magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie ... 

ileż stron napisanych :-)
Przeczytałam i mogę zabrać się do pisania.
Narobiłyście smaku truskawkami ze śmietaną i leczem ;-):-)
Ja to dziś ugotowałam zupkę ogórkową i kalafiorek z tartą bułeczką podsmażaną.
Zjadłam szybciutko i już nie jestem głodna.
Dziś widziałam truskawki krajowe po 10,80zł/kg - ja nadal czekam na tańsze ;-):-)
A co do papryki, to wczoraj w Tesco byłam i kupowałam czerwoną po 12zł/kg ... na targu pewnikiem taniej by było, ale cóż kiedy się zachciało ;-)
W czwartek planujemy z mężem grill i już nie mogę się doczekać.
Dziewczyny ja też planuję wybrać się do szkoły rodzenia - u nas jest przy szpitalu, więc chyba nie będzie problemu.
Tylko kiedy jest odpowiedni czas na takie zajęcia.
U mnie za niecały tydzień zacznie się V miesiąc i nie wiem czy czekać jeszcze czy już startować.
Ubolewam troszeczkę, że nie mogę chodzić na pływalnię - zalecenie ginekologa a ja tak lubię pływać :-
-
-(
No nic może to i lepiej, bo nie nabawię się infekcji i nie kopnie mnie nikt w brzunio - bo z tym to nigdy nie wiadomo.
A po porodzie wznowię treningi.
Dziś byłam u dentysty sprawdzić stan uzębienia i nie jest źle.
Muszę usunąć kamień, bo strasznie krwawią mi dziąsła.
A pani dentystka powiedziała, że stan zębów w ciąży jest bardzo ważny.
Nie chciałam nawet znieczulenia - mimo, że są środki dostępne i bezpieczne dla kobiet w ciąży - to ja jednak się boję.
A próg bólu raczej u mnie nie jest niski, więc .... wytrzymałam ;-):-)
Ale się rozpisałam

ileż stron napisanych :-)Przeczytałam i mogę zabrać się do pisania.
Narobiłyście smaku truskawkami ze śmietaną i leczem ;-):-)
Ja to dziś ugotowałam zupkę ogórkową i kalafiorek z tartą bułeczką podsmażaną.
Zjadłam szybciutko i już nie jestem głodna.
Dziś widziałam truskawki krajowe po 10,80zł/kg - ja nadal czekam na tańsze ;-):-)
A co do papryki, to wczoraj w Tesco byłam i kupowałam czerwoną po 12zł/kg ... na targu pewnikiem taniej by było, ale cóż kiedy się zachciało ;-)
W czwartek planujemy z mężem grill i już nie mogę się doczekać.
Dziewczyny ja też planuję wybrać się do szkoły rodzenia - u nas jest przy szpitalu, więc chyba nie będzie problemu.
Tylko kiedy jest odpowiedni czas na takie zajęcia.
U mnie za niecały tydzień zacznie się V miesiąc i nie wiem czy czekać jeszcze czy już startować.
Ubolewam troszeczkę, że nie mogę chodzić na pływalnię - zalecenie ginekologa a ja tak lubię pływać :-
No nic może to i lepiej, bo nie nabawię się infekcji i nie kopnie mnie nikt w brzunio - bo z tym to nigdy nie wiadomo.
A po porodzie wznowię treningi.
Dziś byłam u dentysty sprawdzić stan uzębienia i nie jest źle.
Muszę usunąć kamień, bo strasznie krwawią mi dziąsła.
A pani dentystka powiedziała, że stan zębów w ciąży jest bardzo ważny.
Nie chciałam nawet znieczulenia - mimo, że są środki dostępne i bezpieczne dla kobiet w ciąży - to ja jednak się boję.
A próg bólu raczej u mnie nie jest niski, więc .... wytrzymałam ;-):-)
Ale się rozpisałam

Powiedzcie czy ochota na jedzonko (na chłopca ostro, na dziewczynkę - slodko) jest prawdą? Mialyscie jakieś zgodne przeczucia? Czulyscie,ze to chlopiec i tak było? Opowiadajcie też czy sprawdza się to z testem ciążowym. Że jeśli wychodzi pozytywny przed terminem @ to dziewczynka? Obalimy mity albo i nie;-)