reklama

Październik 2008

A ja zaszalalam i wstawilam sobie w koncu suwaczek ile jestesmy z M po slubie
Mam nadzieje ze ten suwaczek szczescie nam przyniesie :tak:.

Ide z psem na dwor a pozniej musze pozmywac i o 14,25 ogladam moj serial
Magda M :tak: hihihi lubie ten film :tak:
Do pozniej po filmie bede sie uczyla testow wiec zajze do was:tak:.

Aha i nie mam ochoty na te dzisiejsze krokiety wiec zrobie sobie warzywa na patelni :tak:

reklama
Domenisia witaj:-)
Ja już po zakupkach- to co się dzieje w sklepach to istna paranoja:szok:Ludzie kupują chyba na cały weekend zakupy bo wszędzie full ludzików. Dobrze że już mamy z M to za sobą:tak:
Teraz lecę piec biszkopt, potem usmażę kotleciki na jutro bo mamy mieć znajomych po wycieczce więc kotlety najłatwiej odgrzać, bigosik zrobiony-jeszcze jutro jajeczka ugotuję i imprezka gotowa. Dobrze że wczoraj posprzątałam chałupkę;-)
Zyczę miłego popołudnia.

hej k@siek spałam i dopiero teraz się obudziłam, a do mnie masz jakiś typ:-), wysłałam M po kopytka do teściowej i po zakup rabarbaru, mam taki dzień że nie chce mi sie ruszać z kanapy, a planowalam że skocze do miasta po cos dla maleństwa zbliża się w końcu dzień matki.

Domenisia witaj
Antuanet fajnie ze jutro szykuje ci sie imprezka :-)

Ppatqa nio czasem tzreba przezyc te gorsze dni :-(Ja cie podziwiam ze tak dlugo spalas :-)
ja nawet jak chora jestem to nie umiem w dzien spac :-(

Ppatqa nam pojutrze bodajze suwaczek przeskoczy :-) juz sie ciesze :-)

Ja obejzalam film pojadlam warzywa a teraz wciagam gruszke mniam mniam :-)

Teraz porozwiazuje troche testy :-(

Ale dzis napisalyscie stron.Ja wrocilam dopiero z pracy i zaczelam wszystko czytac!
dorotka1-9 - mam wizytę na 17.40 ale podejrzewam, że bedzie przesunięcie. Dziś prawdopodobnie jak przestanie padać to pojade po wizycie na imprezkę firmową. relacje z wizyty zdam jutro:tak: Dziś mam badanie połówkowe:-) Może się dowiem kto w brzuszku mieszka.
ZYCZE POWODZENIA:rofl2:

A u nas 20 tydzień:) No to połóweczka nam stukła:)
Mi jutro mija poloweczka.Jutro tez mam usg:-)

A ja nie wiem co sie dzisiaj dzieje ze mna , juz trzy razy leciala mi krew z nosa, co sie wczesniej wogole nie zdarzalo. Niech juz bedzie poniedzialek bo mam wizyte u lekarza...
Ja w 18tygodniu tez mialam ten problem.Raz az mi leciala cala noc i dzien,ze tylko lezalam i balam sie tez,ale przeszlo:-)

:) Wita Was październikowa mamusia 2007 :***

Pozdrawiam wszystkie październikowe mamusie :***
WITAM ROWNIEZ!:-)

dorotka Ja spie w dzień tylko jak jestem chora i teraz w ciąży potrafie zasnąć wszędzie.

Właśnie robie ciasto z rabarbarem wg przepisu, pozbierałam się w końcu z łóżka, juto jedziemy po ciuszki i inne rzeczy po chrzesniaku, aż nie moge się doczekać, jak bedzie chłopiec to bede miała troche z glowy, a jak dziewczynka to i tak cos wybiore, pamietam że miał różowy kombinezon bo jednej z ciotek sie pomyliło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry