reklama

Październik 2008

Magdasf1 jesli moge zapytac to dlaczego od strony siostry twojego meza nie szykuje sie na potomstwo ??????????????? :-)

Bo wiesz kazdy czlowiek ma inne priorytety w zyciu, dla mnie najwazniejsza jest rodzina, nie twierdze ze to iz ktos nie chce dzieci jest zle jak czuje sie szczesliwa to OK. A wlasnie siostra mojego M. jest pupilkiem mojej tesciowej, wogole to tesciowa wybrala sobie inna synowa i ja to bylam juz takie zlo konieczne;-)

reklama
No tak, kazdy człowiek kieruje sie w zyciu czym innym. Póki innym ludziom krzywdy nie robi Jego sprawa;-) A teściową się nie przejmuj, na szczescie Twój mąż jest zupełnie inny, więc kij wiedzmie w oko;-) Moi rodzice, tez jacys dziwni, jestem ich jedyną córką ale mam 2 starszych braci którzy juz od dawna mają dzieci. Oni znów stwierdzili, że dopiero jak ja urodziłam to czują, że mają wnuka:sorry2: Nie jest to dla mnie powód do radości:-( rzeczywiscie za Adasiem przepadają a reszta wnuczat jest w Jego cieniu. Fakt mieszkają daleko ale nie jest to mile:zawstydzona/y:

Ja mam nadzieje ze moi rodzice bede moje dziecko i w przyszlosci dziecko mojego barata traktowac tak samo choc moj dzidziolek bedzie z nimi mieszkal a od mojego barata raczej nie bo on nie planuje raczej powotu do Polski :no:.

Ja ide sie przewietrzyc a pozniej biore sie za sprzatanie i troche testy bo jeszcze decyzji nie podjelam :no:.Ide na dwor bo i glowa mnie zaczybna bolec:crazy:

Na pewno tak bedzie Dorotko:happy:

Ewela24, może rzeczywiscie:baffled: po 40 min. pieczenia. Ciasto sie ciągneło:laugh2: Po dodatkowych 20 było twardsze. A ze piekam z Adasiem, który sie nie mógl doczekac zjedzenia tego co zrobilismy. cóz mielismy zrobic, zjedlismy bo jesli sie nie upieklo to chociaz ugotowało, nawet dobre bylo:-D:-D:-D:-D Ja jestem antytalent jedyna rzecz jaka mi wychodzi to ciasto marchewkowe ( nie za pierwszym razem) i ciasteczka muesli...

Na pewno tak bedzie Dorotko:happy:

Ewela24, może rzeczywiscie:baffled: po 40 min. pieczenia. Ciasto sie ciągneło:laugh2: Po dodatkowych 20 było twardsze. A ze piekam z Adasiem, który sie nie mógl doczekac zjedzenia tego co zrobilismy. cóz mielismy zrobic, zjedlismy bo jesli sie nie upieklo to chociaz ugotowało, nawet dobre bylo:-D:-D:-D:-D Ja jestem antytalent jedyna rzecz jaka mi wychodzi to ciasto marchewkowe ( nie za pierwszym razem) i ciasteczka muesli...
Hihihihi ale mnie rośmieszyłaś:laugh2:az mi łzy poleciały ciesze sie że wam smakowało :-p

Ewela24 k@siek mi ciasto wyszło a niejestem najlepsza w pieczeniu
zawadka gratuluje dziewczynki , my niestety musimy poczekać,
dorota ja zawsze egzaminy odłożyłabym jak najdalej, ale szłam, musisz mysleć pozytywnie
Kaka82 przypomniałaś mi o truskawkach,

Ja mam trzy worki takie niebieskie jak na śmieci ciuszków, więc przyszły tudzień siadam i przegladam. Pogoda ładna słoneczko świeci i nawet ciepło.

ppatqa - kiedy masz termin USG? życzę miłej segregacji ciuszków:tak: ja w zimie robiłam generalne porządki w ciuszkach trochę wyleciało i zostały tylko te fajne:tak:. Zostanie mi tylko we wrześniu je przywieśc i odświeżyć.
przyznam, ze bardzo się cieszę ale najbardziej cieszy mnie cieszy fakt, że zdrowe:tak:

reklama
Witam w piatek!
Ja to mam dziś jakiś dziwny dzień - najpierw obudzilam się o 3:30 zupełnie wyspana, przez godzinę wierciłam się w łóżku, w końcu wstałam, puścilam pranie, wzięlam prysznic o 5:30 zjadłam śniadanie a potem ...zasnęłam jak kamień by obudzić się po 7...

Ale wstałam z mocnym postanowieniem, że jednak chcę zrobić USG 3D - wiem, że wartość medyczna takiego 3D nie jest może zbyt wielka, ale to jednak będzie pamiątka. Zadzwoniłam do centrum medycznego umówić się na najbliższy termin (koleżanka uprzedziła mnie, że czeka się jakieś 2-3 tygodni) a tu się okazalo, że mają termin na ...dziś!

Dobrze, że wplynęla pensja mojego męża, bo nie mialabym z czego zapłacić.
A zatem idę dziś na USG! Jestem bardzo podekscytowana i mam nadzieję, że z Bąbelkiem wszysko ok.

Do usłyszenia!

p.s. Ale jestem zdolna - pisząc tego posta spalilam buleczkę do kalafiora, cala kuchnia w białym dymie i po domu unosi sie "cudowny" zapach spalenizny. No a teraz okazało się, że kalafiora zapomnialam posolić ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry