Witajcie po długim dniu:-)
Ale naskrobałyście, aż trudno nadrobić zaległości.
Czarna79 cieszę się że wyjazd się udał, wypoczęłaś i zregenerowałaś siły
NatusiaMa nie martw się wagą, może po prostu dużo wody zatrzymujesz w sobie i waga idzie do góry. I gratuluję córuni:-)Ja też wolę nie stawać na wadze, chwila prawdy u mnie za 2 tygodnie;-)
Magdziunia ja widziałam takie koszulki u nas w sklepie z odzieżą ciążową ale nie pamiętam po ile, bo już dawno tam byłam.
dorota123456789 cieszę się że Twój M się trzyma "w pionie". Trzymam za niego kciuki, żeby Cię nie zawiódł.
Ja jak zwykle pół dnia na działce, potem byliśmy u moich rodziców, u teściowej z kwiatami, na zakupach i w klinice położniczej;-) Mój M dostał od swojego szefa dla mnie talon na USG 4D

z okazji Dnia Matki. A dopiero dzisiaj powiedział swojemu szefowi że jestem w ciąży. Byliśmy bardzo zaskoczeni i od razu pojechaliśmy się tam dowiedzieć od kiedy można robić to USG żeby było coś widać, a pani powiedziała że od 20 tygodnia więc zapisałam się na pierwszy wolny termin czyli na jutro;-) Mam nadzieję że będzie coś widać bo szkoda by było go stracić...Ja to bym poczekała ale mój M się uparł jak osioł i ne ma przeproś

Zyczę Wam miłych snów. Pozdrawiam.