reklama

Październik 2008

reklama
Co tu tak pustpo ????????????????? :-(

Ja posprzatalam jeszcze tylko pranie wstawic.Zaraz ide cos zjesc i film .Na poczcie juz bylam list poslac I wieje u mnie strasznie ale cieplo jest

Witajcie:-)
Ja właśnie nadrobiłam zaległości w czytaniu forum;-)Normalnie działa na mnie jak narkotyk,mój M się śmieje że forum to mój kochanek:-D
Magdasf łóżeczko śliczne dla małej królewny. Bardzo mi się podoba, napewno Zosia będzie się cieszyła gdy je zobaczy.
czarna79 jak znajdziesz chwilkę to poproszę o przepis na ciasteczko:tak:A kiedy teraz idziesz na jazdy?
ppatqa cieszę się że humorek lepszy, teraz będzie tylko lepiej bopogoda się polepsza.
dorota123456789 życzę smacznego obiadku. A na którą jutro do gina śmigasz? Mam nadzieję że badania dobrze Ci wyjdą.
majeczka02 gratuluję udanych zakupów, ja też muszę kupić sobie jakąś sukienkę albo coś cienkiego na lato bo się rozrastam, brzuszek mi się jak arbuz robi. Później jak będe w domu wkleję fotkę mojego giganta:-D
JA z moim M siedzę na działeczce, rano była u mnie koleżanka i nie mogłam wejść na forum. Później mamy palić grilla ale nie wiem czy się przekonam żeby jakieś misko zjeść- dalej mnie mdli jak zjem wędliny albo kiełbaski.:baffled: Pogoda piękna więc fajnie tak na świeżym powietrzu posiedzieć i poczytać gazetki.

ppatqa to dobry znak że apetyt wraca
u nas czereśnie po 24 zł, ale truskawki tanieją dziś po 7,50. A jak u was ceny?
całe szczęście że nie tylko ja taka zakręcona jestem :-)
Kaka jak tam w pracy? popracujesz do końca czerwca?
Rok temu pracowała ze mną dziewczyna która miała termin na początek sierpnia a poszła na zwolnienie z początkiem lipca, ale nie dlatego że tak wspaniale było w naszej pracy (jedna osoba i dwa monitory na powierzchni 1,5 m2) ale starała sie o kredyt i uparła się że wytrzyma do końca lipca, w końcu trzy tyg. wcześniej muiała iść na zwolnienie a kredytu i tak nie dostała

Pracuję bo mam taką ochote a nie dlatego, ze muszę...wiem, że dziewczyny mają kupe roboty i chce im pomóc na tyle ile mogę zeby było wszystko na bieżąco:) A na zwolnienie pójdę od 16 czerwca tylko dlatego, że ciężko mi się wstaje i zaniedbuje spacerki...a muszę do nich wrócić bo waga za szybko pójdzie w górę;-)

Cześć dziewczyny!!!witam Was w ten upalny i słoneczny poranek!!jak sie widzi taka pogode to odrazu ma sie ochote na wszystko!!:-)
Ja dziś zamierzam upiec pączki więc jak się udają to zaptaszam bo ja jestem taka że piec lubie ale nie zawsze mi to wychodzi jednak nie znechęcam się!!
Ja do gina dopiero za tydzien juz sie doczekać nie moge!!!!Kurcze ale ten czas leci niedługo znów suwaczek przeskoczy i 6m-c się zacznie:-D
MIŁEGO DNIA!!!!
Ps.mam zamiar zrobić sobie pasemka blond drugi raz w ciży, myślicie że przesadzam i że nie powinnam bo zaszkodze dziecku??????

Magdziu czekamy na wiesci!!!

Pączki to ja też bym zjadła...dobrze, że się nie zniechęcasz. Szczerze mówiąc i mi nie zawsze wychodzą wypieki i ja również staram się nie zniechęcać;-)

IDzisiaj moj M. wraca wiec zaraz zabieram sie za robienie serniczka i mam nadzieje ze dzisiaj mi ciasto wyjdzie.

Serniczki to ja też lubię...taki z truskawkami mógłby być smaczny:-)

A ja zaraz idę do domku. Powinnam sie znow z agnlika pouczyć - egzamin mam 10 czerwca.

Cześć dziewczyny!!!witam Was w ten upalny i słoneczny poranek!!jak sie widzi taka pogode to odrazu ma sie ochote na wszystko!!:-)
Ja dziś zamierzam upiec pączki więc jak się udają to zaptaszam bo ja jestem taka że piec lubie ale nie zawsze mi to wychodzi jednak nie znechęcam się!!
Ja do gina dopiero za tydzien juz sie doczekać nie moge!!!!Kurcze ale ten czas leci niedługo znów suwaczek przeskoczy i 6m-c się zacznie:-D
MIŁEGO DNIA!!!!
Ps.mam zamiar zrobić sobie pasemka blond drugi raz w ciży, myślicie że przesadzam i że nie powinnam bo zaszkodze dziecku??????
Tez bym zjadla paczki.Ja do gin.ide dopiero w Polsce za ok.3tyg,chociaz cos wiecej mi powie;-).Co do pasemek to nie ma obawy,ja tez juz 2raz robie pasemka:-)

Witajcie i oczywiście, że zdam relację.
Musi być dobrze ... jeszcze tylko jakieś 4-4,5 godziny i się dowiem. Ale brzuch mam ściśnięty ... jak przed egzaminem.
Słoneczko takie piękne i pogoda super, więc optymistycznie nastawiona jestem. :-p:-)
Napewno bedzie dobrze,trzymam kciuki:rofl2:

Dzisiaj moj M. wraca wiec zaraz zabieram sie za robienie serniczka i mam nadzieje ze dzisiaj mi ciasto wyjdzie.
Same kucharki tu mamy:-),mi sie ostatnio nic nie chce robic,kupuje gotowe,choc to nie to samo:-D
Hej Dziewczyny:-) Właśnie przyszła mi paczka ze sklepu internetowego. Tuniczka i spodnie! Ale jestem zadowolona-nie sądziłam,ze wszystko bewdzie tak świetnie wygladać-buzia się śmieje:-):tak:
Fajnie,ze zakupy udane:-)

Ja siedziałam w altance, chociaż tam nie wieje i czytałam gazetki, nadrabiam zaległości w gazetach, bo skonczyły mi sie książki do czytania.
Kaka ja nie pracuje bo i tak full rzeczy nie mogłam robić, teraz zreszta przychodza do nas 2 koleżank do pracy, jedna z mojej grupy ze studiów, druga też po Wrocku, ale starsza rocznikowo. Podziwiam cie ja nie miałam już siły wstawać rano a po pracy to tylko spanie wchodziło w gre.

ppatga ja dzis ostatni dzien w pracy bylam:-)nareszcie.Szczerze to ostatnio nie dawalam juz rady(sprzatalam pokoje w hotelu),codziennie zmeczona i bol kregoslupa:-(.Teraz czeka mnie ciezki tydzien bo przeprowadzka i trzeba w jednym i drugim domu porzadki zrobic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry