reklama

Październik 2008

dorota Bo ja miałam cykle niereguralne, więc jak licze na kalkulatrach gdzie podaje się date OM wychodzi mi więcej, a tam gdzie termin porodu mniej, to z suwaczka pokrywa mi się z tym z usg,
Kupiłam dwa ciuszki dla maleństwa, zdjecie póżniej wkleje, dzis przyszła karuzela nad łóżeczko, prezent od M. I załapaliśmy sie na rejs ststkiem po odrze.

reklama
A ja was poczytalam i nie mam sil odpisac :-(

Ppatqa to gratuluje przeskoczenia suwaczka i 5 miesiaca :-)

Wy zajadacie sie truskawkami a ja mam 1 kg WINOGRON :-) moj M mi kupil :-)

dorota123456789 to dobrze że Twój M dba o Twoją dietę;-)Winogrona mają dużo witamin ale też robią się po nich wzdęcia:rofl2:
Ja chciałam sprawdzić czy nektarynki są miękkie i ułamałam sobie kawałek jedynki:baffled: Tak więc jutro na 11 lecę do dentystki, ale się boję :((((
Ta pogoda też źle na mnie działa, prawie cały dzień w domu-nie chciało mi się nigdzie wychodzić. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej:tak:

Hej chyba rozpoczne dzisiejszy dzien:blink:nie spie juz od 4:-(cos niemoge spać o 5 dzidzia zaczeła kopac wiec wkroczyłam do kuchni. pogoda nadal jest okropna:-(mam juz jej dosc. pozdrawiam i miłegoo dnia zycze:tak:

Andzia nio czasem mojemu M sie pogorszy i mnie rozpieszcza :-)
wczoraj jeszcze zabral mnie na frytki i zapiekanke i kupil mi moja co miesieczna gazete
M JAK MAMA :-)

Antuanet nio ja lubie winogrona i dzisiaj bede je jadla bo wczoraj juz nie mialam sily :-)
Nio niestete wzdecia a ja mam jeszcze tak ze jak mam wzdecia po czyms to mam je caly dzien i caly dzien pierdze :-(

Ewela ja tez dzis nie moglam spac budzilam sie 4 razy a po 3 to juz nie umialam zasnac
:-( A jakies plany masz na dzis ????????????????????

Dziewczynki teraz sie witam wraz z okropna pogoda :-( wczoraj tez byla okropna ale o wiele lepsza niz dzisiaj :-( dzisiaj jest tam strasznie szaro :-( :-( :-(
Kurcze od kad jestem w ciazy to strasznie moje samopoczucie jest zalezne od pogody :-(
tez tak macie ????????????????????????????????

Co tam u was dziewczynki ?????????? Jakie plany macie na dzis i na weekend ?

Ja zaraz sniadanie i owowce :-) pozniej sprzatanie a pozniej juz odpoczywanie :-)

Witajcie w sobotni poranek :)
Ja już po śniadanku, jedliśmy z M naleśniki z serem- nie wiem co mnie naleciało;-) Ale były super.
Niedługo będe się zbierać do dentystki:rofl2: Aż mnie dreszcze ze strachu chodzą. A pogoda już całkiem dobija...
Ewela24 ja jestem chyba Twoim przeciwieństwem, mogłabym spać 15h na dobę:tak:
A nasz synek od rana się wierci, tylko się obudziłam i już czułam smyranie w brzuchu...Dobrze, że mnie te ruchy nie budzą w nocy:tak:
Miłego dzionka i trzymajcie kciuki za mnie o 11:baffled:

Witajcie w sobotni, pochmurny poranek.
Już myślałam, że się zmieni pogoda - zapowiadali na TVN Meteo, że będzie ładniej i słoneczko.
A tu klops .... :-(:-(:-(
Ja chce słońca :wściekła/y:
Ja jeszcze przed śniadankiem - ale zaraz kawa Inka i kanapeczka.
A po południu grillik planujemy z mężem, ale jak będzie tak jak teraz to :baffled:
Co do winogron to ja je uwielbiam - wczoraj byliśmy na zakupach i widziałam arbuzy.
Taką miałam ochotę, że w końcu chyba z wrażenia zapomniałam kupić.
Ech ...
Za to mam pomarańcze i tym się będę opychać.

Oczywiście, że trzymam.

Antuanet ja tez 3 mam kciuki za dentyste :-) bedzie dobrze :-)

Magdziu ja juz zjadlam sniadanie i mam w domu i wonogrona i arbuza :-) najpierw chyba wciagne arbuza a pozniej winogrona :-)

Chce zaczac sprzatac ale jakos lewy jajnik mnie kuje :-( Mam nadzieje ze zaraz przestanie mnie bolec :-)

reklama
Witam w sobotnie przed poludnie:-) Ja od rana mam dobry humor, moze dlatego ze jak sie obudzilam to cala godzine moj kochany M. mnie smeral po pleckach a to lubie najbardziej:tak:My dzisiaj wybieramy sie do chrzesniaka meza, ale jutro wybieramy sie na zakupy, chcemy kupic farby, i lozko pietrowe dla Zosi, w przyszlym tygodniu chcemy ja zawiesc do tesciow zeby zrobic mlodej niespodzianke na dzien dziecka. Ona wymarzyla sobie rozowy pokoik i ciagle nam mowi ze bardzo by chciala lozko z drabinka, wiec niedlugo juz dzien dziecka wiec chyba bardzo sie ucieszy jak zobaczy rozowe sciany i lozko z drabinka:tak:mi nie zabardzo ten kolor lezy ale w koncu to bedzie jej pokoj;-)

Kupilam dzisiaj 2 kg truskawek jak wracalam z badan i bede piekla ciasto zobaczymy czy mi sie uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry