Hej ja tak właśnie planuje sie wybrać do szkoły rodzenia, tylko musze to tak zaplanować zeby Mariusza to nieomineło
hihihi niewymiga sie
a chce iśc nie zewzględu na poród bo to i tak nic nieda, ale przygotowanie do opieki nad dzieckiem no i ćwiczenia dla kobiet w ciązy, no zobaczymy.
Moze któraś z was rodziła w Olsztynie?Miłego dzionka ja sie biore za pisanie pracy juz mi to bokiem wychodzi
hihihi niewymiga sie
a chce iśc nie zewzględu na poród bo to i tak nic nieda, ale przygotowanie do opieki nad dzieckiem no i ćwiczenia dla kobiet w ciązy, no zobaczymy. Moze któraś z was rodziła w Olsztynie?Miłego dzionka ja sie biore za pisanie pracy juz mi to bokiem wychodzi

.
.Jakos dzis wyjatkowo nie mam glodu

i niestety slodycze to dla mnie najwazniejsze posilki w ciagu dnia, a to mnie niestety gubi.
poza tym zaczynam juz swirowac nieraz, tzn. teraz jest ok, usmiecham sie, ale doslownie za 5 minut moge wpasc w furie, albo zaczac uzalac sie nad soba ze nie bede dobra matka i napewno nie bede kochac drugiego szkraba tak jak Zosienke, albo zaczynam krzyczec na Zosie bo cos tam zrobila a wczesniej tak nie reagowalam. Takze mam nadzieje ze szybko mi to minie bo nieraz czuje sie zle sama z soba:-(
, ale sobie wytłumaczyliśmy i powiedziałam że może być ale jak go poproszę żeby wyzsedł to wyjdzie i na tym stanęło.