• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
własnie dzwoniłam do gina z zapytaniem czy na jutrzejsze badanie moge wziąć synka i nie ma najmniejszego problemu - jupi jupi :-)

U nas opcja jest taka, że mąż przy porodzie będzie. Mam nadzieję, że tym razem będzie poród naturalny:tak:Poprzedni tez miał być naturalny a zakończył się cc. Fakt, że mąż badzo szybko widział synka i dłużej niż ja;-)

ppatqa dobrze Ci z tymi kopytkami, aż mi smaku narobiłaś- chyba jutro zrobię;-) Bo dziś to już mi ziemniaki nie wystygną.
Kaka82 cieszę się ze już wyrabiasz się z pracą, ale i tak Cię podziwiam, że chciałaś wrócić. Mi kierowniczka dała do zrozumienia, że lepiej żebym narazie nie wracała bo przyjęła już osobę na moje zastępstwo:rofl2:
Ja byłam właśnie na bazarku, kupiłam czereśni, młodej marchewki, i kalafiorka;-) Mam jeszcze kapustę młodą więc chyba zrobię taką zasmażaną, ugotuję ziemniaków i będzie obiadek:tak:
Ale się najadłam tych czereśni-aż mi brzuszek wywaliło:baffled:

Ale mi ochoty na kopytka narobiłyście...takie z kapustą zasmażaną i kiełbaską...teraz to mi ślinka cieknkie.

A wieczorej idę na torcik truskawkowym mniamu:tak:

Na moje miejsce nikogo nie zatrudnili wiec moje koleżanki mają wiecej roboty a tak ich trochę odciążam. Jak sie zmeczę to zaglądam do Was na BB albo ide na spacer;-)

Ja właśnie zjadłam jeden obiad w domu kurczaka i kapuste, czekam na męża i jedziemy na kopytka.
Kaka82 do mnie do pracy przychodza 2 mje koleżanki, ale nie na mój etat, okurat wisiały 2 etaty wolne

Zawadka ja nie mam pojecia z czego moze mnie tak boelc ten zoladek :no:On raz
boli a raz nie i tak kilka razy w ciagu dnia :baffled:.

Ale mi narobilyscie smaka i na kopytka i na truskawki ale niestety nic z tego dzisiaj nie zjem:no:.
Jak M wroci o normalnej godzinie to moze wybiore sie z nim gdzies na cos dobrego na polepszenie nastroju :tak: ale to sie jeszcze zobaczy:rofl2:

Antuanet no właśnie mam lekkie przeczucia co do dziewczynki, ale nie wiem czy to nie bardziej pragnienie niż przeczucie :-) Chociaż z Sebą było tak samo, nie chcieliśmy podczas ciąży poznać płci, ale czułam jakoś że chłopiec, a dodatkowo moja teściowa kolo 8 miesiąca wygadała się że mój M bardzo chciałby synka (sam się nie przyznał :-D ) więc radocha była ogromna. Tak więc u mnie się sprawdziło przeczucie poprzednio, to może i teraz się sprawdzi
Czarna pocieszyłaś mnie z tym zwykłym usg, może rzeczywiście już jutro się uda :-)

Hurrra !! truskawki znów się pojawiły w Gdańsku :-D przez kilka dni nic a dziś są i to już krajowe, w warzywniakach po 14 zł a na rynku 10 za kg (przywożone z tej samej giełdy :tak:, niezła różnica)

Jednak nie robie dzisiaj tego lecza bo mama niestety mi odradzila a tak to jest jak sie
musi zrobic cos dla calej rodziny a nie tylko dla siebie i meza :-(
Jakas zla jestem i smutna i plakac mi sie chce nie wiedziec dlaczego :-(
Mi sie wydaje ze to hormonki;-)
Ja tez nie mam zdania co do szkoły rodzenia. Przy Adasiu sie wybierałam ale ciągle cos stawalo na przeszkodzie i w końcu i bez szkoły sobie poradziłam:happy: Ktos pisal o instrukcji obslugi dziecka:-) mi to wszystko w szpitalu przy wypisie pokazali:tak:

Zawadka wcale sie nie dziwie, że chcesz miec teraz swojego lekarza:no: Tez bym tak zrobila na Twoim miejscu.

Dorotka z powodu lecza taki smuteczek?;-) Czarna zaproś koleżanke na leczo to Jej sie humor poprawi:-)
Jasne ze zapraszam jak tylko kupie CUKINIE!!!!!!!!!!1111 dwa rynki obskoczyłam i nie dostałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Magdasf1 to napewno ci minie bo to hormonki z pewnoscia szelaja :-)
Ja mam troche lepiej bo czsem tylko jestem zla nie wiadomo na co ,poprostu bez powodu :-(

Dobra ide do sklepu
Cos mnie za zoladek boli :-( to jest u mnie podejzane bo za czesto mnie on boli prawie codziennie ;-(Raz boli jakis czas i przestaje a pozniej zas :-(.Czy mozliwe jest ze dzidzia mi juz na zoladek naciska i to boli ????????????????????????????????????

doswiadczone mamusie porsze o opinie :-)
Kurde moze to nerwy. Naprawde nie wiem co to moze byc:baffled:
ja sobie truskawki ze smietanka zrobilam,pycha:rofl2:
Ja dzis widziałam juz za 12 zł i juz miałam kupic ale sie powstrzymałam. Jutro kupie i zrobie biszkopta z galaretką:-p

Ja juz po zakupach i oczywiscie nie kupiłam nic co planowałam:baffled: Za to znów nabyłam ciuszki dla mojego smerfika . Zapraszam na odpowiedni wątek:-p (za chwilkę:laugh2:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry