reklama

Październik 2008

Ale mi robicie smaka na te truskawki!!!!!! a dziś już nigdzie nie kupie bo nie pojade po nie do marketu specjalnie:-( ale już mi na nie ślinka cieknie:-Dw piatek kupie kilogram!!!!

reklama
Dorota1-9 piaty miesiac zaczyna sie od 17 tygodnia z tego co wiem, tak przynajmniej mi lekarz liczyl w pierwszej ciazy, a my mamy teraz 18 tydzien...

czarna79 teraz jak byłam nad morzem to widziałam jak dzieciaki miały takie szelki, że wolniej musiały chodzić. Nawet na allegro są podobne:
SUNSHINE KIDS Szelki do prowadzenia dziecka Megahi (368122385) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE_szelki z ANGLII _2 w1_nauka chodzenia+ wózek (365165446) - Aukcje internetowe Allegro
I życzę przyjemnego wyjazdu i pięknej pogody:tak: A tym koleszką się nie przejmuj, po prostu nie zwracaj na niego uwagi;-)
ciekawe musze pomyśleć;-)
dorotka1-9 - mam wizytę na 17.40 ale podejrzewam, że bedzie przesunięcie. Dziś prawdopodobnie jak przestanie padać to pojade po wizycie na imprezkę firmową. relacje z wizyty zdam jutro:tak: Dziś mam badanie połówkowe:-) Może się dowiem kto w brzuszku mieszka.
Hmmmmm a ja przeczytam o tym dopiero jak wróce buuuuuuuuuuuu:-( no chyba ze tam bedzie net:-p
A u nas 20 tydzień:) No to połóweczka nam stukła:)
GRATULACJE ale to zleciało:szok::tak:
dorotka a miałam o to pytać, my juz 5 czy jeszcze nie bo idzemy tak samo??
Jutro juz Ci przeskoczy suwaczek a Ja licze tak te miesiace:
"W oczekiwaniu na dziecko":
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX

Dobra Panienki nie mam czasu wiecej wiec tylko mówie do miłego usłyszenia. Nie wiem czy tam bede miała dostęp do netu. Wiec jakby co do poneidziałku (moze niedzieli:-p) Dużo słoneczka i błogiego lenistwa.
papapa

Jutro juz Ci przeskoczy suwaczek a Ja licze tak te miesiace:
"W oczekiwaniu na dziecko":
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX
Ja tez tak licze te miesiace i sam suwaczek jest jeszcze na 4 miesiacu :-)

Ppatqa to ja nie wiem jak ty masz ten suwaczek ja mam od ostatniej @ wiec ty raczej bedziesz w starszej ciazy niz ja i magdziunia :-)

Coraz więcej u nas połóweczek:) super:tak:

Ja dziś miałam mało świąteczny poranek. TRochę posprzątałam i ugotowałam gulasz z karkóweczki w sosie paprykowo pomidorowym. Uwielbiam go jeść z kaszą i dodatkiem marchewki z groszkiem mniamu...
U nas pogoda zaczyna się rozkręcać. Nieśmiało wychodzi słoneczko;-) Planowałam z siostrą pojechać na działkę ale coś nie dzwoni:(

Motylek6 moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!to mamy połóweczke;-)ale ten czas leci mam nadzieje że tak samo będzie do końca bo już się nie moge doczekaćmaleństwa.
czarna udanego wypoczynku!!!!!i ślicznej pogody

reklama
No ja tez nie moge sie juz doczekac dzidziusia tak bardzo bym chciala juz urodzic :tak:.
Mnie dzis troche brzuch jak na @ boli :wściekła/y: raz boli raz nie :crazy:
U nas pogoda zimna ale nie pada na szczescie i mam nadzieje ze nie bedzie padac:rofl2:.Sloneczka nie ma ale przynajmniej i deszczu nie ma :happy:.
Pozniej jak bede sie dobrze czula to moze z M wybiore sie do Mc Donaldsa:happy:.Mam ochote na shejka lub loda ale troche zimno jest i jakos samopoczucie mam dzis dziwne i nie wiem czy pojdziemy.

Milego dnia dziewczynki :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry