reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
Hej Cudne Wy moje
Ja tez mysle o drugim dziecku i to co pisze Kasia to popieram i myśle ,że to pewnego rodziaju pomysł na rodzinę . Meggi jeśli chodzi o chłopczyka to musicie w sam środeczek owulacjii i już sperma musi być taka na "bierząco" nie wiem jak to oglednie napisać .... sporo porad co do manipulacji płcią dziecka krąży w necie ale mam wielokrotnie przetestowane ,że dziewczynki to wpdaki a chlopcy celowane ciąze...hihihihihi.... miłej zabawy
uciekam do wstrętnych raportów i gotowania obiadu na jutro miłego pisania

Meggi mówi się tak jak pisze Lucyann: dziewczyńskie nasionka są bardziej wytrzymałe, dlatego dziewczynki "wychodzą" przed owulacją. Chłopczykowe nasionka są słabsze, ale bardziej liczne, dlatego celuje się w owulację. Podobno ma na to jeszcze wpływ odpowiednia dieta, ale tu nie znam szczegółów.
Mamusie do dzieła :-D!

oj pusto na forum ostatnio, bo ladnie na zewnatrz i trzeba korzystac. Kubek spi teraz ale jak sie zbudzi to obiadek i na polko :)

Megusku to tak jak u nas.Mała tez własnie spi a jak wstanie obiadek i spacerek. Pogoda bardzo wiosenna:-) Oby juz zima nie wrociła ;-)

wczoraj nawet bylo ladnie ale to wiatrzysko a dzis to samo:baffled:
a mnie wczoraj caly dzien glowa bolala normalnie chyba nigdy w zyciu tak zle sie nie czulam:-(ale dzis na szczescie jest oki:tak:

Ciśnienie szaleje, mam to samo od kilu ... tygodni :sorry2: Chyba jakieś przesilenie wiosenne.
Ale jeszcze tylko dwa dni i marzec :cool2: U mnie już koty marcują jak szalone, tulipany pokazały liście, pąki na drzewkach i bazie z kotkami - a niby biegun zimna :dry:

Ale jeszcze tylko dwa dni i marzec :cool2: U mnie już koty marcują jak szalone, tulipany pokazały liście, pąki na drzewkach i bazie z kotkami - a niby biegun zimna :dry:

no tak, za dwa dni marzec a z marcem przyjdzie zima....tak mówią w pogodzie...ja szczerze mówiąc mam dość tych zawirowań pogodowych. ostatnio u mnie w nocy wiał straaaaszny wiatr, błyskało siępotworne, aż Lilek się wybudził i się bał.....brrr....już chcę wiosnę....

Ja tez wiosne chce,,,
No a wracając do dzieci i stbilnej sytuacji finansowej to w naszym kraju na dwoje babka wróżyła.Jak zaszłam w ciąże, to M miał super prace, umowe na stałe , dobrze płatną, stac nas było żyby małemu kupic wszystko nowe:wózek, łózeczko...A dwa tygodnie przed porodem zwolnienie bo firma nie niała kasy..Tak to już w tym kraju jest...

reklama
Oj ja tez juz marze o wiosnie:tak:o ciepełku, cwierkających ptaszkach, kiełkujacych kwiatkach, słoneczku i takim zapachem takiej świeżosci ale sie rozmarzyłam:cool2:

Do góry