anula jak najbardziej ze szczegółami, będziemy świadome co nas czeka, super, że masz to już za sobą, teraz najdłuższe dwa tygodnie oczekiwania, trzymam kciuki za powodzenie, jeszcze tylko zapytam, czy wzięłaś na te kilka kolejnych dni L-4 żeby dojść do siebie i odpocząć, czy nie ma takiej potrzeby i z biegu do pracy, bo nie wiem w jakim sensie należy się oszczędzać, kiedyś obiło mi się o uszy, że lekarz zalecił polegiwać praktycznie do bety
nika zdrowaśkę odmówiłam wczoraj przed snem za Twoje komóreczki i za nas wszyskie, co do noclegu jeszcze nie szukałam żadnego lokum, ale jak masz fajny namiar to jak najbardziej jeśli to na dodatek spokojna okolica, a jakiś względny parking jest czy trzeba szukać miejsca na drugim końcu osiedla/ulicy, choć jeszcze nie wiem czy będziemy razem z m czy zwyczanie "po" pojedzie do domu
dziewczyny mam jeszcze pytanie może głupie, ale już się pogubiłam, testy na chalmydie robi się na podstawie wymazu, bo jak teraz patrzę na wyniki to pisze metoda immunochromatograficzna, na wcześniejszym badaniu jest wymaz z kanału szyjki macicy