reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Rea czekamy na wieści

26.06 Kasica82 : beta
28.06 Milena: wizyta Bocian dr. Mr

1.07 Rea: beta

4.07 Milena: podglądanko
4.07 Anula: podglądanko

reklama
Katarina a ile Ci się już spóźnia? ja dziś mam 37 dc i od wczoraj uderzenia gorąca co 15 min. Az w szoku jestem, bo przy zoladexie miałam uderzenia raz na kilka dni... Katarina z tego co pamiętam miałaś coś ala decapeptyl? czytałam, że rekordzistki 2 @ miały w 77dc po tym leku...

Ostatnia edycja:
Milena tak jak wyżej napisałam w tym terminie dr Mrugacz jest na dłuższym urlopie, rozmawiałam z nim osobiście

No to lipa na całego !!!! Ja mam dzwonić do Mr 4.07 i powiedzieć co z moim endo i teraz nie wiem, a wogle to głupio mi dzwonić i mu przeszkadzać w urlopie, masakra... :angry: i co teraz ??? Jakbym miała nawet endo ok (w co wątpie, szczeże mówiąc) to crio i tak mi nie wykona bo nie będzie dr :no:

Cześć Dziewczyny,
Śledzę Wasze wpisy codziennie:-) i trzymam za Was kciuki.
U mnie okazało się, że będą bliźnięta. Z ciążą wszystko w porządku. Teraz czekam aż przejdą mi mdłości, ponieważ dokuczają mi praktycznie przez cały dzień :-(. Kolejną wizytę kontrolną mam za dwa tygodnie i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

To zajebiście. Ja teraz już nie mam wyjścia leki wykupilam i juz niema odwrotu. Szkoda tylko ze mnie nie poinformował o tym. Ja to jakoś to przękne ale mój to się strasznie wkurzy a nawet wku....i

piwpaf gratulacje :-) wow bliźnięta, super a ty po ivf ? czy naturals ?
anikola ja z dr rozmawiałam w tamtym tygodniu i powiedział żeby dzwonić 12-13dc, nic nie wspominał o urlopie, może jeszcze nie wiedział, ale tak sobie myśle że zadzwonie jak zwykle bezpośrednio do niego i jak coś to nie wiedziałam o urlopie ;-) zobacze co powie w piątek,
milena inni lekarze też sa tam skuteczni, no ale rozumiem że twój m może się wkurzyć bo jednak Mr cię prowadzi, może to transferu wróci

reklama
Do góry