reklama

Październik 2008

Właśnie przegladałam wątki mam czerwcowych i niektóre z nich już maja dzidzie! tak sobie myśle ile z nas we wrześniu będzie tuliła maluszki!!!!!!!!:-)a niektóre mamy majowe juz w lutym i marcu urodziły!!!!!!!!!!
Podgladacie tez czase inne przyszłe mamusie?

reklama
Kaka a propo boli to te klucia to gin powiedzial ze one moga byc jak sie macica powieksza a co do boli na @ to mowil ze jak nie sa silne to oki :-).
Wiesz co kazda z nas ma jakies bole ty tez Kaka pisalas niedawno ze cie troche kuje moze
poprostu mnie kuje bardziej ale ja dam rade :-)

Dzielna jesteś a ja po prostu się martwię...

Witam Was!!!!moi chlopcy tez ogladaja Kubice a ja siedze przy kompie i czekam na tesciow.Jestesmy juz po obiadku no i niedlugo bedziemy pili kawke i jedli placuszka ktorego sama upieklam(drozdzowy z morelami):-D
Milej niedzieli zycze, u nas pogoda brzudka co prawda nie pada ale jest chlodno i nie ma sloneczka:-(

Widzę, ze mamy pazdziernikowe mają wiele zdolności kulinarnych:tak:

Faktycznie, trafiłam na uczciwego lekarza :) A co tych ćwiczeń, to ja niestety jak nie jestem "przymuszona", to brakuje mi silnej woli by zmobilizować się i sama regularnie ćwiczyć. Jak przychodzi co do czego, to zawsze się znajdzie jakaś wymówka. A jak już się zapisałam, to pójdę ;)
W domu co najwyżej sobie potańczę przed lustrem ;)

Ja mam tak samo:zawstydzona/y:

Właśnie przegladałam wątki mam czerwcowych i niektóre z nich już maja dzidzie! tak sobie myśle ile z nas we wrześniu będzie tuliła maluszki!!!!!!!!:-)a niektóre mamy majowe juz w lutym i marcu urodziły!!!!!!!!!!
Podgladacie tez czase inne przyszłe mamusie?

Duzo przed czasem nie chciałabym urodzić bo to niedobrze dla Maluszka...ale koniec wrzesnia mógłby być:-D

Ja tez nie czytam gazet tylko ta jedna M jak mama poradznik dla kobiet w ciazy :-)
na serio ta gazeta jest fajna i nie przez ta gazete sobie dzis cos wkrecilam :-)
Juz jest oki :-)Ale jakas niespokojna dzis jestem caly czas i caly czas patrze czy dzis nie plamie
nie wiem skad mi sie to bierze moze dlatego ze w czwartek wizyta u gina :-)

A propo plakania to ja od kilku dni placze nawet przy zwyklych serialach :-)
Dzis nawet na jak oni spiewaja sie poplakalam :-).Tez czuje ze to hormony :-)
Wczesniej tak nie mialam :-) ale ostatnio jak cos zobacze to zaraz mam lezki w oczach :-)
Ja tez czytam gazety,ale nie raz glupoty pisza:baffled:Ja tez czesto patrze w ubikacji czy wszystko ok:sorry2:A z tym placzem to ja przy roznych sytuacjach potrafie plakac,nie raz z blachych rzeczy:wściekła/y:

Witajcie :-)
:szok::szok::szok: ale się naczytałam.
Napisałyście sporo od wczoraj.
Ja niedzielę spędzam w domku - właśnie pizza w piekarniku własnej roboty się pieczę.
Czekam tylko, aby zatopić ząbki w niej :-P
Pogoda jak pogoda - u mnie chmurek jest sporo, ale niebieskiego nieba i słonka też nie brakuję.
Mam nadzieję, że później się jeszcze bardziej wypogodzi.
Mąż leży i ogląda Kubicę, ale po obiadku chyba pójdziemy się przejść do parku a może gdzieś do lasu pojedziemy połazić.
Miłego popołudnia :-)
Ja tez wlasnie ogladalam Kubice z chlopakiem i kolega,ale bylo warto,czasem lubie:-).My dzis wybieramy sie do znajomych na grilla,jutro mamy tez wolne,bo u nas swieto.Zycze milej niedzieli:-)

Ja też mogłabym pod koniec września urodzić, ale raczej tak nie będzie.
Coś mi mówi, że w terminie.
Zobaczymy.
A co do podglądania innym mamuś na forum, robię to z ciekawości.

Ja już wciągnęłam pucharek lodów stracciatella i wiśniowych. Mniam :-p
Teraz to przydałby się porządny spacerek, ale mąż legł na łożu i nie ma zamiaru się ruszyć.

Ja czasem zaglądam na wrzesień żeby poczytać co mnie czeka...i zaglądać też do nowonarodzonych maluszków:)

Zrobiłam sobie wieczorek piękności. Zrobiłam sobie peeling, wtarłam krem brązujący, pomalowałam paznokcie - to przychodzi mi coraz trudniej heheh

Pewnie wszystkie mamusie powoli zjeżdzają z długiego weekendu do domku:)

Dostałam przepis na super sałatkę i musze się z Wami podzielić:) Zaraz pęknę bo nie mogę przestać jej jeść. Do sałatki potrzebny :
1. makaron - jak najdrobniejszy, u nas jest taki w kształcie ryżu
2. świeże ogórki
3. koperek
4. kukurydza konserowowa
5. sól, pieprz i trochę majonezu

Dobrać proporcjie według upodobania i wciagać:) Niektórzy dodają do tego czosnek a ja dodałam dziś groszek i lecę po 3 dokładkę:-D

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u mnie wyszło słonce. wrociłam od dentysty i jestem zmeczone. Dentysta mnie zalalamal bo powidial ze nie idc po mnie ze jestem w 5 miesiacu ciazy :-(. prawie wcale nie mam brzuszka brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u mnie wyszło słonce. wrociłam od dentysty i jestem zmeczone. Dentysta mnie zalalamal bo powidial ze nie idc po mnie ze jestem w 5 miesiacu ciazy :-(. prawie wcale nie mam brzuszka brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nie martw sie u mnie tez nic niewidac, tylko tak jak bym miała wzdęcie:laugh2:ale dobrze bo nieobciązasz kręgosłupa, a jeszcze sie nachodzisz z brzuszkiem. ja sie ciesze chodze jeszcze w moich normalnych spodnaich:tak:

Dzieki za pocieszenie dobrze ze nie jestem sama bez brzuszka bo jak patrze na zdjecia z brzuszkami to mi przykro. Ja tez chodze w swoich w normalnych ciuchach i jeszcze nie doszłam do wagi sprzed ciazy. Za tydzien usg to zobaczymy co słychac u maluszka?

reklama
No i ja nie chce urodzic duzo przed czasem, pierwsza dwojke przenosilam a wiec pewnie i to urodze po terminie:tak:mam nadzieje ze lato nie da nam popalic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry