reklama

Październik 2008

Cześć
właśnie posprzątałam w domu, zrobiłam mini pranie, prasowanko, zaparzyłam kawusię no i zabieram się za czytanie Was :-).
Szymek w leżaczku, ciekawe na jak długo. Dziś pobił sam siebie :wściekła/y: nie spał od 3.30 do rana. Nawet karna mata nie pomogła ;-);-):-p, ani karuzela w łóżku. Normalnie myślałam, że ....nie powiem co myślałam ;-):-p:-D

Tymczasem, lece czytać :tak:

reklama
Czarna, Magda- no wiem ze w Wielkanoc powinno sie byc z rodzina ale szczerze Wam powiem ze u tesciow nie czuje sie prawdziwej atmosfery swiat niby wszystko pieknie ale to jakies takie sztuczne- galop, a przede wszystkim MUS chodzenia do kosciola bo jak nie to obraza,więcej nerwów niż to wszystko warte:no: nawet M woli zostac niz jechac, no a moi rodzice niestety nie zyja juz:no:
Anna22 też byliśmy w listopadzie w PL, bo chrzciny robiliśmy, było fajni bo jeszcze malutka była,,,, gratulacje dla Majeczki!!!!!!
Wanilia no to nie zazdroszcze nocki
Aniaaa- trzymam kciuki za Szymusia żeby było z Nim ok
Malena gratuluję
Czarna dobrze że już pogodzeni

Nasza nocka ok, obudziła się raz o 3.30 zjadła i właśnie słyszę że się obudziła bo gada:-)
Znowu u nas zimno dziś przymrozek byl ale ja już zapaliłam w kominku i tak się przyjemnie zrobiło,
jedziemy oglądać dziś wieczorem dom bo po pierwsze trochę taniej niż ten w którym teraz mieszkamy a po drugie jest naprzeciwko szkoły do której chodzi Karolinka i byłoby super tak blisko mieszkać ale zobaczymy, z zewnątrz nie wygląda zbyt pięknie:no:

Ulu no to teraz ja juz rozumiem dlaczego nie chcesz jechac na swieta do PL:tak:
CZARNA to fajnie ze przeprosiny przyjete :tak:
ANNA gratki dla Majeczki za skonczenie 4 miesiaca ;-)
MALENA gratuluje zdanego egzaminu:tak:
ANIAAA 3 mam kciuki za wynik moczu ;-)

Dziekuje dziewczyny za kciuki Przydaly sie NIE MUSIMY LEZEC W SZPITALU :tak::-D:-D:-D:-D
Pobrali jej mocz do badania Na szczescie Oliwia szybko i duzo nasikala Dzis bedzie wynik Zadzwonie po wynik i zapytam sie czy jest ok A jutro na 8,30 mam z nia przyjsc na badanie Cystografia Czy jakos tak CHODZI O COFANIE SIE MOCZU pytalam tej lekarki ze tylko to badanie jej zrobia Z tym wynikiem albo pojdziemy do odpowiedniego lekarza NEFROLOG czy jakos tak Od siuskow hihih I on bedzie decydowal Ale musimy czekac na jutrzejsze badanie I albo wynik bedzie jutro albo w srode

Jejku ale sie ciesze ze nie musimy lezec A dlatego ze w szpitalu jest jakis wirus Wiecie chorobsko i nie chca aby ona jeszcze to zlapala

U nas super Oliwia zasnela ubrana i spala az do momentu jak ksiadz zaczal polewac ja woda Po polaniu patrzala oczkami jak zaczarowana Nawet nie chcialo sie jej mtugac oczkami i po kilku minutach zasnela Taka moja kruszynka grzeczniutka :tak:Na imprezie tez byla grzczniutka Teraz troche marudzi ale to ze zmeczenia Zaraz M ja bedzie usypial
Dorotka gratulacje dla Oliwki :-)

Anna - my też dość chłodno chowamy Szymka.. w mieszkanku mamy 18-19,5 stopnia, a Małego cieńko ubieramy...spacerki codziennie...zależy nam bardzo, żeby Mały był zahartowany, gdyż mamy zamiar wciągnąć go w nasz zwariowany tryb życia...
..
Ania ja przy 20 trzęse sie jak galareta, a co dopioro mały :szok: podziwiam Cię!

Mam nadzieje, zże sie dorobimy kiedys laptoka i sie skonczą sprawy kablowe;-)
.
Kaka oby! u nas laptok i tak wszedzie kable :baffled:

Czarna, Magda- no wiem ze w Wielkanoc powinno sie byc z rodzina ale szczerze Wam powiem ze u tesciow nie czuje sie prawdziwej atmosfery swiat niby wszystko pieknie ale to jakies takie sztuczne- galop, a przede wszystkim MUS chodzenia do kosciola bo jak nie to obraza,więcej nerwów niż to wszystko warte:no: nawet M woli zostac niz jechac, no a moi rodzice niestety nie zyja juz:no:
Ulu wszystko jasne, Twoja rodzina to M i córcie i nie ważne gdzie spędzicie święta, ważne zebyście byli razem.

Dziekuje dziewczyny za kciuki Przydaly sie NIE MUSIMY LEZEC W SZPITALU :tak::-D:-D:-D:-D
Dorotka super! żeby jeszcze wyniki były dobre, zaciskam łapki!! :tak:

Malena Ty kujonico!a tak narzekałaś, że nie chce się uczyć, trele morele już teraz nie uwierzę Ci ;-):-p Gratuluje 5. :-)

Aniaaa trzymam kciuki za dobre wyniki posiewu! Dobrze, że z kupkami już lepiej, a na buzi coś wyskoczyło w tym czasie co były kupki piankowe?

U nas na obiad dziś rosołek a u Was?

Coś mi się w oko zrobiło, całe czerwone i ropieje, wpuściłam krople, ciekawe czy pomoże, bo strach się ludziom pokazać :crazy:

MAGDASF1 wlasnie wiem ze ty pisalas kiedys o tym mi lekarka mowila ze ona podczas tego badania dostaje dozylnie cos na uspokojenei Mam nadzieje ze Oliwi bedzie dzielna
A Zosi wyszlo ze cofa sie jej ten mocz ??????
NA LEKARZACH NAPISALAM ABYSCIE MI O TYM NAPISALY TE KTORE SIE ZNAJA ALE MOZE BYC I TUTAJ :tak:

A u nas pierwszy spacer bez płaczu tralalalalalalalaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wyniosłam ja z domu na śpiku:tak::-D
Jutro powtórka...jak załapie będzie cudnie:tak::-D

A ja czekam na gości...mogli by być bo mi sie kawy chce;-)

Witam poniedzialkowo! Moj komputer dajej popsuty- dlatego trudno mi pisac skladnie... No ale... DOROTKA ciesze sie, ze mala nie musiala zostac w szpitalu no i extra, ze byla tak a grzeczna w kosciele! Ja planuje chrzciny na wielkanoc, ale Adas grzeczny nie jest, wiec strasznie boje sie kosciola... Teraz korzystam z 5 min wolnosci bo zasnal.... A przed chwila dzwonil M z pracy, ze ciezarowke nam na powrot zamowil, wiec ciesze sie strasznie ( i boje, ale nie o tym). Dzis w nocy M wstawal do Adasia, wiec nawet sie wyspalam. Szkoda tylko, ze deszczyk pada wiec nici ze spaceru. Wkleilam kilka zdjec na zdjeciowym- poierznie przelaecialm wasze- maluchy pierwsza klasa i takie juz duze wszystkie!!! Ciesze sie, że moge sie juz z wami wymieniac foteczkami- nowe dodam w przyszlym tyg jak w koncu laptopa dostane, bo ten komputer juz naprawde do nieczego sie nadaje. Lece bo maly wstal i pozdrwiam wszystkich serdecznie :)

reklama
Coś mi się w oko zrobiło, całe czerwone i ropieje, wpuściłam krople, ciekawe czy pomoże, bo strach się ludziom pokazać :crazy:
ja jestem lepsza...wyskoczyla mi opryszczka na samym srodku nosa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i teraz caly nos spuchniety i czerwony z bablami:wściekła/y:
u mnie tez 20 stopni zawsze.i malemu nawet lazienki nie dogrzewam jak go kapie.to moze tak go zalatwilam ostatnio...?
my po 40 min spacerku.maly spi.
Dorotka bardzo sie ciesze!!!;-)
Kaka gratki dla Hanuli!!!;-)
ja tez nie mowie ze nie chcialabym miec nastepnego dziecka(no narazie to za bardzo nie mam z kim...) ale w ciazy nie chce byc...i porod, i ten pierwszy miesiac...nieeeeeee....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry