reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

parens rzeszów

reklama
Hehe Czerwona Oliwko to w 3 już coś możemy zdziałać;-). Idę narazie na kontrolę do swojego starego lekarza. A to skoro u Was @ była dłuższa to pewnie za 1 razem też tak miałam tylko coś mam problemy z pamięcią i nie mogę sobie przypomnieć;-)

Dziewczynki no ja będę dalej walczyć, tylko narazie potrzebuję trochę odpocząć psychicznie od tego wszystkiego. Napisałam wczoraj maila do ministrestrwa odnośnie tego wykluczenia i czekam na odpowiedź.

Czerwona Oliwko a TY wtedy co miałaś samą punkcję bez transferu to byłaś w programie??? Nie, ja nic nie podpisywałam, zresztą nie wiem co takiego mogłabym podpisać? chyba że nie pamiętam, ale raczej nic.

Tyla nas tu z problemem endometriozy ze az jest to przerażające.
Wiary brak sil juz brak a tyle jeszcze przed nami... szpital uniwersytecki bierze udzial w badaniu klinicznym w którym będą brały udział osoby które sie zle stymuluja i maja niskie amh. W sobote mamy wizyte w tej sprawie. Jak sie cos dowiem to dam znac zaintetesowanym.

Milena 150 zł i powiedzą Ci, że się czeka 2 tygodnie z tym, że ja już miałam wyniki po 4 dniach.
Nuna daj znać co Ci odpiszą, nie wierzą, że ci nie pozwolą podejść do 3 próby, będzie dobrze.
Kimka to ja jestem zainteresowana:) jak coś będziesz wiedzieć to napisz proszę.

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale w diagnistyce chyba wysyłają te badania amh do Krakowa, trzeba się dopytać bo gdzieś kiedyś czytałam, że akurat to badanie jest najbardziej wiarygodne jeśli krew trafi do badania w ciągu 30 min. Może warto by się było zapytać w laboratorium w szpitalu na lwowskiej? ja po tych moich badanich na toxoplazmoze które robiłam w diagnistyce właśnie i wyszły mi złe to jakoś sceptycznie jestem do nich nastawiona, zresztą tak jak powiedział mi potem dr Kluz abym powtórzyła badania na lwowskiej bo mają lepszy sprzęt, no i tam już wyszły dobrze...więc Milenka zapytaj się jak to wygląda w diagnostyce bo badanie jest dosyć drogie....

reklama
Cześć dziewczyny, chwile mnie nie było- zakrętu po prostu nie łapie !!!
nuna jak przeczytałam twoją historie to aż włos się jeży, jak ochłoniesz to może zadzwoń do lekarza i umów się na wizytę, porozmawiaj i przekonaj go że chciałabyś jeszcze podejść do 3 próby, trzymam kciuki, powodzenia :tak:
anikola mi coś się o uszy obiło z tymi badaniami klinicznymi, i o ile się nie mylę to chyba w Warszawie robią, te badania (o ile o nie chodzi) polegają na tym że osoby które zgłaszają się na takie badania są jakieś kryteria kto może się zakwalifikować, są stymulowane jakimiś nowymi lekami, i wtedy spr skuteczność tych leków, za nic się nie płaci oni wszystko załatwiają wszelkie badania, monitoringi itp....
milena to następny cykl zaczynasz stymulke ? musisz jeszcze raz jechać na konsultację ?
Dziś byłam na kontroli(u swojego gina) usg ws crio, no nie jest dobrze, 11dc a moje endo ma tylko 5mm :-( rozmawiałam z dr Mr i kazał zwiększyć estrofem i kolejne podglądanko w poniedziałek- mam nadzieję że coś ruszy się
Zrobiłam dziś progesteron i wyszedł 0,52ng/ml- podobno dobrze,

Ostatnia edycja:
Do góry