reklama

Październik 2008

Magdasf1 mi od jakiegoś czasu też zdarza się krwawienie z nosa ale zwykle rano jak wstaję. Czytałam że to normalne na tym etapie ciąży i odpowiadają za to hormony. Ale jak dzieje sie tak zbyt często to może nie jest normalne, nie wiem.
Najlepiej spytac lekarza.

reklama
Ja tak miałam w poprzedniej ciąży, i zaraz po porodzie. Mialam czeste krwotoki z nosa a jakies tam slady krwi mialam na chusteczce codziennie:no: Lekar zzalecil mi rutinoscorbin, ale krótko Go brałam. Poprostu tak bylo... przeszło po jakims czasie. Teraz mialam tak tylko na początku. Zamelduj lekarzowi, ze tak jest ale nie zamartwiaj sie tym zbytnio;)

Dorotka 1...9 nie wiem skąd mi sie to wzielo ale caly czas wydaje mi sie ze bedziesz miala córeczkę:sorry2: Nie wiem czy ja jestem normalna, bo w poprzedniej ciąży mialam przeczucia co do siebie a nie do znajomych...;-)

K@siek tys jest swietna serio jak juz cos powiesz to mnie rozsmieszasz a mnie jakos ciezko teraz rozsmieszyc :tak:
Wiesz co ja tez od samego poczatku mam przeczucia ze to bedzie dziewczynka :tak:.Nawet kobieta ktora nie wiedziala ze jestem w ciazy zauwazyla w kurtce jak nic nie bylo wiadc ze jestem w ciazy i nawet wiedziala w jakim czasie :szok: i powiedziala mi to co ja juz od dawna przypuszczam ze bedzie dziewczynka :rofl2:.Choc z chlopca tak samo bee sie cieszyla /A dlaczego akurat masz do mnie takie przeczucia ??????????????????????????????????:-D:-D:-D

ZAWADKA dobrze ze napisalas juz ze napiszesz relacje od lekarza dopiero jutro bo przynajmniej nie bede sie stresowala jak nie bedziesz dzis pisac :tak:

Dorotka to życzę Ci córuni:)

A mi wszyscy naokoło mówią o chłopcu...nawet mój M. Trochę sie boję, ze będzie niezadowolony jak będzie inaczej.

No właśnie Dorotko, skąd ... nie wiem:-D

Moze powinnas zostac wruszka :tak:
A jak sie sprawdzi nasze przeczucia co do dziewczynki to normalnie moze zacznij uprawiac jasnowidztwo :tak::-D:-D:-D.
Wiesz tak jak pisalas do samej siebie mozna miec przeczucia ale jak Twoje do mnie sie sprawdza to wroze cie KARIERE :tak::-D:-D:-D:-D
Dzieki kochana dzieki tobie az mi sie humor na chwile polepszyl:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry