Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje,ze szybko minie ten zly czasno niestety u mnie jak wczoraj, siedze w łózku i wsio mi wisi
Pozdrawiam serdecznie
zagladam tu jak tylko mogę:-)Malutka o te wstrzasy sie nie martw Gdyby tak wsio miało dzidzi zaszkodzić każda cieżarna by tylko w łóżeczku leżała. Wiec spoko. Nasze dzidzie sa silniejsze niz myślimyHej ja jednak pojechalam z M do Katowic i do Myslowic ale juz o 12 bylismy z powrotem.Troche sie zmeczylam bo upal nieziemski dzis u nas i jak jechalam
to troche mialam wyrzuty sumienia ze jechalam bo martwilam sie jak glupia zy aby te
trzesienia jak sie jedzie autobusem i tramwajem nie zaszkodza dzidzi??????????????? JAK MYSLICIE TAKA JAZDA I TE WSTRZASY JAK SIE JEDZIE TO MOZE ZASZKODZIC ????????????????.
I nawet przyznalam M racje ze nie chcial mnie ze soba brac ale jak to baba uparta jestem hihihi.Ale jak juz bylam w domu to chyba dzidzia mnie kopnela.
Teraz czekamy na pizze maja nam przywiez ja zjem 1 kawalek b nie jestem glodna.Przez ten upal nie jestem glodna

Magdasf1 a to dlatego ze jak zakładaliśmy ten wątek to nie brałaś udziału w rozmowach. A ja braliśmy pod uwagę uczestniczki które najwiecej sie udzielają. Mi sie wydaje że nie bedzie problemu by was dołączyć;-)A ja czuje sie troszke zdyskryminowana ze nie mam dostepu do waszego watku zamknietego:-(nie wiem ile mam napisanych postow, i nie chce naprawde mi sie tego liczyc....
Hmmmm ta sama sytuacja co wyzej.Hej! Ja też nie mam dostępu do watku zamknietego:-(ale będę cierpliwazagladam tu jak tylko mogę:-)

truskaweczki schną a galaretka powoli gęstnieje. Ojjjj bedzie wyżerka

I upiekłam dziś ciasto tzn biszkopt sie studzitruskaweczki schną a galaretka powoli gęstnieje. Ojjjj bedzie wyżerka
![]()
Witajcie cieplutko - fajnie, że już wszystkie jesteśmy.
Skończyły się długie weekendy ... a co będzie przez lipiec i sierpień.
Ja się tak szybko zżyłam z Wami i dobrze mi tutaj.
Jutro usg na 13.30 i trzęsę się ... sama nie wiem dlaczego - a często powtarzam sobie ... KOBIETO WIĘCEJ WIARY I SPOKÓJ CIEBIE URATUJĘ ... JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYKOŃCZYSZ.
No i chyba pomaga, ale na chwilę
Ja się cieszę, że mogłam trafić na to forum i choć jestem od niedawna, to czuję się zrozumiana.
Bo kto lepiej zrozumie ciężarną jak nie druga ciężarna.
:-)

ja cały dzień przespalam teraz biore się za czytanie
U Was jest napewno tak samo.
bardzo dobrze. A o te wstrząsy naprawdę się nie martw