reklama

Październik 2008

Magdasf1 na ktora idziesz do gina ?????????????? bedziemy 3 mac kciuki :-)

NatusiaMa 3 mam kciuki rozumiem ze starch jest i chyba kazda go ma przed wizyta w szczegolnosci :-( Ja mam wizyte w czwartek i juz sie boje ale mysle ze u nas wszystkich juz bedzie tylko coraz lepiej :-)Czekamy na wiesci co u gina :-)

Minisia ja tez nie chce za duzo wczesniej urodzic choc szczerze to jakos wole urodzic tak np tydzien wczesniej niz tydzien pozniej bo znajac mnie to po terminie bede sie strasznie stresowala ze z dzieckiem jest cos nie tak wiec ja wole urodzic tak do 2 tygodni przed terminem hihih ale dzidzia oczywiscie wyjdzie kiedy ona bedzie chciala :-)

reklama
Czarna witaj po weekendzie brakowalo nam tu Ciebie :-)

Magdasf1 jesli moge zapytac to gdzie ci sie to uczulenie zrobilo ??????????? zapytaj sie gina z czego to mozesz miec ,ale napewno to nic takiego :-)

Ja bardzo milo wspominam wizty wczorajsza u tesciowej i chyba w najblizszy weekend zas do nich pojedziemy bo M ma pomoc w remoncie im ale M pojechalby tam do nich w piatek a ja w sobote co mi sie nie podoba ale zobaczymy jeszcze :-).Wczoraj padlam tak strasznie zmeczona ze spalam jak niemowle :-).A w autobusie jak wracalismy to bylo bardzo duzo ludzi i juz na drzwaich stalismy ale udali nam sie przecisnac kolo siedzen i taka fajna mloda dziewczyna widziala ze jestem w ciazy i mnie puscila i sobie siedzialam :-).W takich sytuacjach brzusio sie przydaje hihih.

Dzwonilam dzis w sprawie mojego egzaminu na prawo jazdy i musze tylko przyniesc jakies zaswiadczenie ze jestem w ciazy i moge sobie przelozyc egzamin na kiedy bede chciala i ja sie z tego bardzi ciesze :-).Przeloze go na od grudnia do lutego jeszcze nie wiem dokladnie kiedy najlepiej ,ale testow planuje sie nauczyc dopoki nie urodze a pozniej sobie tylko powtarzac bo z dzieckiem to nie bede miala czasu sie uczyc testow a i jazdy dodatkowe planuje zrobic jeszcze w ciazy :-).Ciesze sie ze przekladam ten egzamin ja czesto taka obolala chodze i moim zdaniem nie wsakzany mi jest nadmierny stres a dobrze wiecie ze taki egzamin to stres :-(

Więc dziewczyny jestem już po wizycie. Tak się stresowałam a wszystko poszło dobrze:-)
A więc dzidzia zdrowa i jak zwykle bardzo ruchliwa, badał serduszko, kręgosłup, czaszkę, żołądek i pęcherz(pełne, więc dzidzia nie jest głodna:-D) i wszystko w normie, maleństwo rozwija się bardzo dobrze!:-D:-D
Ale jestem szczęśliwa!:-)
A co do płci maleństwa to powiedział mi że tak na 80% jest to dziewczynka ale za miesiąc powie mi już na 100%.
A więc będziemy mięli córcię - Julię!:-) i mam już nadzieję zeto się nie zmieni bo się juz na dziewczynkę nastawiłam i ciuszki zacznę kupować.
Ale najważniejsze że kruszynka zdrowa i mamusia też(wszystkie wyniki mam dobre, tylko coś dużo przytyłam bo od ostatniej wizyty u gina prawie miesiąc temu przybyło mi 3.7 kg)

.Wiem ze bole sa glupie ale nie zazwczaj codziennie cos boli i juz troche sie przyzwyczailam choc wolalbym ich nie miec wtedy mniej sie bym martwila o dziecko ale czuje ze jest oki bo dzidzia kopie coraz czesciej:tak:.
Ale chyba kazda z nas ma jakies bole i klucia chyba nie jestem z tym sama :szok:
?????????????????????????????

Wiem, ze każdą z nas coś pobolewa ale żal mi Ciebie dziewczyno, że tak ciagle coś...

a tak ogólnie cały czas łazenie gdzies i tylko przerwy na jedzenie:laugh2: to był taki aktywny wypoczynek. A umeczona w pozytywnym tego znaczeniu;-)

No to piękny był weekendzik:-D

Dzwonilam dzis w sprawie mojego egzaminu na prawo jazdy i musze tylko przyniesc jakies zaswiadczenie ze jestem w ciazy i moge sobie przelozyc egzamin na kiedy bede chciala i ja sie z tego bardzi ciesze :-).Przeloze go na od grudnia do lutego jeszcze nie wiem dokladnie kiedy najlepiej ,ale testow planuje sie nauczyc dopoki nie urodze a pozniej sobie tylko powtarzac bo z dzieckiem to nie bede miala czasu sie uczyc testow a i jazdy dodatkowe planuje zrobic jeszcze w ciazy :-).Ciesze sie ze przekladam ten egzamin ja czesto taka obolala chodze i moim zdaniem nie wsakzany mi jest nadmierny stres a dobrze wiecie ze taki egzamin to stres :-(

No i super rozwiązanie znalazłaś:)

Ja siedze w pracy i mam lenia. Popsułam sobie poczte i czekam aż nformatyk oddzwoni i robi mi pocztę odblokuje;-)

Jakoś cieżko mi się wstawało dzisiaj. A przede mną jeszcze angielski i muszę do mamci wpaść z życzeniami:-D

Dostałam mms od teściowej na pierwszy dzień matki:-D

natusiaMa - ciesze się ze wszystko w nalezytym porządeczku:tak::-)Nie ma to jak od dobrych wieści zacząc tydzień:tak:
Kaka82- teściową masz super:tak:

czarna79 proszę o wpisanie mojej córci Julii do wątku lista październikowych mam:-)
zawadka masz racje nie ma to jak dobre wieści. Dziś to chyba nic nie zepsuje mi humoru:rofl2:

Przepraszam że na wszystk ie odpowiem ale M mnie wkurzył rano becze i gryze.

Gril w soboto się udał, wróciliśmy póżno. W niedziel pojechalismy na wycieczke, do rezerwatu w okolicy na wieże widokową, ale tam zero oznaczeń, 2 godziny chodzenia nim ją znależliśmy, a potom szukaliśmy auta co nawet z nawigacja byl trudne, więc po zrobieniu kupy kilometrów i po obiedzie u teściów poszłam leżeć. Ale spacer był udany.

natusiaMagratuluje córci
czarna79 udany wypoczynek
dorotka mniw wczoraj bolał brzuch wieczorem i leżalam ale szybko przeszło,

Czarna fajnie, że udał sie wyjazd:happy: nie ma to jak podładowac sobie akumulatorki:) A jak z tym typkiem co mial z Wami jechac. Nie ukatrupilas Go?

Widze, zeWy sie tu zamartwiacie, ze nie macie brzuszków:-D Ja sie "martwie" ze juz mam taaaaki duzy;-) Jak widac nikomu nie dogodzi:-D:-D

Magdasf1 jesli moge zapytac to gdzie ci sie to uczulenie zrobilo ??????????? zapytaj sie gina z czego to mozesz miec ,ale napewno to nic takiego :biggrin2:

Dorota1-9 mam to na rekach,szyi, nogach...tak wiec na calym ciele. w dzien staram sie nie drapac ale w nocy...no coz nie zawsze nad tym panuje co oczywiscie pogarsza sprawe.

Oj ja tez bym chciala juz wiedziec czy chlopczyk czy dziewczynka...czuje teraz ze bedzie dziewczynka i juz sie tak nastawilam ale moj M. bardzo by chcial synusia. W ciazy z Zosia mowil ze zrobil dziewuche, a teraz mowi ze chlopaka,tak wioec zobaczymy kto ma racje:tak:;-)

reklama
Kaka ja tez bym juz chciala aby ta moja dzidzia juz mnie mniej meczyla hihihi
ale chyba nie bedzie tak latwo bo pozniej beda trudnosci z wielkim brzuchem i upalem hihihih.

NatusiaMa no i slicznie jest wsio oki z dzidzia i GRATULUJE DZIEWCZYNKI :tak:

Cos u nas przewaga jak narazie DZIEWCZYNEK :tak:

Ja ide posprzatac i lece do kolezanki na klachy ona tez w ciazy hihih:tak:
A na 18 wybieramy sie z M do kosciola bo wczoraj juz nie zdazylismy :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry