reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
No to ja tez gratuluje kolejnej zafasolkowanej mamusi:-):tak::-)
Ja w ciazy z Julka ta mialam mdlosci i wymioty do 14tc:baffled: Meczyło mnie przez cały dzien. A jak kładlam sie spac wieczorem to dopiero mnie mdliło:baffled: Mam nadzieje ze przy nastepnej ciazy bedzie o wiele lzej:tak: Ale poki co jeszcze sie nie spiesze:blink:

Ja w ciąży wymiotowałam pare razy, mdłości nie miała.Co ciekwe przy okresie zawsze mnie mdliło także nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży:tak:Miała za to takie wzdecia,że och:dry::dry:No i nie miałam apetytu, ale tylko w I trumestrze;-)
Moje dziecko dziś w nocy budziło się co godzine, ja zapomniałam wyłączyc komputer na noc a Lolo od 6 nie śpi.Wstał równo ze ,mną.Teraz siedzi na łóżko i ogląda bajki a ja zbieram siły na sprzątanie.Mają mnie dziś odwiedzić obie mamy.NAJAZD:-):-)

Ja przy pierwszej ciąży czułam się świetnie, żadnych mdłości, wymiotów nic:-) Pod koniec tylko zostałam uziemiona na dwa miesiące, bo mały trochę chciał się pospieszyc. No ale doleżałam go, tylko te relanium mnie przerażało:szok:
Przy drugiej ciąży to od samego początku nawet jak myślałam o jedzeniu to mnie mdliło:baffled: Nie potrafiłąm nic zjeśc, bo mi było ciągle niedobrze. Wymiotowałam tylko raz. No ale od drugiego trymestru wszystko poszło w nie pamięc i było już superancko.

dzieki Kochane moze ktoras sie zarazi jeszzce ode mnie i Kasi ja procz wstretnyc napadow zlego humoru narazie nie moge nazekac... tylko Remek klocek a jeszzce na raczki lubi wchodzic i mam problem bo nie wiem co z mojego kregoslupa zostanie....:sorry2: causki

łeeeeeeeeeee dziewczyny....znowu zniknął z ekranu mój ulubiony serial "Uwaga faceci"... czy któraś wie na jak długo /znów/ albo czy na TVN Style jeszcze jest? bo kurwicy dostanę...co się wkręcę to oni go zdejmują...łeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DLA OLIWECZKI:
Żółta kaczuszka i dziobek pyzaty,
połowa kwiatuszka, trzy srebrne dukaty,
uśmiechów różowych, żabek zielonych,
korali kolorowych i klocków Legowych.
Od ciotki Aneczki, zdmuchnij ze trzy świeczki
wiem że to imieniny, tort będzie dla rodziny.
A ty Oliweczko, nie smuć się słoneczko,
szalej Królewno, dziś pozwolą na pewno;-):tak:

reklama
Do góry