Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawe musze pomyśleć;-)czarna79 teraz jak byłam nad morzem to widziałam jak dzieciaki miały takie szelki, że wolniej musiały chodzić. Nawet na allegro są podobne:
SUNSHINE KIDS Szelki do prowadzenia dziecka Megahi (368122385) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE_szelki z ANGLII _2 w1_nauka chodzenia+ wózek (365165446) - Aukcje internetowe Allegro
I życzę przyjemnego wyjazdu i pięknej pogodyA tym koleszką się nie przejmuj, po prostu nie zwracaj na niego uwagi;-)
Hmmmmm a ja przeczytam o tym dopiero jak wróce buuuuuuuuuuuu:-( no chyba ze tam bedzie netdorotka1-9 - mam wizytę na 17.40 ale podejrzewam, że bedzie przesunięcie. Dziś prawdopodobnie jak przestanie padać to pojade po wizycie na imprezkę firmową. relacje z wizyty zdam jutroDziś mam badanie połówkowe:-) Może się dowiem kto w brzuszku mieszka.

GRATULACJE ale to zleciałoA u nas 20 tydzieńNo to połóweczka nam stukła
![]()

Jutro juz Ci przeskoczy suwaczek a Ja licze tak te miesiace:dorotka a miałam o to pytać, my juz 5 czy jeszcze nie bo idzemy tak samo??
) Dużo słoneczka i błogiego lenistwa.
.
raz boli raz nie 
.Sloneczka nie ma ale przynajmniej i deszczu nie ma
.
.Mam ochote na shejka lub loda ale troche zimno jest i jakos samopoczucie mam dzis dziwne i nie wiem czy pojdziemy.