reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Milena, planowaliśmy z mężem dwójkę dzieci więc jeżeli okaże się, że to bliźnięta to będziemy się cieszyć podwójnie :-). Podczas transferu, lekarz zapytał czy podajemy dwa zarodki a my się zgodziliśmy.
Całkowity koszt z lekami, dojazdami i hotelem wyniósł nas ok. 11 tyś. W Białymstoku byliśmy 3 razy. Na pierwszej wizycie miałam wykonane wszystkie potrzebne badania i w tym samym dniu rozpoczęłam stymulację. Następna wizyta miała miejsce tydzień później w poniedziałek.Okazało się, że pęcherzyki ładnie urosły więc stymulacja została zakończona a ja wieczorem miałam sobie zrobić zastrzyk ovitrelle i w środę miałam punkcję. Od poniedziałku do środy mieszkałam w Białymstoku, ponieważ nie wiedziałam czy nie będzie potrzebna wizyta jeszcze we wtorek. Mój mąż przyjechał do mnie na punkcję. Po punkcji wróciliśmy do domu. W sobotę pojechaliśmy na transfer i zostaliśmy do niedzieli, ponieważ doktor nie zalecał powrotu w tym samym dniu.

reklama
dziewczyny bardzo mi przykro z powodu waszych porażek :-(
faro ja jestem w kontakcie telefonicznym z dr Mr. najprawdopodobniej będę jechała na wizytę dopiero na transfer, wszystko okaże się w środę, bo ide do swojego gina zbadać endometrium i po wizycie tel do dr i wtedy powie co dalej,
piwpaf takie historie jak twoje z zakończeniem happy endem to aż miło czytać, człowiek jakoś tak inaczej na to wszystko patrzy :tak:i jakoś tak lepiej się robi :tak:
milena byłaś u swojego gina na kontroli ?
Mam do was pytanko: biore 3x1 estrofem i jutro szykuje mi się grill :-) i mam zagadkę, czy mogę się napić alkoholu przy tych tabletkach, w sumie to żaden antybiotyk no ale ... dzięki za odp ;-)
pozdrawiam

Nuna powodzenia jutro i życzę, żeby Twoja wytrwałość zaowocowała pięknymi komórkami:tak:
Tak czytam te Wasze historię z Bociana i trochę mnie przeraża, że pierwsze podglądanie mniej więcej po 7 dniach...

Dziewczyny beta <0,1 a więc teraz czekam na @. Trudno, nie może się za każdym razem udać bo przecież to tylko 40%.
Wczoraj butelka wiana poszła błyskawicznie, ale powiem tylko,że dzisiaj czuję się bardzo dobrze. Następne podanie zarodka pod koniec lipca, to był bardzo zły czas dla mnie i może dlatego się nie udało.
Milena jestem w Bocianie

reklama
Do góry