reklama

Październik 2008

reklama
Ja mam non stop ochote na owoce a to chyba na dziewczynke i takie tez sa moje przeczucia ale w czerwcu sie okaze :tak:.

Czarna to co robilas to leczo czy nie?????????? skoro napisalas ze cukini nie kupilas ??????????????????:rofl2:

Ja zrobilam dzis zupe a mama krokiety i bylo co pojesc ale ja jakas dzis nie jestem glodna.Az sama jestem w szoku raz mam dni ze non stop jem a raz tak jak dzis ze non stop czuje sie najedzona a tak naprawde to bardzo malo zjadlam.Dzis zjadlam na sniadanie 1 bulke a na obiad zupe i jednego krokieta z tym ze krokieta zjadla kolo 18 i normalnie czuje sie taka najedzona za az dziw:szok: ale mam nadzieje ze to dzidzi nie zaszkodzi.

Tyle pisalyscie o truskawkach ze juz nie moglam wytrzymac i kupilam maly koszyczek ile ich tam moze 0,5 kg albo mnie za 5 zl:szok: zdzierstwo ale
co zrobic tak mi sie ich chcialo.Kupilam je niedawno wiec zaraz pojde sobie je przygotowac ze smietana i z cukrem :tak:

Dzis kolejny udany dzien z M :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Milego wieczorku zycze dziewczyny

Hej jesli chodzi o zachcianki, to lubie i słodycze i rabarbar:tak:i grejfruty więc tez niewiadomo, kazdy mi mówi że bede miała chłopca. przytyłam 4 kg a brzuszka dalej niema:sorry2:. Płakać tez mi sie chce często z byle powodu, ale zauważyłam ostatnio że dużo się pieszcze hihih odbija mi troche:laugh2:mama mówi że biedne te moje dziecko bo ma taką mame:-p

Dziewczyny co do truskawek wygladają pieknie i smakowicie,ale ja sie na to nie nabieram...czekam na swoje-zerwe prosto z krzaczka. Bez nawozu...a resztę do zamrazarki i jak w zimie chetka to się siega i zajada:-) Mam do Was pytanko-niektóre z Was już wiedzą o tym kto mieszka pod Waszym serduszkiem:tak: Powiedzcie czy ochota na jedzonko (na chłopca ostro, na dziewczynkę - slodko) jest prawdą? Mialyscie jakieś zgodne przeczucia? Czulyscie,ze to chlopiec i tak było? Opowiadajcie też czy sprawdza się to z testem ciążowym. Że jeśli wychodzi pozytywny przed terminem @ to dziewczynka? Obalimy mity albo i nie;-)
U mnie za nic sie niesprawdzilo. Każda ciaża inna i do tego inne smaczki i mam dwie córcie. Teraz tez nie ma jakiś wiekszych zachcianek na coś a podobno chłopiec:-p

Wiecie co normalnie moja mała mnie wykończy. w miejscu nie moze usiedziec nawet chwilki. Tyle co sie za nia nabiegałam dzisiaj ze gdyby to była bardziej zaawansowana ciaża pewnie bym juz urodziła:))):-D:-D:-D
Szok chyba sie zaczne rozglądać za jakimiś szelkami i smyczą:-p:-D

Hmm co do przeczuc czy chlopiec czy dziewczynka to ja na samiutkim poczatku mialam przeczucie ze bedzie chlopak, a teraz mam coraz wieksze przeczucie ze bedzie druga dziewucha:tak:jak dla mnie bomba bo juz wiem jak jest z malymi dziewczynkami, moj M. wolalby synusia, Zocha tez ciagle mowi ze bedzie miala brata;-)za 2 tygodnie ide na usg 3-4 D i bede juz wiedziala, juz sie nie moge doczekac!!

a ja teraz nabrałam ochoty na jajecznice i ide zrobic na kolacje,
Ewela24 za mna chodzi placek z rabarbarem, ale nigdy go nie piekłam i nie wiem jak

Witajcie ponownie - to forum tak mnie wciąga, że mogłabym siedzieć i siedzieć tutaj ;-):-)
Co do przeczuć nt. płci, to na początku ciąży miałam na chłopaka a teraz na dziewczynkę - jeszce tydzień i się dowiem.

A ja właśnie zjadłam kanapkę z masłem (którego przed ciążą nie trawiłam) i pomidorem:szok: Teraz czekam na zgagę, wczoraj kupiłam Rennie a tu zgagi od wczoraj nie mam...A kanapka wyśmienita...:happy:
czarna79 to mała Twoja dba o Twoją kondycję;-)Ale tak na serio to naprawdę musisz pomyśleć o jakiś szelkach bo teraz latem będzie Ci coraz ciężej za nią biegać...
dorota123456789 a te truskawki miały chociaż smak truskawek? Ja ostatnio jak kupiłam to myślałam że trawę jem..Tyle że zapachem i wyglądem przypominały truskawkę ale smakiem nie za bardzo:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry