Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe poki co to jeszcze jest sama wiec rozpieszczamy ja na tyle na ile nas stac;-)Poza tym patrzymy juz przyszlosciowo z tym lozkiem pietrowym wiec to bedzie prezent i dla niej i dla przyszlego brata albo siostry.:-) Chociaz nie wiem ile jeszcze pomieszkamy w naszym mieszkanku bo M. cos przebakuje o jakims malym domku, mnie nie zabradzo sie to usmiecha bo jestem strasznie wygodnicka a wiadomo ze w domu zawsze jest cos do zrobienia;-)Magdasf1 Fajnie ma ta twoja córka z taką mamą![]()
ale to dobrze a co do lozka to dokladnie dobre wyjscie i juz na przyszlosc
.Magdasf1 to powinnas sie tylko cieszyc ze M chce domku nie ma to jak domek choc wiem ze tam roboty non stop,ale to jednak i lepiej mieszkac w domku
.
.
Ja tez ostatnio bylam,ale tylko na sprawdzeniu,bo polozna mnie wyslala.Tak sie balam,ale naszczescie mam zdrowe zeby;-)dorota123456789 to dobrze że Twój M dba o Twoją dietęTak więc jutro na 11 lecę do dentystki, ale się boję
(((
Ja wstalam po 10Ewela ja tez dzis nie moglam spac budzilam sie 4 razy a po 3 to juz nie umialam zasnac
:-( A jakies plany masz na dzis ????????????????????
Dziewczynki teraz sie witam wraz z okropna pogoda :-( wczoraj tez byla okropna ale o wiele lepsza niz dzisiaj :-( dzisiaj jest tam strasznie szaro :-( :-( :-(
Kurcze od kad jestem w ciazy to strasznie moje samopoczucie jest zalezne od pogody :-(
tez tak macie ????????????????????????????????
Co tam u was dziewczynki ?????????? Jakie plany macie na dzis i na weekend ?
Ja zaraz sniadanie i owowce :-) pozniej sprzatanie a pozniej juz odpoczywanie :-)
teraz posprzatalam i odpoczywam.Dzis dlugi dzien przed nami,wybieramy sie na zakupy,a ok17na urodziny do kolezanki,takze pozno wrocimy;-).U nas dzis sloneczko i mam nadzieje,ze zostanie tak przez caly dzien
tata mi kupił 3kg truskawek wiec je wpierdzielam, mama chciała mi zabrac na ciasto hihihi ale za szkoda
wiec zrobie placek z rabarbarem. pozdrawiam