reklama

Październik 2008

Dzien dobry dziewczynki:tak:U mnie sloneczko za oknem, az chce sie wstac z łóżka!!;-)Własnie maz przywiozl mi wyniki badan morfologii i moczu i sa idealne, dzisiaj wizyta u lekarza, moze zrobi mi usg u siebie??w kazdym badz razie bardzo bym chciala, strasznie niecierpliwa jestem i chcialabym juz wiedziec kto tam u mnie mieszka, w sumie za tydzien mam usg to 3D ale gdybym dowiedziala sie w Dzien Mamy to bylo by poprostu suuuuuper.
Zocha obudzila mnie ogromnym buziakiem i piekna laurka :tak:A teraz siedzi i wcina toffifee ktore mi dala na moje swieto:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny! A ja właśnie wychodzę do lekarza, ale coraz bardziej się denerwuję co mi powie , czy z kruszynką wszystko ok czy jest zdrowa , i chciałabym żeby zobaczył kto mieszka w moim brzuszku:tak:
No ale ok, za dwie godz będzie po wszystkim, i po strachu. Mam nadzieję że wszytko pójdzie dobrze.
Jak wrócę to zdam relacje:-)

Witajcie! Dziś od wielu dni po raz pierwszy na naszym niebie zaświeciło słoneczko! Tak się cieszę wreszcie wybiorę się na spacer i dotlenie maluszka:-) Niedługo zniknę-jeszcze nie dzis-bo zaczynamy remont...a to potrwa jakieś 2-3 tygodnie. Na razie zaczynamy pakować wszystkie rzeczy-jest tego masę!Ale moze o mnie nie zapomnicie..:rofl2: wrócę do Was odrazu jak sie urzadzimy:-D
Miłego dzionka dla wszystkich Mamusiek no i słoneczka
pogoda56vy2vw8.gif

Dzieńdoberek kobitki:-)
Majeczka02 - życzę szybkiego remontu i szybkiego powrotu do nas:tak:
natusiaMa - trzymam kciuki za wizytę i z niecierpliwością czekam na wieści.:tak:
minisia - ja tez nie chce urodzic wczesniej, niech wszystko idzie swoim torem aby córcia była zdrowiutka:tak:
Kaka82 - i od razu samopoczucie lepsze - prawda?
mika79 - będzie wszystko dobrze:tak:ale wierzę, że lęk pozostaje przy najmniej u mnie strach został, tym razem mniejszy niż w poprzedniej ciązy ale jest. Witaj w klubie ja tez na razie nic nie szykuję wszystko zostawiam na wrzesień. Fakt, że kupić musze tylko kilka drobnych rzeczy bo reszte po synku mam:tak:

U nas weekend minął w wyjzadach. w sobotę wyjazd całodzienny na rybki a wczoraj wyjazd rodzinny w góry
icon_biggrin.gif
Alez się schodziłam ale pogoda była super ekipa tez więć jak najbardziej było super. jedyny wniosek wyciągnełam z wyjazdu ze w tym roku zamiast palnowanego wyjazdu do Zakopanego pojedziemy nad morze
icon_biggrin.gif
Jednak płaski teren bardziej będzie wskazany hihi
.

Witajcie - no nareszcie pogoda taka jak powinna być czyli ciepło, słonko i dużo błękitu :-).
Dziś dzień Mamy, więc muszę wyrać się do swojej i złożyć życzenia.
Agamir u mnie 18t2d a brzuszka ciążowego też nie widać. Do szczupłych nie należę - jestem dobrze zbudowana czyt. trochę tłuszczyku mam :-p :-)
Też się zamartwiam, ale tak chyba ma być.
NatusiaMa trzymam kciuki kochana - będzie dobrze.
Zawadka fajnie miałaś z tymi wyjazdami - ja też bardzo lubię góry i w tym roku chyba odpuścimy, zresztą byliśmy na nartach i wystarczy.
Pewnie nad morze, a co roku jeździliśmy gdzieś zagranicę.
Ale Polska też jest piękna i wiele miejsc jeszcze nie widziałam.
Majeczko oby remoncik szybciutko zleciał. A o Tobie napewno nie zapomnimy :-)
Magdasf1 to dobrze, że z wynikami wporządku. He he he z Twojej Zosi to łakomczuszek ;-) :-)
Minisiu też mam taką nadzieję, że lato będzie ciepłe ale nie za upalne :-)

Witam:-)
Cześć kobitki kochane
u nas pogoda do wielkiej bani, na szczęscie nie padało dziś ale zimnica. Imprezka była marna głownie własnie przez pogodę więć długo tam nie zabawiłam.

krótkie sprawozdanie z wizyty u lekarza :D
Dzidzia zdrowiutka, wszystko na swoim miejscu no i to co przeczuwałam od poczatku to potwierdziło się, że lokatorką jest dziewuszka :D
Miałam jechac na wizytę z synkiem i mężem a moje dziecko jak bardzo rzadko kiedy zasnęło i mąz został z nim w domu a ja pojechałam sama. W sumie za wiele nie było widać więc moze i dobrze, że tak sie stało. Myślę, że za miesiąc na wizycie będzie wyraźniej widać i synek nie wytnie mi takiego numeru :)
pozdrawiam
ja jutro siedzę w pracy
Super Gratuluje córeczki:tak:
Aha suwaczek mi przeskoczyl DZISIAJ JUZ NA 5 MIESIAC :-) :-) :-)
Wow ale to leci
Właśnie przegladałam wątki mam czerwcowych i niektóre z nich już maja dzidzie! tak sobie myśle ile z nas we wrześniu będzie tuliła maluszki!!!!!!!!:-)a niektóre mamy majowe juz w lutym i marcu urodziły!!!!!!!!!!
Podgladacie tez czase inne przyszłe mamusie?
Hmmm i ja się przyznam ze lubie podczytywac inne fora:-p
Dzien dobry dziewczynki:tak:U mnie sloneczko za oknem, az chce sie wstac z łóżka!!;-)Własnie maz przywiozl mi wyniki badan morfologii i moczu i sa idealne, dzisiaj wizyta u lekarza, moze zrobi mi usg u siebie??w kazdym badz razie bardzo bym chciala, strasznie niecierpliwa jestem i chcialabym juz wiedziec kto tam u mnie mieszka, w sumie za tydzien mam usg to 3D ale gdybym dowiedziala sie w Dzien Mamy to bylo by poprostu suuuuuper.
Zocha obudzila mnie ogromnym buziakiem i piekna laurka :tak:A teraz siedzi i wcina toffifee ktore mi dala na moje swieto:tak::tak::tak::tak::tak:
Powodzenia
Cześć dziewczyny! A ja właśnie wychodzę do lekarza, ale coraz bardziej się denerwuję co mi powie , czy z kruszynką wszystko ok czy jest zdrowa , i chciałabym żeby zobaczył kto mieszka w moim brzuszku:tak:
No ale ok, za dwie godz będzie po wszystkim, i po strachu. Mam nadzieję że wszytko pójdzie dobrze.
Jak wrócę to zdam relacje:-)
Powodzenia

My juz po weekendzie. I podsumowując Było SUPER:-D Ale i tak sie ciesze ze juz jestesmy w domku bo umęczona jestem jak nigdy:tak::laugh2:

Ja tez nie naleze do szczuplych kobietek, ale moj brzusio jest juz spory, wyglada juz na typowo ciazowy a nie zwykly tluszczyk, moj lekarz powiedzial ze w drugiej ciazy wszystko jest szybciej, tzn ponoc szybciej sie rodzi (daj Panie Boze!!) szybciej widac brzuszek, no i mam nadzieje ze wczesniej sie rodzi, bo Zoche urodzilam 13 dni po terminie.Ale oczywiscie biore na to poprawke bo kazda z nas jest inna.
U mnie pojawilo sie jakies paskudne uczulenie, nie wiem od czego, bo nic nowego nie jadla, proszek mam ten sam, plyn do plukania tez,zobaczymy co mnie dzis powie lekarz:tak:

czarna79-witaj:tak:super, że wyjazd się udał, tylko czemu ty zmęczona :rofl2:

ja żadnych gaze ciążowych nie czytam, nie podczytuję innych watków, książke o ciąży oddałam kuzynce. Szczerze mówiąc czytając w poprzedniej ciąży tylko się nakręcałam, do fora nie umiałam nabrac dystansu i wyszukiwałam sobie dziury w całym więc całkowicie z niego zrezygnowałam. Teraz już tylko czytam w necie o kolejnym tygodniu i tak jak mi się zaczął 22 tc to sobie tylko o nim poczytałam. I przyznam ze o wiele spokojniej mi ta ciąża przebiega, bez nakręcania się i zbędnego zamartwiania

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u mnie wyszło słonce. wrociłam od dentysty i jestem zmeczone. Dentysta mnie zalalamal bo powidial ze nie idc po mnie ze jestem w 5 miesiacu ciazy :-(. prawie wcale nie mam brzuszka brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Agamir nie przejmuj sie ze ci brzuszka nie widac:tak: Jeszcze zobaczysz jak nagle ci urosnie piekny ciazowy brzusio :tak:.Najwazniejsze ze z dzidzia oki a nie brzuszedk choc cie rozumiem ze chcesz go miec :tak:.U mnie golym okiem widac ze jestem w ciazy ale nam sie znudzi ten brzuch a ty wtedy bedziesz sie nim cieszyc :tak:

Kaka dzieki za przepis :tak:.Wiem ze bole sa glupie ale nie zazwczaj codziennie cos boli i juz troche sie przyzwyczailam choc wolalbym ich nie miec wtedy mniej sie bym martwila o dziecko ale czuje ze jest oki bo dzidzia kopie coraz czesciej:tak:.
Ale chyba kazda z nas ma jakies bole i klucia chyba nie jestem z tym sama :szok:
?????????????????????????????

reklama
Ja tez nie naleze do szczuplych kobietek, ale moj brzusio jest juz spory, wyglada juz na typowo ciazowy a nie zwykly tluszczyk, moj lekarz powiedzial ze w drugiej ciazy wszystko jest szybciej, tzn ponoc szybciej sie rodzi (daj Panie Boze!!) szybciej widac brzuszek, no i mam nadzieje ze wczesniej sie rodzi, bo Zoche urodzilam 13 dni po terminie.Ale oczywiscie biore na to poprawke bo kazda z nas jest inna.
U mnie pojawilo sie jakies paskudne uczulenie, nie wiem od czego, bo nic nowego nie jadla, proszek mam ten sam, plyn do plukania tez,zobaczymy co mnie dzis powie lekarz:tak:
hehe u mnie sie sprawdzio ze poród lzejszy i szybszy:-p ciekawe jak teraz bedzie:sorry2:
czarna79-witaj:tak:super, że wyjazd się udał, tylko czemu ty zmęczona :rofl2:

ja żadnych gaze ciążowych nie czytam, nie podczytuję innych watków, książke o ciąży oddałam kuzynce. Szczerze mówiąc czytając w poprzedniej ciąży tylko się nakręcałam, do fora nie umiałam nabrac dystansu i wyszukiwałam sobie dziury w całym więc całkowicie z niego zrezygnowałam. Teraz już tylko czytam w necie o kolejnym tygodniu i tak jak mi się zaczął 22 tc to sobie tylko o nim poczytałam. I przyznam ze o wiele spokojniej mi ta ciąża przebiega, bez nakręcania się i zbędnego zamartwiania
a tak ogólnie cały czas łazenie gdzies i tylko przerwy na jedzenie:laugh2: to był taki aktywny wypoczynek. A umeczona w pozytywnym tego znaczeniu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry