reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie dziewczyny.
U mnie pogoda też do kitu - chłodno i tylko patrzeć jak zacznie padać. A temperatura 14 st. C.
:crazy:
Kiedy przyjdą piękne i cieplutkie dni.
Ja dziś chyba łapię lenia i siedzę w domku z książką.
Nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzić ... ale chyba będę zmuszona.
Obiecałam sobie, że dziś poszukam na targu truskaweczek.
No i nie ma zmiłuj :-D może jakieś ciasto upiekę.

Czarna moze skupiaj sie tylko na swoim M i na dzieciach a tego goscia tak jakby nie bylo ??????????????:baffled:

Zawadka na ktora idziesz do gina ???????? bede 3 mala ksiuki .Dzis masz usg polowkowe czy taka normalna wizyta ????????

Magdziniu u mnie tylko pada i pada i zimno jak cholera :baffled: Chyba cisnienie niskie bo glowa mnie od kad wstalam boli :crazy:.Ja nigdzie nie wychodze tylko z psem pozniej pojde:blink:

Dorotko witaj.
Mnie tak bolała głowa w zeszłym tygodniu. Nic nie brała, ale cały dzień chyba przespałam wtedy.
Okropne uczucie.
Dziewczyny jakie macie ciśnienie, bo ja codziennie mierzę - zalecenie lekarza - i mam przeważnie 105/65 wczoraj było 115/65
a przed ciążą miałam 125/75 czyli książkowe.
Muszę wypijać litry wody niegazowanej, tak mi pielęgniarka powiedziała.
Kawy niestety nie pijam i nie lubię.
Ale może to tobrze, że jest takie a nie bardzo wysokie.

Antuanet a wyobrazasz sobei mine ludzi jak zobacza dziecko na smyczy:szok::-D
czarna79 teraz jak byłam nad morzem to widziałam jak dzieciaki miały takie szelki, że wolniej musiały chodzić. Nawet na allegro są podobne:
SUNSHINE KIDS Szelki do prowadzenia dziecka Megahi (368122385) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE_szelki z ANGLII _2 w1_nauka chodzenia+ wózek (365165446) - Aukcje internetowe Allegro
I życzę przyjemnego wyjazdu i pięknej pogody:tak: A tym koleszką się nie przejmuj, po prostu nie zwracaj na niego uwagi;-)

Witam się w ten pochmurny i deszczowy dzień...juz od kilku dni taka sama pogoda-nie pamiętam kiedy ostatnio było słoneczko:-(A tak chcętnie poszłabym na spacer...Mam nadzieje,ze w Was piękne słoneczko:-)

Jak dla mnie to troche dziwne te szelki :-) ale kazdy ma inne zdanie na ten temat :-)

Magdziuniu nio boli glowa narazie nie bardzo tylko narazie mnie muli :-( ja leze duzo ogolnie codziennie ale jakso w dzien nie umiem zasnac ,zawsze tak mialam chyba ze po nocce wracalam :-) wiec duzo leze i sie nudze a wolalabym przespac taka pogode i ten bol glowy :-(

reklama
Rozumiem Cię Dorotko.
Ja nawet nic nie biorę jak mnie boli głowa - troszkę się boję.
Na początku ciąży byłam przeziębiona - wirusowe zapalenie krtani.
Brałam syropki, coś na katar i przeszło.
Na szczęście obeszło się bez antybiotyków ... ale ile stresu przy tym było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry