Dziekuje Wam wszystkim serdecznie :-) mam tylko nadzieje ze po powrocie kolejny test bedzie w porzadku.
Anula trzymaj sie odpoczynek i spacery pomagaja a jak juz pozwiedzalas to super. Teraz bedziecie z Asia dotrzymywac sobie towarzystwa wiec tez bardzo fajnie dla Was :-) ni i polecam oczywiscie zoo zwierzatka zawsze dobrze poogladac.
Myśka swiete slowa kazde to prawda wiec tego sie trzymac swoje trzeba przeplakac a pozniej podniesc sie i isc dalej...
Nuna przed transferem 2 h wczesniej zjesc i leki wszystkie normalnie ktore zlecone a po transferze lekarz mi zalozyl noge na noge i lezalam 10 minna fotelu a pozniej na lozku 30min. Zalecenia byly zeby nie jesc okolo 4h i slodyczy oraz 4 dni bez sexu ale nie pytalam czemu ma to sluzyc po prostu przyjelam :-) a pozniej po 3 godz wracalismy do domu. W tygodniu wszystko robilam normalnie alestaralam sie nieprzesilac.
Anikola do stymulacji mialam puregon 225j-6dni, pozniej cetrotide 3 ampulki-3dni i jeszcze mialam jeden dzien stymulacji w klinice. A teraz ciagle biore clexane1x luteine 3x i estradiol1x i od stymulacji bralam jeszcze encorton2x przez 20dni bo na tyle mi wystarczyly i zapomnialam onim teraz

Jeslichodzi o alkohol to moj m tydzien przed punkcja nie pil bo kiedys jak robil badanie we wtorek a wsobote pil i wynik wyszed fatalny ale dr Mr powiedzial ze tonie to.
Nika powodzenia teraz czekamy na Twoje poczynania. Trzymaj sie moja droga i cierpliwosci :-)
Opisalam sie troche ale zadko zagladam na forum przynajmniej nie mysle. Musze po malu sie przyzwyczajac do tego i kontrolowc swoje poczynania

bo jeszcze rozne zeczy bym robila...
Pozdtawiam Was serdecznie trzymajcie sie moje drogie