reklama

Październik 2008

Ja po wizycie u lekarza, troche zla, bo akurat teraz musialo mu sie zepsuc USG, jakas glowica mu poszla nie wiem dokladnie o co chodzi, ale musze tydzien czekac a strasznie niecierpliwa jestem:-(Ale poza tym wszystko jest jak najbardziej ok i z tego bardzo sie ciesze:tak:
Uciekam sie wykapac bo strasznie zmeczona jestem, bo po lekarzu jeszcze na zakupach bylismy i u tesciowej.

reklama
mnie od rana wkurza, niby ma dobre checi a same głupoty potrafi palnąć i to nie jest moje swieto według niego, najpierw palnie potem przeprasza, kupił nawet pajacyka zapinanego z tyłu, a ile razy jego siosta i ja mówilam na co trzeba patrzeć i brać pod uwage, a jeszcze kupił buciki jedne z plastikowymi zakończeniami takimi które dziecko łatwo ścagnie i węzmie do buzi, poprostu nie mam siłyjuz na niego. Leże w łóżku bo boli mnie brzuszek z nerwów
Odpoczywaj i sie nie stresuj za duzo,jutro bedzie lepszy dzien:-)!!!!

Ja po wizycie u lekarza, troche zla, bo akurat teraz musialo mu sie zepsuc USG, jakas glowica mu poszla nie wiem dokladnie o co chodzi, ale musze tydzien czekac a strasznie niecierpliwa jestem:-(Ale poza tym wszystko jest jak najbardziej ok i z tego bardzo sie ciesze:tak:
Najwazniejsze,ze wszystko ok,a za tydzien zobaczysz dzidzie i juz bedzie wieksza:-D

Ja dzis z chlopakiem mamy wolne,bo u nas swieto.Jutro niestety do pracy:tak:.Cale 3dni wedrowalismy po znajomych,a dzis byli u nas,takze nie mialam nawet czasu siedziec na kompie.....Odpoczelam sobie i dni uplynely cudownie:-).Przede mna ciezki tydzien,bo w sobote zmieniamy mieszkanie i musze wszystko pakowac,a do tego do pracy:szok:.Ciesze sie,bo za 2 tygodnie jedziemy do Polski i zobacze wszystkich,a tak sie stesknilam;-)

no niestety dalej mam dzień do bani, brzuch, głowa i nie moge niczego przelknąć, leże od rana w łózku. Becze cały dzień to najgorszt dzien od poczatku ciąży Dzień Matki

Witajcie po długim dniu.
Znów naskrobałyście dużo i dobrze ... dzieję się na naszym forum oj dzieję.
A ja marzę o takiej koszulce z napisem WYCHODZĘ JESIENIĄ i nie wiem gdzie mogę dostać taką.
Patrzyłam wszędzie w necie na stronach ciążowych.
Ale nie dam za wygraną.
Co do ciuszków ciążowych, to fakt niektóre są tak drogie że :szok:
Ja mam sporo po mojej siostrze i cieszę się z tego.
Ale kupuję tuniczki sobie, bo i tak je lubię.
Ostatnio byłam w H&M i kupiłam spodnie rybaczki w kolorze khaki i bluzeczkę z krótkim rękawem.
Dałam co prawda 170zł za oba asortumenty, ale zadowolona jestem.

Witajcie po długim dniu:-)
Ale naskrobałyście, aż trudno nadrobić zaległości.
Czarna79 cieszę się że wyjazd się udał, wypoczęłaś i zregenerowałaś siły:tak:
NatusiaMa nie martw się wagą, może po prostu dużo wody zatrzymujesz w sobie i waga idzie do góry. I gratuluję córuni:-)Ja też wolę nie stawać na wadze, chwila prawdy u mnie za 2 tygodnie;-)
Magdziunia ja widziałam takie koszulki u nas w sklepie z odzieżą ciążową ale nie pamiętam po ile, bo już dawno tam byłam.
dorota123456789 cieszę się że Twój M się trzyma "w pionie". Trzymam za niego kciuki, żeby Cię nie zawiódł.
Ja jak zwykle pół dnia na działce, potem byliśmy u moich rodziców, u teściowej z kwiatami, na zakupach i w klinice położniczej;-) Mój M dostał od swojego szefa dla mnie talon na USG 4D:szok:z okazji Dnia Matki. A dopiero dzisiaj powiedział swojemu szefowi że jestem w ciąży. Byliśmy bardzo zaskoczeni i od razu pojechaliśmy się tam dowiedzieć od kiedy można robić to USG żeby było coś widać, a pani powiedziała że od 20 tygodnia więc zapisałam się na pierwszy wolny termin czyli na jutro;-) Mam nadzieję że będzie coś widać bo szkoda by było go stracić...Ja to bym poczekała ale mój M się uparł jak osioł i ne ma przeproś:rofl2:
Zyczę Wam miłych snów. Pozdrawiam.

Antuanet to fajny prezent od szefa M dostaliscie :-).Twoj M ma racje ze sie uparl zrobcie sobie te usg bedzie fajna pamiatka :-) .Na ktora masz to usg ? bede trzymala kciuki :-)

Ja w czwartek ide do gina i sie juz doczekac nie moge :-)

A ja jestem zla na mojego M ale opisalam to w zamknietym watku :-(

witam:-)
Antuanet24 - super prezenckik szef Wam sprawił:tak::-)
to fakt ceny ciuchów ciążowych są wysokie:wściekła/y: na razie mieszcze sie w 2 pary spodni sprzed ciąży ale nie wiem jak długo bo brzusio coraz większy a sukienek nie uznaję - hihi ja typowy chłopczur jestem:laugh2: tylko spodnie i spodnie:tak:. Z tej mojej córci to też chyba chłopczur wyrośnie bo w najbliższej rodzinie jest 5 chłopaków i ona jedyna będzie.

Dziewczyny mam pytanko czy macie jakieś namiary na fajne miejsce nad morzem? Gdzie byście poleciły? Bo ja nad morzem byłam moze w zyciu 3 razy.

reklama
Witajcie wtorkowo. Ja też już nie śpię od 7, musiałam odprawić M do pracy bo dzisiaj musiał jechać wcześniej żeby być na miejscu ok 10.
dorota123456789 idziemy na 17:15;-) Tak dziwnie się czuję, bo nie znam lekarza i wogóle ale mam nadzieję że z dzdzią wszystko dobrze. A ten talon ważny jest do końca grudnia2008, więc moglibyśmy go wykorzystać np. za miesiąc? Ale mój M tak się uparł i nie ma przeproś...
Ja dzisiaj siadam do nauki, bo muszę jeszcze zaliczyć ćwiczenia z rachunku kosztów i chyba jutro wybiorę się na konsultacje;-)
Miłego dzionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry