reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

hej kobietki
Ale się u Was dzieje.....
Goya gratuluję, bo jeszcze tego nie robiłam a za reszte trzymam kciuki.
U mnie na razie 7 dzień antykoncepcji, po świetach wizyta i chyba zastrzyk na wyciszenie prawdopodobnie tak jak u anikoli depot. Również trochę przesuniemy cykl, bo dzień wizyty i ew zastrzyku wypadłby właśnie w święta a początek stymulacji na weekend majowy. Na razie faszeruje się witaminami i oczywiście dużo myśle. Ostatnio robiłam tsh i mam za niskie, ale juz zmniejszyłam dawke euthyroxu i liczę,, że będzie dobrze do stymulacji. Przy okazji robiłam toxo, ale tylko igm i wyszło mi 0,22 więc jest dobrze.
anikola ile płaciłaś za depot ??

reklama
Anula,Nika trzymam kciuki za WAS:-) Oby się wszystko dobrze ułożyło
Rea, fajnie, że ta wizyta nastawiła cie optymistycznie To jest właśnie coś czego najbardziej mi teraz brakuje Odzyskania wiary w celowość i rzetelność badań i zabiegów Ja tez psychicznie przygotowuję się już na pierwszą wizytę, muszę skompletować tę dokumentację Chociaż ja niewiele mam badań Nie wiem, w jaki sposób ewentualnie (jeśli zajdzie taka potrzeba) będę mogła potwierdzić to roczne udokumentowane leczenie, ale to pewnie się dowiem telefonicznie.

Dziewcyzny, czy pierwsza wizyta w Boćku (nie zabieg) może odbyć się w sobotę lub niedzielę? I jeszcze mi się jedno przypomniało, czy Parens kseruje historie wizyt lub ewentualnie wydaje jakies potwierdzenie, ze sie u nich leczylo?

Ostatnia edycja:
Sisi w Bocianie wizyty są umawiane zarówno na sobotę i niedzielę. Ja przy stymulacji miałam wizytę w 8 dc i wypadła w niedzielę - bez problemu zostałam umówiona. Nawet nie spodziewałam się, że w niedzielę mają taki ruch, bo naprawdę dużo osób było.
Jeśli potrzebujesz to w Parensie zrobią Ci kserokopię dokumenatcji i epikryzę. Za ksero oczywiście będziesz musiała zapłacić.

Tak w ogóle to ja siedzę teraz jak na szpilkach. Czekam na tel. od embriologa, bo już chciałabym wiedzieć czy mam zostać na transfer czy wracać sama do domu.

Nika, a jakie to są koszty przygotowania dokumentacji w parens?Orientujesz się może?I czy konieczne jest zarówno ksero jak i ta epikryza?
NIka, a to nie jest tak, że embriolog dzwoni po 16? Tak przynajmniej pisały dziewczyny Chociaż dzisiaj sobota

Sisi w Parensie płacisz za ilość skserowanych stron(mnie wyniosło ok 10 zl) Jak prosiłam o przygotowanie dokumentacji to wspomniałam również o epikryzie, więc nie wiem czy robią standardowo do każdej dokumentacji czy tylko jeśli pacjentka o nią poprosi.

I właśnie przed chwilką dzwonił embriolog ... poryczałam się... ze szczęścia. z 4 komórek zapłodniło się 3, z tego dotrwały 2. :-) Jutro transfer na godz.11. Kamień z serca mi spadł.

Ostatnia edycja:
reklama
Nika gratulacje:) 2 Ci podadza?, pytam, bo wiem ,że w zeszłym roku miałaś 34 i nie wiem czy już teraz 35:)
Czerwona Oliwko kosztował coś około 266 zł
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki tsh i mam 0,52 to coś nie za nisko???

Ostatnia edycja:
Do góry