reklama

Październik 2008

Apap mozna brac bez problemu ale oczywiscie w rozsadnych ilosciach :-)
Ide zjesc wczorajsza zupe dzis mam lepszy apetyt niz wczoraj :-) a po jedzeniu sie poloze i jakis film obejze
Do pozniej :-)

reklama
dorotka1-9 - mam wizytę na 17.40 ale podejrzewam, że bedzie przesunięcie. Dziś prawdopodobnie jak przestanie padać to pojade po wizycie na imprezkę firmową. relacje z wizyty zdam jutro:tak: Dziś mam badanie połówkowe:-) Może się dowiem kto w brzuszku mieszka.

Dzień doberek
Ja dziś mam łapy pełne roboty i juz sie boje ze mi chyba dnia zabraknie:szok: Wyjazdy sa super ale te szykowania:crazy:
Wiec raczej malutko dziś tutaj bede:-(

Antuanet a wyobrazasz sobei mine ludzi jak zobacza dziecko na smyczy:szok::-D
Dorotka no własnie nigdzie NIE MA!!!!! cukini. Jeszcze mam dzis do obskoczenia jedno miejsce i jak tam nie bedzie pozostanie zakupic mrożone. Bo reszte produktów mam i czeka cierpliwie:crazy:

Przygotowanie są męczące ale za to potem sobie wypoczniesz:)
Co do cukinii ja ją rzadko dodaję do lecza, jak jej nie ma to trudno;-)

My jedziemy na ten długi weekend nad morze do Niechorza dokładnie i w niedziele wracamy. I właśnie sie dowiedziałam ze jedzie z nami pewna parka fakt tej dziewczyny nieznam ale tego łepka wręcz nie trawie!!!!!!!!!!!!!!!!11 Fak a miało byc tak fajnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dasz radę. Olejesz gościa i tyle:)

Czarna to wspolczuje :-( ale moze i tak bedzie fajnie :-) Ja ci zazdroszcze bo ja najprawdopodobniej nawet na wakacje nigdzie nie pojade bo M caly czas w pracy i takim sposobem cale wakacje bede sama w domu :-(

Dorka my w weekend też w domku. M kończy magisterkę. Może z siostrą zabiorę się na działkę:)

Dzien doberek w ten ponury i troche mokry dzien;-) Nie wiem jak wy ale ja ostatnimi czasy spalabym 16 godzin na dobe, a gdybym byla sama to najcetniej nie wychodzilabym z lozka:tak:

Ja dzis też jakaś spiąca...dobrze, ze jutro jż zaczyna sie dlugi weekend to przynajmniej się wyśpię:)

Witajcie dziewczyny.
U mnie pogoda też do kitu - chłodno i tylko patrzeć jak zacznie padać. A temperatura 14 st. C.
:crazy:
Kiedy przyjdą piękne i cieplutkie dni.
Ja dziś chyba łapię lenia i siedzę w domku z książką.
Nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzić ... ale chyba będę zmuszona.
Obiecałam sobie, że dziś poszukam na targu truskaweczek.
No i nie ma zmiłuj :-D może jakieś ciasto upiekę.

I ja chyba upiekę takie ciacho na weekend. A pogoda się u nas rozjaśnia i nieśmialo zagląda do nas słonko.

dorotka1-9 - mam wizytę na 17.40 ale podejrzewam, że bedzie przesunięcie. .

Trzymam kciuki:)

Ale zasuwa:szok: Wy juz na półmetku...ja tez nie długo dotre do pólmetka. Szybciochem mi ta ciąża upływa:happy:

PApatqa, odpocznij sobie, mięty sie napij, moze Ci sie poprawi samopoczucie.

Zawadka pisz zaraz po wizycie co Ci lekarz wypatrzyl w brzuszku:)))))

Czarna razem z tym gosciem bedziecie mieszkac?? Bo wiesz jechac mozna razem ale czas mozna spedzac oddzielnie no chyba ze z mężem się lubią no to zonk...:sorry2:

Dorotka 1...9
nie wiem skąd mi sie to wzielo ale caly czas wydaje mi sie ze bedziesz miala córeczkę:sorry2: Nie wiem czy ja jestem normalna, bo w poprzedniej ciąży mialam przeczucia co do siebie a nie do znajomych...;-)

reklama
A ja nie wiem co sie dzisiaj dzieje ze mna , juz trzy razy leciala mi krew z nosa, co sie wczesniej wogole nie zdarzalo. Niech juz bedzie poniedzialek bo mam wizyte u lekarza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry