reklama

Październik 2008

Mi tez ciagle chce sie spac:-).Ide spac po 21,a wstaje ok9 no i jeszcze popoludniami czasem musze na 2godzinki sie polozyc:-D:-D:-D.Ja jutro po Usg obiecalam sobie,ze kupie jakies ciuszki,juz sie nie moge doczekaC!!!

reklama
Ale gwarno się zrobiło na wątku i dobrze.
Pada i pada ... ta pogoda to mnie dobija całkowicie.
Może jutro będzie ładniej. Planujemy grill u rodziców.

Ppatqa 18 tc to już V miesiąc - ja zaczynam od soboty.

Cześć mamuśki;-)
U mnie też pogoda do d.... ciągle pada, przez co musiałam zawieźć mojego M do pracy bo jest w trakcie robienia prawka wiec jeździ rowerkiem a nie miala sumienia go nim dziś puścić, na dodatek nie jeżdza tam od nas autobusy:-(tak więc o 23 musze jechać po niego i ze spanka o 21 nici:-(
Jeszcze na dodatek boli mnie dziś brzuch tak jak na @ ale aż tak się nie martwie bo niektóre z was też tak maja.Ta pogoda jest do d....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No niby tak ale ja leki zawsze biore w ostateczności jak już naprawde mi coś doskwiera a tak próbuje wytrzymać jak najdłużej i tym razem też narazie się wstrzymam bo nie jest aż tak źle, ale dziekuje za rade.

U mnie jest podobnie - nie biorę leków, bo nie chcę zaszkodzić maluszkowi - jedynie w ostateczności.
Pytałam lekarza i on powiedział, że NO-SPĘ można brać oczywiście umiarkowanie.

Minisia no mamy takie bole niestety jak na @ wiec sie nie martw :-)

Ppatqa od 18 tygodnia wchodzimy w 5 miesiac czyli od soboty a w piatek bodajze zmieni nam sie suwaczek :-)

Mnie dziewczyny tez ta pogoda strasznie dobija juz nie moge sie doczekac jak pojde spac bo to najlepiej wychodzi w taka pogode :-(.Tylko szkoda mi tych bezdomnych psow i kotow :-(
Jak patrze przez okno i widze takie biedne np koty to az plakac mi sie chce ONE UMIERAJA POCIUCHU niestety :-(

Dorotko ja też jestem wrażliwa na punkcie zwierząt - i bardzo mi szkoda tych bezdomnych.
Biedne są - człowiek potrafi być okrutny dla nich.
Ja to zaraz płaczę jak widzę je.

Kupiłam truskawki i mam zamiar zjeść tak w ramach polepszenia humorku z powodu pogody kiepskiej.

Ludzi ktorzy wyrzucaja psy bo urosly z malutkich na duze to sama bym ich wyrzucila zeby sie gorzej nie wyrazic :-(
A ktow niestety jest duzo bezdomnych :-(Bo taki kot bezdomny od zawsze to urodzi kotki male i one nastepne sa dzikie i bezdomne :-(.Tylko koty cierpia z glodu i chlodu :-(
Kot jest zwirzeciem ktory lubi ciepielko i spanie a taki biedny to musi sie tulac :-( Boze jak strasznie mi ich zal Ja nie musze ich widziec aby mi serce krwawalo wystarczy zla pogoda lub zima a ja juz sie zastanawiam jak one sobie radza :-(.Czasem dokarmiam takie kotki :-)Ale nie wyobrazam sobie co one biedne robia :-( gdzie spia i co jedza :-(
Ja mam psa w domu i nigdy bym sie go nie pozbyla KOCHAMY tego psa jak bardzo waznego czlonka rodziny i chocbysmy umierali z glodu ten pies zawsze bylby z nami :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry