reklama

Październik 2008

Czarna79- smacznego:-) twarda jesteś :-) - pensjonaty zapisałam dziękuję :tak:
dorotka zobaczysz ze będzie wszystko dobrze z wynikami:tak:
Magdasf1 - łóżko dla księzniczki piękne:tak:

reklama
hej ja dziś w lepszym humorze. U nas niepokazały się jeszcze czereśnie nawet na targu, te są z naszego sadu, może w tym roku bedzie wiecej owoców bo w tamtym roku po przymrozkach na 20 dzrzeewek była 1 gruszka. W tym roku są zawiązki owoców wiec chyba się uchowają. Zresztom mamy pecha z drzewkami mają z 7 lat, w jedny roku obgruzly nam je zające, innej zimy dziki przeorały tył niszcząc przy okazji pare, jak nie wymarzną to znowu uschną latem wiec kilka są tez młodsze drzewka. Kilka musielsmy wyciąc by zrobić dojście koniom na padok bo i tak bo je obgryzły.
dorota jak fajie że jutro masz wizyte ja musze czekac do 5 bo moj gin sobie urlopuje. mam koleżanke która od zawsze ma straszną anemie, bierze zelazo, wyniki ma takie niskie ze za każdym razem pbieraja jej jeszcze raz krew mysląc że to bląd
minisia w farbowaniu nie jestem obeznana, jeszcze się nigdy nie farbowałam
magdziuniatrzymam kciuki
Magdasf1 sliczne lożeczko

Dorotka to zapraszam;-)

ppatqa swego czasu jak miałam działeczke też mogłam sie pochwalić swoimi plonami ale dobre czasy sie skończyły:-( I fajniutko ze wracasz do formy

Hej Dziewczyny:-) Właśnie przyszła mi paczka ze sklepu internetowego. Tuniczka i spodnie! Ale jestem zadowolona-nie sądziłam,ze wszystko bewdzie tak świetnie wygladać-buzia się śmieje:-):tak:

No Majeczko foty :-)
Ja robie sobie jedzonko leczo ale niestety ze sloika ale juz nie wytrzymam jak nie zjem lecza hihih
I buzia tez mi sie smieje bo moja dzidzia fika coraz bardziej ale opisalam to w odpowiednim watku
ALE JESTEM SZCZESLIWA :-)

reklama
dziewczyny fajnie że macie własne ogródki i plony, ja do rodziców jeżdżę po zdobycze działkowe, na szczęście niedaleko. Tylko że u nas na północy wszystko później dojrzewa, więc jeszcze muszę czekać.
zawadka jeśli chodzi Ci o pobyt nad morzem to polecam Łebę, nie znam niestety żadnego pensjonatu ale byliśmy tam 1 maja a mój syn jest teraz na wycieczce i pensjonatów jest sporo i w centrum i na obrzeżach. A polecam zwłaszcza z powodu ruchomych wydm, synek mógłby się kulać po nich jak na pustyni, piękne plaże a z drugiej strony duże jezioro. Tu jest fajna stronka Zdjęcia nad polskim morzem: Łeba - ruchome wydmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry