reklama

Październik 2008

Czarna Ty masz ładna figure... Nawt w ciąży:tak: A ja mam kilka ...zbednych kilogramow na liczniku z przed ciązy...no i leginsy odpadaja... za okragła pupa i szerokie bioderka...Dlatego jak dla mnie to musza być spodnie albo kiecka. Uwazam,ze 60zł to nie taki wydatek-zwykle tyle kosztuja takie normalne dzinsy-nie ciażówki-albo i wiecej:baffled:

reklama
mnie od rana wkurza, niby ma dobre checi a same głupoty potrafi palnąć i to nie jest moje swieto według niego, najpierw palnie potem przeprasza, kupił nawet pajacyka zapinanego z tyłu, a ile razy jego siosta i ja mówilam na co trzeba patrzeć i brać pod uwage, a jeszcze kupił buciki jedne z plastikowymi zakończeniami takimi które dziecko łatwo ścagnie i węzmie do buzi, poprostu nie mam siłyjuz na niego. Leże w łóżku bo boli mnie brzuszek z nerwów

mnie od rana wkurza, niby ma dobre checi a same głupoty potrafi palnąć i to nie jest moje swieto według niego, najpierw palnie potem przeprasza, kupił nawet pajacyka zapinanego z tyłu, a ile razy jego siosta i ja mówilam na co trzeba patrzeć i brać pod uwage, a jeszcze kupił buciki jedne z plastikowymi zakończeniami takimi które dziecko łatwo ścagnie i węzmie do buzi, poprostu nie mam siłyjuz na niego. Leże w łóżku bo boli mnie brzuszek z nerwów

Ppatqa wiem ze to czasem nie jest latwe ale staraj sie nie denerwowac bo widzisz co z tego wychodzi :wściekła/y: brzuch cie boli .Ale odpoczywaj .Ja tez zla na mojego bo na 18
mielismy isc na msze a on jeszcze nie wrocil i ciekawe jaki wroci :-( tego nie wiem
nikt poza nim samym :no:.Wlasnie maz biegnie do domu i kazal mi sie ubierac bo do kosciola idziemy :tak:.Wiec jestem szczesliwa :-D I chyba raczej nic nie wypil.

Do pozniej

Hej dziewczyny, o bony tyle napisalyście ze niemam siły czytać:-(oddałam dzis prace do sprawdzenia ale czuje ze bedzie do poprawki, tak sie dzis nabiegałam jestem padnieta:-(ide sie połozyc, odpoczne i do nauki:wściekła/y:
Hej Czarna fajnie ze wróciłaś:tak:
Wyszystkiego naj z okazji dnia mamy;-)

Pparqa Ty sie ciesz ze coś wogóle kupił. Bo mój tylko raz na dzień dziecka i jak wrócił z delegacji:-(. Dlatego ja wam zazdroszcze tego. A czy coś użyteczne czy nie przekona sie w praktyce. Ale wiem ze teraz mamy takie hormonki ze łatwo nam nacisnać na przycisk:tak:
A ŚWIĘTO to ty dzisiaj też masz:-p
Czarna Ty masz ładna figure... Nawt w ciąży:tak: A ja mam kilka ...zbednych kilogramow na liczniku z przed ciązy...no i leginsy odpadaja... za okragła pupa i szerokie bioderka...Dlatego jak dla mnie to musza być spodnie albo kiecka. Uwazam,ze 60zł to nie taki wydatek-zwykle tyle kosztuja takie normalne dzinsy-nie ciażówki-albo i wiecej:baffled:
Nooooo teraz to przesłodziłaś kochaniutka:laugh2::laugh2::laugh2: z ta moja "figura"Ja nie pisałam o cenie 60 zł tylko ogólnie bo za 60 tych to tylko na allegro dostaniesz:tak: chodzi ogólnie o ceny ciuszków ciażowych:tak:

Ewelka odpoczywaj odpoczywaj

Ja równiez uważam, ze cena za ciuchy ciążowe to zdecydowana przesada...niestety sama sobie musiałam ostatnio kupić jedna na komunię jak się okazało, że nogi napuchły mi jak balon i nie mogłam ubrać przygotowanej wcześniej sukienki. Za to kupioone jasne spodnie są naprawdę wygodne i czuję się w nich dobrze, a nie jak ofiara losu.

Dostałam po siostrze granatowe sztruksy z golfem ale one są zdecydowanie mniej wygodne - golf zsuwa się z brzucha. Pamiętam, że nawet w 9 miesiącu siostra miała do tych spodni przygotowane szelki.

Znikam sobie ciucha na jutro wyprasować i lulu bo padam na twarz.

ppatqa mi sie wydaje ze masz dzis kiepski dzionek. Hmmmm tule mocno bo wiem jak to jest. Moze jakiś dobry deserek lub film;-) albo sen najlepsze lekarstwo podobno:tak:. Tule

Cześć dziewczyny, za dużo wolnych dni i "wędrówki po rodzinie" mnie za bardzo rozleniwiają :-)
muszę nadrobić sporo stron
ppatqa trzymam kciuki żeby jutrzejszy dzień był o niebo lepszy

reklama
Ppatqa mam nadzieje ze jutro bedziesz miala lepszy dzien:tak:.

A propo ciuchow ciazowych to ja kupilam sobie typowo ciazowe spodnie w sklepie z taka odzieza i dalam za nie 80 zl wiec chyba nie tak sporo :tak:.I sa bardzo wygodne mimo ogromnego golfa :-D.

My juz z M po mszy i ciesze sie bardzo:-D.Zaraz jakas kolacje wciagene ,film i nyny;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry