czarna79
Fanka BB :)
Piekny prezent i gest. Ze też są tacy szefowieJa jak zwykle pół dnia na działce, potem byliśmy u moich rodziców, u teściowej z kwiatami, na zakupach i w klinice położniczej;-) Mój M dostał od swojego szefa dla mnie talon na USG 4Dz okazji Dnia Matki. A dopiero dzisiaj powiedział swojemu szefowi że jestem w ciąży. Byliśmy bardzo zaskoczeni i od razu pojechaliśmy się tam dowiedzieć od kiedy można robić to USG żeby było coś widać, a pani powiedziała że od 20 tygodnia więc zapisałam się na pierwszy wolny termin czyli na jutro;-) Mam nadzieję że będzie coś widać bo szkoda by było go stracić...Ja to bym poczekała ale mój M się uparł jak osioł i ne ma przeproś
Zyczę Wam miłych snów. Pozdrawiam.
hmmmmm i widze ze stosunki z M lepiej jużZależy co Cię interesuje. Ja byłam dwa razy na majówce nad morzem. W dwóch różnych miejscach i było git. Wcześ niej jeżdziłam ale do sis bo mieszka nad morzem. Tak więc obycie nie mam ale ewentualnie moge napisać w skrócie co nie cowitam:-)
Antuanet24 - super prezenckik szef Wam sprawił:-)
to fakt ceny ciuchów ciążowych są wysokiena razie mieszcze sie w 2 pary spodni sprzed ciąży ale nie wiem jak długo bo brzusio coraz większy a sukienek nie uznaję - hihi ja typowy chłopczur jestem
tylko spodnie i spodnie
. Z tej mojej córci to też chyba chłopczur wyrośnie bo w najbliższej rodzinie jest 5 chłopaków i ona jedyna będzie.
Dziewczyny mam pytanko czy macie jakieś namiary na fajne miejsce nad morzem? Gdzie byście poleciły? Bo ja nad morzem byłam moze w zyciu 3 razy.

Ppatqa jak dziś samopoczucie i humorek????????
Ja mam dziś ochote połazić więc moze uda mi sie wyciągnąć bratowa na jakies łażenie

z okazji Dnia Matki. A dopiero dzisiaj powiedział swojemu szefowi że jestem w ciąży. Byliśmy bardzo zaskoczeni i od razu pojechaliśmy się tam dowiedzieć od kiedy można robić to USG żeby było coś widać, a pani powiedziała że od 20 tygodnia więc zapisałam się na pierwszy wolny termin czyli na jutro;-) Mam nadzieję że będzie coś widać bo szkoda by było go stracić...Ja to bym poczekała ale mój M się uparł jak osioł i ne ma przeproś
:-)
na razie mieszcze sie w 2 pary spodni sprzed ciąży ale nie wiem jak długo bo brzusio coraz większy a sukienek nie uznaję - hihi ja typowy chłopczur jestem
tylko spodnie i spodnie
.Przez ten upal nie jestem glodna