reklama

Październik 2008

Ppatqa a jak u ciebie teraz????????????Sen jest dobry na wszystko.Mam nadzieje ze juz u Ciebie lepiej:tak:.

Madziu ja tez siestem uzalezniona chyba juz od tego forum .Jak nie ma mnie tu chwile to juz mysle co tam napisalyscie i co u was slychac:tak:.I juz mi zal ze jak
pojada dziewczyny na wakacje to nie bedzie komu pisac ale pocieszam sie ze chyba
wszystkie naraz nie pojedziemy na wakacje:-D.

Ja juz od 12 w domku i tylko lezalam i siedzialam aby odpoczac a niedawno bylismy z M kilka minut na spcerze z psem .Obejze film i spac:tak:

reklama
dziewczyny czy Wy też robicie się chaotyczne i zapominalskie? Ja z dość dobrze zorganizowanej babki staję się powoli zapominalskim i rozkojarzonym babsztylem :tak:
dziś mój syn wyjeżdżał rano na 4 dni do Łeby z klasą i zapomniałam spakować mu ręcznika ( a tam basen i był wymagany) mąż biegał spowrotem do domu i pędził bo autokar czekał. Ale to nic po 2 godzinach przypomniałam sobie że miałam mu wypisać zgodę na zajęcia w tymże basenie :-) dzwoniłam do nauczycielki ale nie odebrała, żeby mu pozwolili (mam nadzieję że nie strajkuje na wycieczce bo dziś ogólnopolski strajk nauczycieli ;-) )

Ja też zakręcona jak babciny słoik:tak:

Madziu ja tez siestem uzalezniona chyba juz od tego forum .Jak nie ma mnie tu chwile to juz mysle co tam napisalyscie i co u was slychac:tak:.I juz mi zal ze jak
pojada dziewczyny na wakacje to nie bedzie komu pisac ale pocieszam sie ze chyba
wszystkie naraz nie pojedziemy na wakacje:-D.

Ja juz od 12 w domku i tylko lezalam i siedzialam aby odpoczac a niedawno bylismy z M kilka minut na spcerze z psem .Obejze film i spac:tak:

Dorotka ja też jestem uzależniona. Napewno ktoś tu będzie w wakacje:)

Dorotko wszystkie to nie pojedziemy, ale mnie też żal bo fajne babeczki jesteście.
Jestem tu krótko a wydaję mi się jakbym znała Was od zawsze.
Takie internetowe psiapsiółki, powierniczki.
I tak jest lepiej ... można się wyżalić, pośmiać, poradzić.

Czarna narobiłaś mi smaku na ciacho ... no to i ja takie upiekę.
Dziś miałam kupić truskawki, ale za to jutro kupię i to 2kg ... a co?
Tego sobie nie odmówię.

Mirabelko ja też tak mam czasem hihihi.
Ale najśmieszniejsze to jest w tym wszystkim to, jak wchodzę do sklepu i .... zapominam po co przyszłam.
Sklerosis multiplex dosłownie - ;-):-):-)

Ppatqa - teraz czereśnie ... pychotka.
A ja mam ochotę na śliwki węgierki.

Kaka82 starałam się jak mogłam ;-):-)

Ja dzisiaj tez pieklam ciasto z truskawkami i galaretka, ale cos mi krem nie wyszedl i cala galaretka mi wsiakla w ciasto. Pierwszy raz w zyciu!!!!!!!
Kupilam wlasnie na allegro lozeczko dla Zochy do piatku ma przyjsc
Nowe łóżko Disney Princess już w Polsce wys. 0 (372707575) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze bedzie jej sie podobalo, w sumie tylko na 2 lata, ale nie umialam sie opzec i zamiast pietrowego kupilam takie;-)Jutro zacynamy malowanie jak M. wroci z warszawy.

Milej nocki wam zycze

ppatqa to dobry znak że apetyt wraca
u nas czereśnie po 24 zł, ale truskawki tanieją dziś po 7,50. A jak u was ceny?
całe szczęście że nie tylko ja taka zakręcona jestem :-)
Kaka jak tam w pracy? popracujesz do końca czerwca?
Rok temu pracowała ze mną dziewczyna która miała termin na początek sierpnia a poszła na zwolnienie z początkiem lipca, ale nie dlatego że tak wspaniale było w naszej pracy (jedna osoba i dwa monitory na powierzchni 1,5 m2) ale starała sie o kredyt i uparła się że wytrzyma do końca lipca, w końcu trzy tyg. wcześniej muiała iść na zwolnienie a kredytu i tak nie dostała
minisia ja też podczytuję majówki i czerwcówki, i to codziennie :-) Mi to sprawia wiele radości, naprawdę przyjemnie poczytać kolejne relacje z porodów i opisy pierwszych dni z maluchami. Mnie to nastawia bardzo optymistycznie, dziewczyny są bardzo dzielne. My też takie będziemy ! :tak::-)

Witajcie cieplutko - fajnie, że już wszystkie jesteśmy.
Skończyły się długie weekendy ... a co będzie przez lipiec i sierpień.
Ja się tak szybko zżyłam z Wami i dobrze mi tutaj.
No i dziś też sporo napisane ... co do wątku zamkniętego to też chętnie chciałąbym tam się znaleźć, ale jeszcze chyba ze wcześnie.
Dziewczyny znalazłam fajną stronę i bardzo przydatną.
Mam nadzieję, że mogę ją tu wkleić.
Ci��a i macierzy�stwo czyli rady po�o�nej na temat ci��y i porodu
W razie czego ... co złego to nie ja ... bo jestem grzeczna ;-):-)
Ja dziś miałam dzień zalatany - dentysta, później czekanie na receptę i przy okazji załatwianie drobnych spraw.
Ufff ... poszło.
Jutro usg na 13.30 i trzęsę się ... sama nie wiem dlaczego - a często powtarzam sobie ... KOBIETO WIĘCEJ WIARY I SPOKÓJ CIEBIE URATUJĘ ... JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYKOŃCZYSZ.
No i chyba pomaga, ale na chwilę :baffled:
Ja się cieszę, że mogłam trafić na to forum i choć jestem od niedawna, to czuję się zrozumiana.
Bo kto lepiej zrozumie ciężarną jak nie druga ciężarna.
Tu mogę się wyżalić i zostanę wysłuchana ... czasem z otrzeźwieniem, aby się nie dołować.
No to sobie pogadałąm i ... lepiej mi.
Pozdrawiam Was kobitki :-)
Dobrze gada. BB to najgorszy narkotyk:-D:-D
ja już lepiej, a przynajmnie wróciły zachcianki, a teraz wcinam czereśnie
Ja też zrobiłam sie zapominalska
Super ze juz choc ciut lepiej.
Ja dzisiaj tez pieklam ciasto z truskawkami i galaretka, ale cos mi krem nie wyszedl i cala galaretka mi wsiakla w ciasto. Pierwszy raz w zyciu!!!!!!!
Nowe łóżko Disney Princess już w Polsce wys. 0 (372707575) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze bedzie jej sie podobalo, w sumie tylko na 2 lata, ale nie umialam sie opzec i zamiast pietrowego kupilam takie;-)Jutro zacynamy malowanie jak M. wroci z warszawy.

Milej nocki wam zycze
Kurde moja córa ostatnio kupiła mi taka zwykła galaretke i też mi czesc wsiąkła:crazy: wiec dzis czekałam az dobrze stężeje:-p
A łóżeczko pięknusie. Ja niestety nie mam gdzie wstawic tylko pietrowe wchodzi w gre:-(:rofl2:

Milej nocki wam zycze
Super lozeczko dla ksiezniczki
Mirabelka ja tez zapominalska sie zrobilam:-)
Ja juz ide spaciu,jutro do pracy,a pogoda deszczowa:crazy:.BB jest bardzo uzalezniajace hehehe,ja jak mam czas to wchodze chociaz poczytac.Milej nocki wszystkim zycze!!!!!!!!:-)

Witam sie z rana :-)Dzis ladnie noc przespalam :-).Nasisialam juz do pojemniczka i zaniedlugo
ide zaniesc mocz do badania mam nadzieje ze bedzie oki :-).
Jutro do gina ide i juz odliczam godziny do niego hihihihih :-)

Ja was dziewczyny podziwiam za te ciasta bo ja kompletna noga z ciast wiec nawet nie robie nic hihihihi.U mnie dzis loneczko ale wiatr wieje i nie mam pjecia jak tam jest na dworze :-)

Antuanet jak tam po usg ????????????????????????????

Magdziu dzis 3 mamy za ciebie kciuki :-).Pisz jak tylko wrocisz nie trzymaj nas w niepewnosci hihih :-)

reklama
Cześć dziewczyny!!!witam Was w ten upalny i słoneczny poranek!!jak sie widzi taka pogode to odrazu ma sie ochote na wszystko!!:-)
Ja dziś zamierzam upiec pączki więc jak się udają to zaptaszam bo ja jestem taka że piec lubie ale nie zawsze mi to wychodzi jednak nie znechęcam się!!
Ja do gina dopiero za tydzien juz sie doczekać nie moge!!!!Kurcze ale ten czas leci niedługo znów suwaczek przeskoczy i 6m-c się zacznie:-D
MIŁEGO DNIA!!!!
Ps.mam zamiar zrobić sobie pasemka blond drugi raz w ciży, myślicie że przesadzam i że nie powinnam bo zaszkodze dziecku??????

Magdziu czekamy na wiesci!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry