NAJAZD:-):-)
Miała za to takie wzdecia,że och
No i nie miałam apetytu, ale tylko w I trumestrze;-)Moje dziecko dziś w nocy budziło się co godzine, ja zapomniałam wyłączyc komputer na noc a Lolo od 6 nie śpi.Wstał równo ze ,mną.Teraz siedzi na łóżko i ogląda bajki a ja zbieram siły na sprzątanie.Mają mnie dziś odwiedzić obie mamy.NAJAZD:-):-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja przy pierwszej ciąży czułam się świetnie, żadnych mdłości, wymiotów nic:-) Pod koniec tylko zostałam uziemiona na dwa miesiące, bo mały trochę chciał się pospieszyc. No ale doleżałam go, tylko te relanium mnie przerażało
Przy drugiej ciąży to od samego początku nawet jak myślałam o jedzeniu to mnie mdliło
Nie potrafiłąm nic zjeśc, bo mi było ciągle niedobrze. Wymiotowałam tylko raz. No ale od drugiego trymestru wszystko poszło w nie pamięc i było już superancko.

Przy drugiej ciąży to od samego początku nawet jak myślałam o jedzeniu to mnie mdliło
Nie potrafiłąm nic zjeśc, bo mi było ciągle niedobrze. Wymiotowałam tylko raz. No ale od drugiego trymestru wszystko poszło w nie pamięc i było już superancko.dzieki Kochane moze ktoras sie zarazi jeszzce ode mnie i Kasi ja procz wstretnyc napadow zlego humoru narazie nie moge nazekac... tylko Remek klocek a jeszzce na raczki lubi wchodzic i mam problem bo nie wiem co z mojego kregoslupa zostanie....
causki
causkianiii
aaaaa Kotki dwa...
DLA OLIWECZKI:
Żółta kaczuszka i dziobek pyzaty,
połowa kwiatuszka, trzy srebrne dukaty,
uśmiechów różowych, żabek zielonych,
korali kolorowych i klocków Legowych.
Od ciotki Aneczki, zdmuchnij ze trzy świeczki
wiem że to imieniny, tort będzie dla rodziny.
A ty Oliweczko, nie smuć się słoneczko,
szalej Królewno, dziś pozwolą na pewno;-)
Żółta kaczuszka i dziobek pyzaty,
połowa kwiatuszka, trzy srebrne dukaty,
uśmiechów różowych, żabek zielonych,
korali kolorowych i klocków Legowych.
Od ciotki Aneczki, zdmuchnij ze trzy świeczki
wiem że to imieniny, tort będzie dla rodziny.
A ty Oliweczko, nie smuć się słoneczko,
szalej Królewno, dziś pozwolą na pewno;-)

reklama
Piękny Posłaniec
Nie przy dzieciach;-);-)
Nie przy dzieciach;-);-)