reklama

Październik 2008

Witajcie :-)
Pogoda ...hmmm ... taka jak wczoraj - chłodno ale dobrze, że nie pada.
Ja już po obiadku i teraz odpoczywam.
Za pół godzinki wybieram się do rodziców.
Jeśli chodzi o miesiące to ja liczę tak jak jest napisane w książce - " W oczekiwaniu na dziecko".

reklama
Hej dziewczyny:tak:ja juz po kościółku i świątecznym obiadku, pogoda jest okropna, śpiąca:-(ja jutro bede miała połoweczke:tak:hihihi ale brzusia nadal niemam:sorry2:biore sie za dalsze pisanie pracy ale mam WIELKIEGO lenia:-ppozdrawiam i miłego dnia

Ja juz po obiadku i zakupach odpoczywam:-).Mam dzis dobry dzien,w koncu wiem,ze to coreczka:-),nie na 100%no,ale tu nigdy nie mowia napewno:tak:.U nas dzis goraczka,slonce caly dzien swieci:rofl2:

Witam mamusie :)

Cudownie mieć taki leniwy dzień, jak dziś! Właśnie sobie siedzę z kompem na kolanach, kot mruczy mi na brzuchu i czekam, aż maleństwo się poruszy. Na razie to nie mogę się doczekać.

Rzadko tu do Was wpadam, ale wiecie jak to jest - praca, praca a jak wracam to albo spacer albo jakieś inne obowiązki a potem padam i lulu :)

A teraz sobie poczytam posty... Mam sporo zaległości.
Acha no i poczukam tego suwaczka do wklejenia...

Do usłyszenia!
Monika

Mika witamy ponownie :-)

Ewela od kas wiem ze jestem w ciazy nie chce isc na ten egazamin i mysle ze z niego zrezygnuje
narazie i tak niepotrzebne mi to prawo jazdy a pozatym malo umiem ,i nie umiem sie uczyc
bo nie umiem sie skupic i nie chce sie stresowac itp.Poprostu nie chce na ten egzamin isc teraz i juz :-( czuje ze to nie ten czas.Kurs mam zrobiony wiec juz mi on nie przepadnie myslalam zeby za jakies 3 lub 5 lat zdac egzamin bo tylko egzamin mi zostanie :-)
Moze niektore z was zrozumieja moj wybor a niektore nie ale ja nie czuje sie na sily na ten egzamin teraz :-(.Ta ciaza zabiera ze mnie wszelki sily i checi i nie chce stracic kolejnej kasy bo przed egzaminem mialam miec dodatkowe platne jazdy i nawet jakbym zdala teoretyczny a praktyczny nie to ja teraz szybko nie zapisze sie na egzamin bo kasy nie mam i wiem ze nie bede miala bo sa wydaki na dzidzie i teoretyczny mi przepadnie :-( a watpie ze zdam za pierwszym razem jazdy bo ja luku nie umiem :-( Jezdzic umiem ale luku nie a bez niego nie zdam :-(
Poprostu czuje ze to nie ten czas na prawko teraz

reklama
Uff ale się naczytałam... Przez posty o jedzeniu, przepisach i zachciankach zrobiłam się taka głodna, że w międzyczasie pochłonełam kilka kanapeczek, 4 marchewki i 2 pomarańcze ;)

Dziewczyny, mam pytanie o te ruchy dziecka. Jakiś tydzień temu COŚ poczułam ale nie mam pojęcia, czy to bąbelek czy może coś się trawi ;) Potem z napięciem czekałam na powtórkę a tu nic. Jak to u Was było z tymi pierwszymi ruchami? Czy jak się zaczęły to potem już były regularne i wyraźne? Jak często to czujecie? I jakie to uczucie?
Ja miałam wrażenie jakby coś kilka razy puknęło/zapulsowało a potem jakby się coś przetoczyło z jednej strony brzucha na drugą... Ale to było na wysokości pępka, a jak lekarz mi robi USG to dużo, dużo niżej... Ech

Co do szkoły rodzenia - ja też zupełnie nie wiedziałam co robić - czy się zapisywać czy nie, a jeśli tak, to do której (w Krakowie jest tego sporo). Jeszcze nie wiem, jak będę rodzić (przedtem cały czas słyszałam o przymusowej cc ze względu na wadę wzroku, ale ostatnio lekarz powiedział, że niekoniecznie i po pierwszej wizycie u okulisty okazuje się, że na razie nie ma wskazania do cc!).
No, w każdym razie zapisałam się w końcu do szkoły płatnej, ale podobno fajna i małe grupy (max.5 par). No i godziny mi pasują.

Mika

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry