reklama

Październik 2008

Ja jak zwykle pół dnia na działce, potem byliśmy u moich rodziców, u teściowej z kwiatami, na zakupach i w klinice położniczej;-) Mój M dostał od swojego szefa dla mnie talon na USG 4D:szok:z okazji Dnia Matki. A dopiero dzisiaj powiedział swojemu szefowi że jestem w ciąży. Byliśmy bardzo zaskoczeni i od razu pojechaliśmy się tam dowiedzieć od kiedy można robić to USG żeby było coś widać, a pani powiedziała że od 20 tygodnia więc zapisałam się na pierwszy wolny termin czyli na jutro;-) Mam nadzieję że będzie coś widać bo szkoda by było go stracić...Ja to bym poczekała ale mój M się uparł jak osioł i ne ma przeproś:rofl2:
Zyczę Wam miłych snów. Pozdrawiam.
Piekny prezent i gest. Ze też są tacy szefowie:-Dhmmmmm i widze ze stosunki z M lepiej już:))
witam:-)
Antuanet24 - super prezenckik szef Wam sprawił:tak::-)
to fakt ceny ciuchów ciążowych są wysokie:wściekła/y: na razie mieszcze sie w 2 pary spodni sprzed ciąży ale nie wiem jak długo bo brzusio coraz większy a sukienek nie uznaję - hihi ja typowy chłopczur jestem:laugh2: tylko spodnie i spodnie:tak:. Z tej mojej córci to też chyba chłopczur wyrośnie bo w najbliższej rodzinie jest 5 chłopaków i ona jedyna będzie.

Dziewczyny mam pytanko czy macie jakieś namiary na fajne miejsce nad morzem? Gdzie byście poleciły? Bo ja nad morzem byłam moze w zyciu 3 razy.
Zależy co Cię interesuje. Ja byłam dwa razy na majówce nad morzem. W dwóch różnych miejscach i było git. Wcześ niej jeżdziłam ale do sis bo mieszka nad morzem. Tak więc obycie nie mam ale ewentualnie moge napisać w skrócie co nie co:-p

Ppatqa jak dziś samopoczucie i humorek????????

Ja mam dziś ochote połazić więc moze uda mi sie wyciągnąć bratowa na jakies łażenie:-p

reklama
ppatqa współczuje takiego samopoczucia.Tule i przesyłam pozytywna energie:tak:

A na wyłączyli prąd w calym mieście ale na szczescie juz włączyli:tak:Miałam iśc połazić ale te wiatrzysko mnie denerwuje.Miało byc ciepełko a tu d...:baffled:

Czarna dzięki tej przerwie w dostawie prądu miałam godzinkę wolnego w pracy;-) ja sie cieszę, że zrobiło się trochę chłodniej. Nasze biuro zbudowane jest z metalu i ciepło tu jak w piekarniku...ale otworzyliśmy szeroko okno i jest przyjemnie.

Antuanet24 gratuluję szefa. Ja też chcę takiego...

ppatqa zrób sobie jakąś przyjemność - może Ci się polepszy - trzymam kciuki.

A u mnie piękna pogoda słońce świeci nie ma chmur i jest cieplutko!:-)
A więc z przyjemnością wychodze zaraz na zakupy a później jadę po M. do pracy więc dziś robię dzień na świerzym powietrzu...:-)

Dzien dobry wszystkim, u mnie cieplo,sloneczko swieci i gdyby nie wiaterek czulabym sie juz jak w wakacje:tak:Wstalam juz o 4 spakowac mojego meza bo jechal do warszawy na szkolenie na 2 dni, i poszlam oczywiscie dalej spac, a wlasnie znowu wstalam z kolejnej drzemki tym razem na balkonie, tak mi bylo dobrze ze sama nie wiem kiedy zasnelam:-)Teraz szybciutko ogarne moj balagan bo sam sie niechce niestety posprzatac i zmykamy z Zocha na plac zabaw.

Hej ja jednak pojechalam z M do Katowic i do Myslowic ale juz o 12 bylismy z powrotem:tak:.Troche sie zmeczylam bo upal nieziemski dzis u nas i jak jechalam
to troche mialam wyrzuty sumienia ze jechalam bo martwilam sie jak glupia zy aby te
trzesienia jak sie jedzie autobusem i tramwajem nie zaszkodza dzidzi??????????????? JAK MYSLICIE TAKA JAZDA I TE WSTRZASY JAK SIE JEDZIE TO MOZE ZASZKODZIC ????????????????.
I nawet przyznalam M racje ze nie chcial mnie ze soba brac ale jak to baba uparta jestem hihihi.Ale jak juz bylam w domu to chyba dzidzia mnie kopnela :tak:.

Teraz czekamy na pizze maja nam przywiez ja zjem 1 kawalek b nie jestem glodna:no:.Przez ten upal nie jestem glodna

Hej Kochane! Jesteśmy w trakcie pakowania rzeczy w pudła...niedługo stanie sie to z kompikiem:-(ale cóż-po remoncie bedzie dopiero przyjemnie:-) Troszeczke sie zmeczyłam...ale daje radę:tak:
Antuanet24 switny prezencik Ci sie dostał:tak:
A ja wczoraj byłam w kinie z męzem mama i braciszkiem:happy:
Buziolki dla Was

Dziewczyny mój M ma fantastycznego szefa!!! Zawsze na święta dostaje jakieś talony i wogóle dba o swoich pracowników. Moja kierowniczka to dałaby mi chyba kopa w d... :)
Ja byłam na bazarku na spacerze,kupiłam truskawki i morele- napchałam się dziś owocami i teraz mnie mdli...Chyba trzeba będzie jakiś obiadek ugotować :) Szkoda tylko że pomysłu brak...

reklama
A ja czuje sie troszke zdyskryminowana ze nie mam dostepu do waszego watku zamknietego:-(nie wiem ile mam napisanych postow, i nie chce naprawde mi sie tego liczyc....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry