reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Ja tez chce wiosne a tym czasem pogoda znowu ma sie popsuc:dry: Od kilku dni wieje okropne wiatrzysko i zapowiadaja na weekend powrot zimy:-(

reklama
Ależ jestem zła:angry::angry:Porobiłam scrabki i jasny szlag je trafił.Nie ma ich na kompie:no::no:Dobrze,ze większośc na blog wgrałam i do Wam pokazałam...Oj ten komputer mnie ewidentnie ostatnio nie lubi:-:)-:)-(A do tego jestem porządnie zaziębiona i nie ide na dzisiejsze spotkanie klasowe....Trudno się mówi i sprząta sie dalej....

Hello dziewczeta ,,, mam cudowna wiadomosc okazalo sie wczoraj ,że zostaniemy drugi raz rodzicami i termin tez mam na listopad.... Dorotko chyba biore z ciebie przyklad .... chlopczyk przerwa i drugie dziecko tyle tylko ze Wiki zalapal sie na strzelca u u mnie dwa skorpiony w domku... ale ta ciaza zupelnie inna juz mnie mdlosci dopadja i mam apetyty rycze o byle co... koszmar... causki i oby wiosna szybko przyszla...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-):-):-):-):-D:-D:-D:-D;-);-);-);-):tak::tak::tak::tak:

GRATULASKI!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D No to się listopadóweczki zaczynają starac o rodzeństwo dla maluszków:tak: Moje dzieciaczki też oboje z listopada i ja z listopada. I w domku mamy dwa skorpionki i strzelca (synio się nie załapał:-p) Och jeszcze raz GRATULUJĘ!

Lucyann GRATULACJE:-):-)Spokojnej ciaży i szybkiego porodu:-D:-DOj chyba mnie lekka zadrośc pika:sorry2::sorry2:Jeszcze się okaże ,że wam pozdroszcze brzuszków i niemowlaków:-D:-D

Jakiś wirus :baffled::confused::-D
Lucyann - GRATULACJE!!! Spokojnej ciąży i bezbolesnego rozwiązania :cool2:
Ciężaróweczki nasze proszone są o przypomnienie sobie istnienia wątku nasze brzuszki :cool2:;-)

Gratuluję Lucyann! We dwie to już raźniej :-D. Ja też zupełnie inaczej czuję się teraz niż jak to było z Martyną. Mam mdłości i biegam do łazienki, ale nie tak często jak wtedy, za to jestem okropnie zmęczona - cały dzień bym mogła leżeć. Rozleniwiłam się przez ostanie dni - aż strach wrócić do pracy.

No Mamusie, która kolejna - wiosna idzie bociany wracają do kraju :-D:-D:-D

reklama
Ech...tak sie zastanawiam bo piszecie ze macie mdlosci a w pierwszej ciazy nie mialyscie. Moze jak zajde z drugim omina te nieprzyjmne spotkania z kibelkiem (z Kuba przez pierwszy trymest prawie nie jadlam z powodu mdlosci).
No to jeszcze raz zycze spokojnej ciazy!

Do góry