reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Milena przykro mi, że nic więcej nie zachowało ale może nie będzie potrzeba tak szybko ;-) trzymaj się cieplutko żyj jak zwykle i nie podnoś ciężkich rzeczy.

Pozdrawiam :happy: i mam nadzieje do zobaczenia za tydzień

Witajcie ,
Madziulka musisz poczekać , teraz masz stres i może małe zawirowania , choć niespodzianka mile widziana :-)
Do mnie dziś przyszła @ wcześniej niż powinna , umówiłam się już na wizytę w poniedziałek na posiewy , ale nie wiem czy zdążą z wynikami męża igm i pewnie znów moja kwalifikacja się przesunie wrrrrrrrrr :-( dziś zaczęłam brać tabletki anty tak jak doktor M kazał , wszystko nie jasne i nie zrozumiałe dla mnie . W poniedziałek muszę się czegoś dowiedzieć konkretnego :-)

Milena myslę, że w przyszłym tygodniu więcej będzie chętnych :))

madziulka Rz co jest nie jasne ?

A ja zaczynam się chyba bardzo powoli oswajać z myślą, że dzieci miec nie będę :((
Codziennie mega dół...................

Oliwko właściwie to wiem bardzo mało o przygotowaniach itp dlatego Was podczytuje i uzupełniam swoją wiedzę.a podstawy nie wiem jakim protokołem idę , bo miał być krutki a chyba doktor zaplanował inny skoro przepisał mi anty ?. Ciągle pytajniki w moim przypadku.
Oliwki każdy ma szansę ,jak nie tą to jeszcze jedna zostaje.:-)

reklama
Madziula nie jestem na tamtym forum, tylko podczytuje od czasu do czasu:)
Madziulka to pewnie skoro masz anty to będzie długi z tym, że nie tylko tabletki anty świadczą o długim protokole. Długi jest wtedy, gdy dostajesz zastrzyki na wyciszenie. Może być taka sytuacja, że zrobiła Ci się torbiel i lekarz daje Ci tabletki anty, a to nie przeszkadza w podejściu do krótkiego protokołu.
Madziulka pytaj o wszystko, nawet jeśli Ci się wydaje, że to głupota. To forum dało mi naprawdę dużo. Można było o wszystko się spytać i zawsze dostaje się odpowiedź, a to bardzo pomaga. Podczas wizyt zawsze jest tak, że zapominasz się zapytać o wiele rzeczy a olśnienia dostajesz dopiero po wyjściu z gabinetu;-)wtedy albo pisz do Nas albo dzwoń do Pań z Parensu:)

Ostatnia edycja:
Do góry