reklama

Październik 2008

Magdasf1 dziekuje za opinie:tak:.Pomysle nad tym szpitalem i mam nadzieje ze sie tam duzo nie zmienilo na gorsze od tego czasu co ty rodzilas:baffled:.

Czarna ja juz od jakiegos czasu mysle o leczu ale ze papryka droga to jeszcze nie robie lecza a naprawde mam na niego ochote :baffled:.

Ja dzis robie zupe warzywna:happy:.Jakos dzis wyjatkowo nie mam glodu :rofl2:

reklama
Magdasf1 hehe ja juz zlewam sprawy wagowe. Jak narazie od poczatku przytyłam 5 kg. A jem znacznie mniej niz jadłam. Stronie od słodyczy, białego pieczywa itp. A i tak tyje:baffled: Bede zadowolona jak nie przekrocze 70-ątki na wadze:rofl2:

Ja też planuje powiesić pranko i wybyc na zakupki bo brakuje mi cykini do lecza:-D I moze wpadne do jakiegos lumpka i wyszukam jakąś koszule dla synka:-p:-D
A i musze sobie kupic jakis polar lub sweterek nad morze Bo nic nie mam takiego a napewno sie przyda:tak:

My chyba wybierzemy sie do szkoły rodzenia, ale chodzi nam głównie o "instrukcje Obsługi dziecka", my do szpitala nie mamy duzego wyboru

Magdasf1 dziekuje za opinie:tak:.Pomysle nad tym szpitalem i mam nadzieje ze sie tam duzo nie zmienilo na gorsze od tego czasu co ty rodzilas:baffled:.

Czarna ja juz od jakiegos czasu mysle o leczu ale ze papryka droga to jeszcze nie robie lecza a naprawde mam na niego ochote :baffled:.

Ja dzis robie zupe warzywna:happy:.Jakos dzis wyjatkowo nie mam glodu :rofl2:

Dorotka u nas na rynku papryka po 25 zł:szok::szok::szok: a w LIDL-u po 6,99:szok: wiec kolosalna różnica. Dlatego robie tak to te bym zwlekała:tak:

Jednak nie robie dzisiaj tego lecza bo mama niestety mi odradzila a tak to jest jak sie
musi zrobic cos dla calej rodziny a nie tylko dla siebie i meza :-(
Jakas zla jestem i smutna i plakac mi sie chce nie wiedziec dlaczego :-(

Wiecie co, pięknie słońce świeci za oknem więc wyszłam tylko w sweterku i... zmarzłam:wściekła/y:. To nie to co w tamtem tyg po 25 stopni.
Ale zapowiadają ocieplenie:-)

Witam!
czarna ja w anglii mam tylko polozna,nie widze sie z lekarzem,z jednej strony dobrze,a z drugiej czasem mnie to martwi,ze tylko sprawdzaja cisnienie i mocz.No,ale trafilam na super polozna,mozna z nia pogadac o wszystkim i duzo doradza.
Ja do szkoly rodzenia sie wybieram jak sie przeprowadzimy,jestem ciekawa:-)
Wczoraj w tesco tez kupilam sobie truskawki,bo mialam od paru dni chec na nie.No i zaraz ide robic:rofl2:

Czarna tobie to dobrze sie mowi, ja 70-tke przekroczylam juz dawno:zawstydzona/y: i niestety slodycze to dla mnie najwazniejsze posilki w ciagu dnia, a to mnie niestety gubi. Pocieszam sie tylko ze bedzie jak za pierwszym razem, po porodzie schudne szybko i wiecej niz przytylam w ciazy:tak:
Dorota1-9 ja tez chodze i placze ciagle, tylko ze u mnie to juz trwa jakis czas, moj M. juz sie troche wkurza na to ale nie potrafie sie opanowac, wszystko doslownie WSZYSTKO moze doprowadzic mnie do lez:-)

reklama
Ja tez nie mam zdania co do szkoły rodzenia. Przy Adasiu sie wybierałam ale ciągle cos stawalo na przeszkodzie i w końcu i bez szkoły sobie poradziłam:happy: Ktos pisal o instrukcji obslugi dziecka:-) mi to wszystko w szpitalu przy wypisie pokazali:tak:

Zawadka wcale sie nie dziwie, że chcesz miec teraz swojego lekarza:no: Tez bym tak zrobila na Twoim miejscu.

Dorotka z powodu lecza taki smuteczek?;-) Czarna zaproś koleżanke na leczo to Jej sie humor poprawi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry