Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
ale mam nadzieje ze to dzidzi nie zaszkodzi.
zdzierstwo ale

i grejfruty więc tez niewiadomo, kazdy mi mówi że bede miała chłopca. przytyłam 4 kg a brzuszka dalej niema
. Płakać tez mi sie chce często z byle powodu, ale zauważyłam ostatnio że dużo się pieszcze hihih odbija mi troche
mama mówi że biedne te moje dziecko bo ma taką mame
U mnie za nic sie niesprawdzilo. Każda ciaża inna i do tego inne smaczki i mam dwie córcie. Teraz tez nie ma jakiś wiekszych zachcianek na coś a podobno chłopiecDziewczyny co do truskawek wygladają pieknie i smakowicie,ale ja sie na to nie nabieram...czekam na swoje-zerwe prosto z krzaczka. Bez nawozu...a resztę do zamrazarki i jak w zimie chetka to się siega i zajada:-) Mam do Was pytanko-niektóre z Was już wiedzą o tym kto mieszka pod Waszym serduszkiemPowiedzcie czy ochota na jedzonko (na chłopca ostro, na dziewczynkę - slodko) jest prawdą? Mialyscie jakieś zgodne przeczucia? Czulyscie,ze to chlopiec i tak było? Opowiadajcie też czy sprawdza się to z testem ciążowym. Że jeśli wychodzi pozytywny przed terminem @ to dziewczynka? Obalimy mity albo i nie;-)

jak dla mnie bomba bo juz wiem jak jest z malymi dziewczynkami, moj M. wolalby synusia, Zocha tez ciagle mowi ze bedzie miala brata;-)za 2 tygodnie ide na usg 3-4 D i bede juz wiedziala, juz sie nie moge doczekac!!
Teraz czekam na zgagę, wczoraj kupiłam Rennie a tu zgagi od wczoraj nie mam...A kanapka wyśmienita...