Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas cały dzień brzydko i pochmurnie-przez cały dzień zero słoneczka. Tak wogóle to juz nie pamiętam kiedy ostaniobyła ładna pogoda i kiedy byłam na dworze. Przez ten mój nie doleczony kaszel jeszcze się nie wypuszczam
A ja właśnie oglądałam film "Niezwykła podróż" i ... popłakałam się. Bo to film o zwierzątkach - dwóch psach i kotce. Taki piekny.
W pierwszej ciąży płakałam ze szczęścia razem z babeczkami co się dostały do programu "chcę być piękna", a teraz nawet jak oglądaliśmy ostatnio horror "Duch" to się popłakałam jak matka rozmawiała z dziewczynką przez telewizor
. Ech te hormony.
szybko ginie - może coś osobnego na kuchnię październikowej mamy albo październikowe zachcianki ;-)
W kazdej nimal co inngo, a dtakowo niezlą faze sobie mozna wkrecic. Najlepiej nie czytac i niesluchac 100 tys. rad *chyba ze na bb:-)) jesli cos rzeczywiscie nas niepokoi isc do lekarza:-) To samo po porodzie, przez czytanie niektorych poradnikow tylko sobie mozna krzywdy narobic. Najlepiej zdac sie na jedno zrodlo (zaufane) informacji i wystaczy