reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Elete powiem Ci raczej polaczenie dwoch kultur to nie problem jesli tylko sie chce ;d my odpukac nie mamy z tym zadnych problemow :)

na halloween w tym roku sie nie przebralismy ale moze w przyszlym tak zrobimy byloby wesolo i mala by sie cieszyla :))

co do imienin to ja tam nigdy ani w PL ani tu imienin nie obchodzilam :D wiem ze moja mama np bardziej obchodzi imieniny niz urodziny a ja na odwrot :D jak sie chce :D ja lubie moje urodziny :D

u nas mroznooo ale snieg w sumie zniknal moze jeszcze posypie :D

u nas w tum roku wyjatkowo booooo hihi bedzie karp na wigilie!! :D zazwyczj nie ma szans bo tu karpia w ogole nie jedza :D ale w tym roku znalazlam w jednym euro deli wiec suuuupcio :D

poza tym jaknajbardziej polsko swiatecznie :D ja robie cala wigilie a mezus zatroszczy sie bardziej o reszte swiat :D:D

dziewczyny w koncu i u nas choinka nastala ;)))) malo tego to mamy zyyyywa choineczke :D ciesze sie jak dziecko :D
wyglada tak.. tylko ze nie umiem zrobic dobrych zdjec z zaswieconymi lampkami a jest ich sporo hihi bo z 600 ;) jeszcze pewnie zarzuce na nia zlote koraliki ale mniej wiecej wyglada tak!:D

to smigm dalej sprzatac :D ale bede do was zagladala :D jeszcze sobie puszcze switeczne piosenki :D

reklama
Wesolych i Dosiego!!:))

a tak z ciekawosci skoro to watek o parach miedzynarodowych - to kobietki jak sie u was obchodzi swieta bozego narodzenia w tych zwiazkach meidzynarodowych i miedzykulturowych?:))

u nas przygotowuje jak najbardziej polskie swieta ;D z kazdym malym detalem :)

czesc wam ...wpadlam tutaj pierwszy raz...mam na imie monika i jestem z Warszawy...moj maz jest nigeryjczykiem... mamy 3 rozrabiakow...Dominike (9lat) , Osaremen (2 latka) i David (3.01 skonczy roczek)...pozdrawiam was serdecznie!!!

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

W Nowym 2009 Roku życzę Ci
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości

Załączniki

• 1-glitery_pl-9469.jpg
    1-glitery_pl-9469.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 52
domimo witaj nam! :D Twoja coreczka podobna jets do mojej kuzynki tu z polski :D
sliczne masz dzieci i w ogole rodzinke:))) a powiesz nie zaplatasz im wloskow?
no i widze ze jeszcze maja smoczki?

elete kochana pozdrawiam mam nadzieje ze sie dobrze czujesz!!!!!

mala zar4az poo 2 dniach w polsce sie rozchorowala.. pierwszy raz w zyciu goraczka i te sprawy wezcie tragedia.. w ogole pogoda jejku jak brzydko - zero slonca! :(( mam nadziejeze choc troszke slonca wyjdzie! ale nie wyglada na to za bardzo ehhhhhh

pozdrawiam i smigam z mala do lekarza:(

reklama
witaj Domimo25,
z jakiego regionu jest Twój mąż?

i wogóle dziewczyny jak wrażenia z sylwestrowej nocy?
moja była w domku także nie ma się czym chwalić za bardzo :-D

Domiska i jak się ma mała chora? teraz jest dużo śniegu to pewnie kusi żeby wyjść na spacerek...?:tak:

ja w końcu mam fotelik i wózek bardzo lekki ..na szczęście...no i kombinezonik- korzystając ze styczniowych promocji :tak::-)

Do góry