Dorotko nie nastawiaj sie tak bo niezaliczysz musisz mniec dobre podejście a prawko Ci sie przyda
Zgadzam się z Ewelą
Ja juz po obiadku i zakupach odpoczywam:-).Mam dzis dobry dzien,w koncu wiem,ze to coreczka:-),nie na 100%no,ale tu nigdy nie mowia napewno

.U nas dzis goraczka,slonce caly dzien swieci
Gratuluję córuni...ja też juz tak bardzo bym chciała wiedzieć

muszę poczekać do 13 czerwca
Witam mamusie
Cudownie mieć taki leniwy dzień, jak dziś! Właśnie sobie siedzę z kompem na kolanach, kot mruczy mi na brzuchu i czekam, aż maleństwo się poruszy. Na razie to nie mogę się doczekać.
Rzadko tu do Was wpadam, ale wiecie jak to jest - praca, praca a jak wracam to albo spacer albo jakieś inne obowiązki a potem padam i lulu
Dobrze Cię rozumiem. Mamuśki z października codziennie tyle postów piszą ze trudno nadgonić

Po powrocie do pracy sama mam już mniej siły na BB. Wszystko zmieni się w czerwcu bo planuję znowu iść na zwolnienie...brzuch coraz większy i upały dokuczać zaczną.
nie umiem sie uczyc
bo nie umiem sie skupic i nie chce sie stresowac itp.Poprostu nie chce na ten egzamin isc teraz i juz :-( czuje ze to nie ten czas.Kurs mam zrobiony wiec juz mi on nie przepadnie myslalam zeby za jakies 3 lub 5 lat zdac egzamin bo tylko egzamin mi zostanie :-)
Moze niektore z was zrozumieja moj wybor a niektore nie ale ja nie czuje sie na sily na ten egzamin teraz :-(.Ta ciaza zabiera ze mnie wszelki sily i checi i nie chce stracic kolejnej kasy bo przed egzaminem mialam miec dodatkowe platne jazdy i nawet jakbym zdala teoretyczny a praktyczny nie to ja teraz szybko nie zapisze sie na egzamin bo kasy nie mam i wiem ze nie bede miala bo sa wydaki na dzidzie i teoretyczny mi przepadnie :-( a watpie ze zdam za pierwszym razem jazdy bo ja luku nie umiem :-( Jezdzic umiem ale luku nie a bez niego nie zdam :-(
Poprostu czuje ze to nie ten czas na prawko teraz
Dorotka trochę Cię rozumiem. Ja za cały kurs zapłaciałm 1200zł i to razem z egzaminem. To oni mi zaklepali termin egzaminu itp. Jazdy mi jakoś szły i nawet czułam się dość pewnie ale testy mi nie szły. Na tydzień przed egzaminem usiadłam i wyryłam na pamieć wszystkie testy.
U nas egzamin kosztował jakieś 100 zł...ja bym zaryzykowała i spróbowała. Najwyżej jak poślizgnie Ci się noga- a napewno tak nie będzie !!!!!!!- to spróbujesz za jakiś czas.
Obawiam sie, ze jak Malenstwo pojawi się na świecie będziesz miała więcej wydatków...
Witam:-)
Dzidzia zdrowiutka, wszystko na swoim miejscu no i to co przeczuwałam od poczatku to potwierdziło się, że lokatorką jest dziewuszka
Miałam jechac na wizytę z synkiem i mężem a moje dziecko jak bardzo rzadko kiedy zasnęło i mąz został z nim w domu a ja pojechałam sama. W sumie za wiele nie było widać więc moze i dobrze, że tak sie stało. Myślę, że za miesiąc na wizycie będzie wyraźniej widać i synek nie wytnie mi takiego numeru
pozdrawiam
ja jutro siedzę w pracy
I kolejna córcia - super

Trochę Wam zazdroszczę, ze już wiecie
Dzisiaj zaczynamy malowanie i meblowanie sypialni naszej i synusia oraz pokoju dla dzieci mojego M. Przyjeżdżają co dwa tygodnie i na wakacje ale chce żeby czuly, że to takze ich miejsce, ze maja swoje łóżka i szafki. Tym bardziej że z tatą dzieli je 100km.
W tym roku urodzi sie tez ich drugi brat lub siostra tyle że we wrzesniu. Niezly numer. Młodsza Ada (9lat) promienieje z radości a starszy Kuba (13lat) nawet talerza nie pozwoli wyjac z szafki bo cos sie moze złego stac dziecku. Kochany urwis.
Aha, ginka mówiła żebym w razie co przygotowała sobie torbe do szpitala z potrzebnymi rzeczami. Bo jak zacznie sie coś złego dziac to tylko chwytam i w droge.
Miłego dnia! Pozdrawiam gorąco!
Widzę, że roemonty pełną parą

Jak skończycie mozecie wpaść i do mnie

Może powinniśmy ząłożyć nowy wątek o torbach do szpitala??
Dzien dobry w piatek
Ppatqa co to znaczy ze mam isc z marszu ???????????? czyli isc a co ma byc to bedzie ????????????? oki ja tak moge zrobic ale jazdy musze wykupic a jak tego nie zrobie i np zdam testy to ja ja wam mowie ze teraz szybko sie nie zapisze na nastepny egzamin na jazdy bo kasy nie mam i nie bede miala bo nic u mnie sie nie zmieni chyba ze po urodzeniu jak wroce do pracy.A egzamin teoretyczny tez przepada po pol roku bodajze wiec nie ma sensu

.Jeszcze nie wiem co zrobie ale nie chce na niego isc

.
Ja bym chociaż spróbowała i trzymam kciuki
Witajcie w ten pochmurny poranek. Wczoraj się nie odzywałam bo cały dzień poza domem, a wieczorem padłam o 20 spać. Rano byliśmy w kościółku, potem z przyjaciółmi i moją sis pojechaliśmy w plener: byliśmy w Janowcu, potem rejs po Wiśle do Kazimierza, a potem jeszcze zajechaliśmy na lody do Nałęczowa. Dzionek minął mega przyjemnie, dobrze że nic z nieba nie padało
.
Oby wiecej takich miłych dzionków
U nas pogoda taka sobie. Marzy mi się biszkopt z truskawkami

Musze się przejść na rynek to moze spełnią się moje marzenia