Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czarna79 takie nocne przepraszania są czasami bardzo przyjemne więc się nie martw;-)Dziś się wydarłam na M (za głupotę) i czuje teraz się nie tego chyba mnie czeka wieczorne przepraszanie![]()
kate28 ja też byłam się zorientować co tam w firmie i od razu mi się odechciało wracać. Jedna dziewczyna wróciła po macierzyńskim, to po miesiącu pracy jej podziękowali za współpracę. Ogólnie dużo osób zwolnili, a Ci co zostali to każdy martwi się o siebie, już nie ma takiej przyjaznej atmosfery.nie wiem, co robić, koleżanki radzą, żeby jak najdłużej siedzieć w domu, przeczekać i albo robić dzidziusia kolejnego albo szukać pracy (i chyba od marca zacznę...) :-( :-( :-(
magdziunia to nieźle Ci się powodzi z tymi lodami. Szkoda że u mnie w lodówce nie ma takich...Ja właśnie wcinam lody ... o matko dawno nie jadłam a te są o smaku czerwonego grapefruita - troszkę jak sobret.
A mój M niestety od czwartku w Warszawie siedzi, może jutro wróci? Jejku, mam nadzieję że ten jego biznes ruszy w tym roku bo mam już dość tych jego wyjazdów
Teraz Kuba już od 21 śpi więc ja mam chwilkę na allegro :-)ja pije ja pije winkoEvelajna moj to dopiero z pleckow na boczek raz sie przewrocil i to tylko raz.nie mowiac o czyms wiecej!!
Wiola nic mi o TPsie nie mow....
ja wlasnie mojego bujam w bujaczku bo za cholere zasnac nie chce.no i piwko oczywiscie pije bo ktos na forum musi pickto ze mna pije???
dzien spokojny w miare.15 minut spacerku bo 10 dni nie bylismy ponad wiec od nowa trzeba zaczynac.ale spal p nim 2.5 godziny![]()

ja mam taka maskownice specjalna ale nowe kable doszły i trza znow zrobico jest i onaDorotka fajnie ze impreza udana
widac ze dzieci juz spia bo cos tu ruch sie zrobil i mamuski szaleja
co do tych kabli to jest sposob.mozna kupic taka jakbu rurke (taki grubszy jakkby kabel pusty w srodku) i tam sie wklada wszystki kable i juz tak sie nie klebia wszedzie i to naprawde wyglada lepiej![]()

,a Wy macie już to całe zamieszanie za sobą ;-). Trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań.
Teraz planujemy lecieć w maju ;-). Nie licząc przesiadek to będzie jej 6 lot :-). Na początku również mieliśmy obawy, że cały rytm dnia i nocy się jej poprzestawia, ale tak się o dziwo nie stało
:-). Mimo zmiany klimatu i otoczenia - czuła się jak u siebie. No, ale każde dziecko jest inne i inaczej reaguje..
Młoda była dziś trochę markotna, ale nie tak bardzo jak wczoraj
. Kiedy smarowałam jej dziąsełka bobodentem, zauważyłam, że na dole coraz bardziej się one rozpulchniają..
Wygląda to trochę tak, jak płaskie guzki. 
, wiec bardzo się z tego powodu cieszę..

nie powiem, bo czasem odrobinkę winka się napiję, ale marzy mi się troszkę więcej winka..i piwko.... i wiśnióweczka... hmmm...rozmarzyłam się...