reklama

Październik 2008

Dorotko jak chcesz to ja bardzo chętnie pójdę za Ciebie na ten egzamin ;-)
Bardzo lubię jeździć samochodem - prawko od 10 lat mam :-).
Ale może faktycznie lepiej z marszu.
Jednak sama wiesz lepiej ... chociaż jak będzie dzidziuś, to i obowiązków więcej a czasu mniej.

Moniko witaj.
Co do ruchów, to u mnie przynajmniej są ale nieregularne.
Czekam do 20tc i napewno staną się regularniejsze.

reklama
Witam:-)
Cześć kobitki kochane
u nas pogoda do wielkiej bani, na szczęscie nie padało dziś ale zimnica. Imprezka była marna głownie własnie przez pogodę więć długo tam nie zabawiłam.

krótkie sprawozdanie z wizyty u lekarza :D
Dzidzia zdrowiutka, wszystko na swoim miejscu no i to co przeczuwałam od poczatku to potwierdziło się, że lokatorką jest dziewuszka :D
Miałam jechac na wizytę z synkiem i mężem a moje dziecko jak bardzo rzadko kiedy zasnęło i mąz został z nim w domu a ja pojechałam sama. W sumie za wiele nie było widać więc moze i dobrze, że tak sie stało. Myślę, że za miesiąc na wizycie będzie wyraźniej widać i synek nie wytnie mi takiego numeru :)

pozdrawiam
ja jutro siedzę w pracy

Zawadko gratulację - córcia u Ciebie będzie to fajnie.
Większość moich koleżanek już wie, że w ich łonach lokatorami są synkowie.
A ja ostatnio weszłam na przydatne linki i mnie wyszło, że będzie córcia.
Zobaczymy czy się to sprawdzi.

Cześć dziewczyny!
Jak juz sie troche lepiej czuje i komp dziala to popisze co u mnie.

Dzisiaj zaczynamy malowanie i meblowanie sypialni naszej i synusia oraz pokoju dla dzieci mojego M. Przyjeżdżają co dwa tygodnie i na wakacje ale chce żeby czuly, że to takze ich miejsce, ze maja swoje łóżka i szafki. Tym bardziej że z tatą dzieli je 100km.
W tym roku urodzi sie tez ich drugi brat lub siostra tyle że we wrzesniu. Niezly numer. Młodsza Ada (9lat) promienieje z radości a starszy Kuba (13lat) nawet talerza nie pozwoli wyjac z szafki bo cos sie moze złego stac dziecku. Kochany urwis.

Aha, ginka mówiła żebym w razie co przygotowała sobie torbe do szpitala z potrzebnymi rzeczami. Bo jak zacznie sie coś złego dziac to tylko chwytam i w droge.

Miłego dnia! Pozdrawiam gorąco!

dzień doberek w piąteczek:-)
magdziunia - dziękuję:tak:rozumiem, że chciałabyś dziewczynkę:-)trzymam kciukasy mocno.
anula1975 - oby ta torba spakowana dopiero w październiku się przydała:tak: i aby zdrówko było w porządku:tak:przyjemnego i szybkiego remontu:-)
motylek6 - teraz mogę podziękować - więć dziekuję:-)

Witam wszystkie mamusie w piatkowy niezaciekawy jak na razie poranek. Ja objedzona od wczoraj chodze i zaraz zaczne sie toczyc;-)jak to moja mama mowi zaraz mnie bedzie latwiej przeskoczyc niz obejsc:-Dale coz co jak co ale serniczek moja tesciowa robi najlepszy na swiecie;-)Troche mnie wczoraj zdenerwowala mowiac ze Zosia zawsze bedzie jej ukochana wnuczka bo jest pierwsza, a drugie zawsze ma gorzej, myslalam ze ja trzasne, i juz zapowiedzialam mezowi ze jak tylko raz zobacze ze traktuje Zosie "lepiej" niz nasze drugie dziecko wiecej tam nie pojade:wściekła/y:Moze teraz troche sie czepiam ale strasznie mnie rusza jak Ona zaczyna tak gadac, caly swoj majatek juz podzielila a o drugim wnuku zapomniala....
A co do ruchow to moje malenstwo jak narazie rusza sie codziennie miedzie godz 17 a 19, wtedy najbardziej czuje urwisa:tak:

Dzien dobry w piatek

Ppatqa co to znaczy ze mam isc z marszu ???????????? czyli isc a co ma byc to bedzie ????????????? oki ja tak moge zrobic ale jazdy musze wykupic a jak tego nie zrobie i np zdam testy to ja ja wam mowie ze teraz szybko sie nie zapisze na nastepny egzamin na jazdy bo kasy nie mam i nie bede miala bo nic u mnie sie nie zmieni chyba ze po urodzeniu jak wroce do pracy.A egzamin teoretyczny tez przepada po pol roku bodajze wiec nie ma sensu :no:.Jeszcze nie wiem co zrobie ale nie chce na niego isc :crazy:.

Magdziuniu chetnie bym cie poslal na ten egzamin :tak:

ZAWADKA ciesze sie bardzo ze coreczke bedziesz miala :tak:.Super bedziesz miala parke :-D.

U mnie dzis pochmurno jak to ostatnio bywa non stop ide jesc sniadanie bo glodna jestem:tak:

reklama
dorotka1-9 - hihi ja też się cieszę, ale największe szczęscie będzie jak będzie zdrowiuśkie:tak: Gratuluję wskoku w piaty miesiąc:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry