Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A kiedy teraz idziesz na jazdy?
Pogoda piękna więc fajnie tak na świeżym powietrzu posiedzieć i poczytać gazetki.ppatqa to dobry znak że apetyt wraca
u nas czereśnie po 24 zł, ale truskawki tanieją dziś po 7,50. A jak u was ceny?
całe szczęście że nie tylko ja taka zakręcona jestem :-)
Kaka jak tam w pracy? popracujesz do końca czerwca?
Rok temu pracowała ze mną dziewczyna która miała termin na początek sierpnia a poszła na zwolnienie z początkiem lipca, ale nie dlatego że tak wspaniale było w naszej pracy (jedna osoba i dwa monitory na powierzchni 1,5 m2) ale starała sie o kredyt i uparła się że wytrzyma do końca lipca, w końcu trzy tyg. wcześniej muiała iść na zwolnienie a kredytu i tak nie dostała
Cześć dziewczyny!!!witam Was w ten upalny i słoneczny poranek!!jak sie widzi taka pogode to odrazu ma sie ochote na wszystko!!:-)
Ja dziś zamierzam upiec pączki więc jak się udają to zaptaszam bo ja jestem taka że piec lubie ale nie zawsze mi to wychodzi jednak nie znechęcam się!!
Ja do gina dopiero za tydzien juz sie doczekać nie moge!!!!Kurcze ale ten czas leci niedługo znów suwaczek przeskoczy i 6m-c się zacznie
MIŁEGO DNIA!!!!
Ps.mam zamiar zrobić sobie pasemka blond drugi raz w ciży, myślicie że przesadzam i że nie powinnam bo zaszkodze dziecku??????
Magdziu czekamy na wiesci!!!
IDzisiaj moj M. wraca wiec zaraz zabieram sie za robienie serniczka i mam nadzieje ze dzisiaj mi ciasto wyjdzie.
Tez bym zjadla paczki.Ja do gin.ide dopiero w Polsce za ok.3tyg,chociaz cos wiecej mi powie;-).Co do pasemek to nie ma obawy,ja tez juz 2raz robie pasemka:-)Cześć dziewczyny!!!witam Was w ten upalny i słoneczny poranek!!jak sie widzi taka pogode to odrazu ma sie ochote na wszystko!!:-)
Ja dziś zamierzam upiec pączki więc jak się udają to zaptaszam bo ja jestem taka że piec lubie ale nie zawsze mi to wychodzi jednak nie znechęcam się!!
Ja do gina dopiero za tydzien juz sie doczekać nie moge!!!!Kurcze ale ten czas leci niedługo znów suwaczek przeskoczy i 6m-c się zacznie
MIŁEGO DNIA!!!!
Ps.mam zamiar zrobić sobie pasemka blond drugi raz w ciży, myślicie że przesadzam i że nie powinnam bo zaszkodze dziecku??????
Napewno bedzie dobrze,trzymam kciukiWitajcie i oczywiście, że zdam relację.
Musi być dobrze ... jeszcze tylko jakieś 4-4,5 godziny i się dowiem. Ale brzuch mam ściśnięty ... jak przed egzaminem.
Słoneczko takie piękne i pogoda super, więc optymistycznie nastawiona jestem.:-)

Same kucharki tu mamy:-),mi sie ostatnio nic nie chce robic,kupuje gotowe,choc to nie to samoDzisiaj moj M. wraca wiec zaraz zabieram sie za robienie serniczka i mam nadzieje ze dzisiaj mi ciasto wyjdzie.

Fajnie,ze zakupy udane:-)Hej Dziewczyny:-) Właśnie przyszła mi paczka ze sklepu internetowego. Tuniczka i spodnie! Ale jestem zadowolona-nie sądziłam,ze wszystko bewdzie tak świetnie wygladać-buzia się śmieje:-)![]()