Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poprzedni tez miał być naturalny a zakończył się cc. Fakt, że mąż badzo szybko widział synka i dłużej niż ja;-)

On raz
.
.
ale to sie jeszcze zobaczy
) więc radocha była ogromna. Tak więc u mnie się sprawdziło przeczucie poprzednio, to może i teraz się sprawdzi
przez kilka dni nic a dziś są i to już krajowe, w warzywniakach po 14 zł a na rynku 10 za kg (przywożone z tej samej giełdy
, niezła różnica)Mi sie wydaje ze to hormonki;-)Jednak nie robie dzisiaj tego lecza bo mama niestety mi odradzila a tak to jest jak sie
musi zrobic cos dla calej rodziny a nie tylko dla siebie i meza :-(
Jakas zla jestem i smutna i plakac mi sie chce nie wiedziec dlaczego :-(
Jasne ze zapraszam jak tylko kupie CUKINIE!!!!!!!!!!1111 dwa rynki obskoczyłam i nie dostałamJa tez nie mam zdania co do szkoły rodzenia. Przy Adasiu sie wybierałam ale ciągle cos stawalo na przeszkodzie i w końcu i bez szkoły sobie poradziłamKtos pisal o instrukcji obslugi dziecka:-) mi to wszystko w szpitalu przy wypisie pokazali
Zawadka wcale sie nie dziwie, że chcesz miec teraz swojego lekarzaTez bym tak zrobila na Twoim miejscu.
Dorotka z powodu lecza taki smuteczek?;-) Czarna zaproś koleżanke na leczo to Jej sie humor poprawi:-)

Kurde moze to nerwy. Naprawde nie wiem co to moze bycMagdasf1 to napewno ci minie bo to hormonki z pewnoscia szelaja :-)
Ja mam troche lepiej bo czsem tylko jestem zla nie wiadomo na co ,poprostu bez powodu :-(
Dobra ide do sklepu
Cos mnie za zoladek boli :-( to jest u mnie podejzane bo za czesto mnie on boli prawie codziennie ;-(Raz boli jakis czas i przestaje a pozniej zas :-(.Czy mozliwe jest ze dzidzia mi juz na zoladek naciska i to boli ????????????????????????????????????
doswiadczone mamusie porsze o opinie :-)

Ja dzis widziałam juz za 12 zł i juz miałam kupic ale sie powstrzymałam. Jutro kupie i zrobie biszkopta z galaretkąja sobie truskawki ze smietanka zrobilam,pycha![]()

Za to znów nabyłam ciuszki dla mojego smerfika . Zapraszam na odpowiedni wątek
(za chwilkę
)